niekada nesiryzciau nes bijociau kad padarys nesamone

[quote=mama_Kristina,2009 12 02, 23:10]
[quote=Anglis,2009 12 02, 18:30]
Turejau skaudzia patirti, kai kirpo pradziamoksle..
is ilgu plauku padare pecius dengiancius plaukus, o turejo tik galiukus tiesia linija pakirtpt..
Na as negaliu patiket, kad jeigu kliente aiskiai pasako "prasau man pakirpti plauku galiukus 1,5 cm" net ir pradziamoksle nurestu du sprindzius.. Tiesiog netikiu.
[/quote]
tai ji ir kirpo galiukus, tik vis kreivai... tai lygino..
lygino lygino ..
galiausiai meistre pabaige, nes buciau likus plika
[quote=Anglis,2009 12 02, 18:30]
Turejau skaudzia patirti, kai kirpo pradziamoksle..

is ilgu plauku padare pecius dengiancius plaukus, o turejo tik galiukus tiesia linija pakirtpt..
Na as negaliu patiket, kad jeigu kliente aiskiai pasako "prasau man pakirpti plauku galiukus 1,5 cm" net ir pradziamoksle nurestu du sprindzius.. Tiesiog netikiu.
[/quote]
tai ji ir kirpo galiukus, tik vis kreivai... tai lygino..
lygino lygino ..
galiausiai meistre pabaige, nes buciau likus plika

Taip.Drąsiai.
ryzausi, kai ieskojau kirpejos lietuves uzsienyje. Matyt pataikiau ant sekmingos pradziamoksles, nes siuo metu net salono senbuves praso jos konsultaciju, o ir klienciu beigi klientu daug turi

paauglystej turejau tokia galimybe, bet nesiryzau kirptis, tik sukuosenas dare. o dabar dar ne kiekviena kirpeja gerai kerpa, tai pas mokine tikrai nenoreciau
Nei uz ka nesikirpciau. Vienam salone tvarkiausi nagus ir maciau kaip mokines kirpo. Is pradziu kirpo vyriski, tai iskirpo virsugalvyje kuoksta plauku, tapo kaip su plike vyrutis
Matesi, kad nori ja ir jos mokytoja pasiust kuo toliau, bet ka jau padarysi, pats kaltas, kad sutiko buti kerpamas butent mokines. Paskui ta pati mokine kirpo moteri, turejo patrumpinti kirpciukus. Tai patikekit mokytojai po kirpimo teko taisyti padeti ir nukirpti kirpcius istrizai, nes ta vepla mokine sugebejo viena sona bele kaip nutrumpint. Ziauru

QUOTE(Cinamonine @ 2009 12 30, 21:51)
Paskui ta pati mokine kirpo moteri, turejo patrumpinti kirpciukus. Tai patikekit mokytojai po kirpimo teko taisyti padeti ir nukirpti kirpcius istrizai, nes ta vepla mokine sugebejo viena sona bele kaip nutrumpint. Ziauru 

nu sunku patikėti..

QUOTE(Cinamonine @ 2009 12 30, 22:51)
Nei uz ka nesikirpciau. Vienam salone tvarkiausi nagus ir maciau kaip mokines kirpo. Is pradziu kirpo vyriski, tai iskirpo virsugalvyje kuoksta plauku, tapo kaip su plike vyrutis
Matesi, kad nori ja ir jos mokytoja pasiust kuo toliau, bet ka jau padarysi, pats kaltas, kad sutiko buti kerpamas butent mokines. Paskui ta pati mokine kirpo moteri, turejo patrumpinti kirpciukus. Tai patikekit mokytojai po kirpimo teko taisyti padeti ir nukirpti kirpcius istrizai, nes ta vepla mokine sugebejo viena sona bele kaip nutrumpint. Ziauru 

na man keista kokia cia mokines, net mano mama man kirpciukus pakirpdavo kiek metu lygiai be jokiu kirpeju kursu

Mano sese yra pradedancioji kirpeja, tai as pas ja nesiryztu kirptis, pirmiau ziuresiu kaip kitus ji apkirpo ir tada nuspresiu ar man verta:) Truputi geda man del to, kad taip sese nepasitikiu, na bet nieko negaliu pakeisti..

QUOTE(Cinamonine @ 2009 12 30, 22:51)

As pati sau puikiausiai kirpciukus visada susitvarkau...o cia mokytas to zzmogus nepadare? Manau sutirstinot spalvas:)
Tikrai taip. MB brolio panelė mokosi šiuo metu ir visa negaila man buvo jai plaukus patikėt. Juo labiau, kad tik galus kirpo, nes nenoriu kirptis daug - plaukus auginu. Tos kurios į kirpyklas eina, o nenori pas pradedančias kirptis tai gali prašaut smarkiai. Gali būt kad ten tiką baigusios mokslus dirba...