na kai pabaigiau ana tema tai sukuriau nauja

Jo, uždarė mus...

Jungiuosi ir aš pratęstoj temelėj
Laukiu nesulaukiu darbo pabaigos, rytoj paskutinė diena prieš ilgasias atostogas, tai jau daiktus susirinkau, darbus pasibaigiau ir tempiu
Rytojus bus jau tik pyrago su kolegom suvalgyt, atsisveikinant kuriam laikui
Ech, pati sau pavydžiu, ką jau kalbėti apie kitus bendradarbius

Laukiu nesulaukiu darbo pabaigos, rytoj paskutinė diena prieš ilgasias atostogas, tai jau daiktus susirinkau, darbus pasibaigiau ir tempiu

vaje vaje, kaip mano spirgas siandien spurda, dar to nebuvo, kad ati aktyviai jis ten zaidzia
3dieni vaziuoju pas okulistus ir LOR
apziures ir belisk tik odontologas ir kortele uzpildyta

Papildyta:
kaip as tau pavydziu
o as tik po menesio iseisiu, na aisku, gal mane paleis kasmetiniu atostogu, kruva dar yra neisnaudotu, bet nelabai manes nori paleist

Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 03, 15:39)
Jungiuosi ir aš pratęstoj temelėj
Rytojus bus jau tik pyrago su kolegom suvalgyt, atsisveikinant kuriam laikui
Ech, pati sau pavydžiu, ką jau kalbėti apie kitus bendradarbius

kaip as tau pavydziu

QUOTE(totti @ 2009 08 03, 16:39)
vaje vaje, kaip mano spirgas siandien spurda, dar to nebuvo, kad ati aktyviai jis ten zaidzia
apziures ir belisk tik odontologas ir kortele uzpildyta

Mano spirgutė irgi vakar ir šiandien neaišku kokius viražus išdarinėja, visas pilvas kilnojasi

QUOTE(Ruutta @ 2009 08 03, 15:44)
Mano spirgutė irgi vakar ir šiandien neaišku kokius viražus išdarinėja, visas pilvas kilnojasi
Pas ją madelė paėjo - įsiremti man į skrandį ir dar padunksnoti karts nuo karto
Ale vis tiek gera ją jausti, oi kaip gera 

gera tikrai

QUOTE(totti @ 2009 08 03, 16:41)
kaip as tau pavydziu
o as tik po menesio iseisiu, na aisku, gal mane paleis kasmetiniu atostogu, kruva dar yra neisnaudotu, bet nelabai manes nori paleist 

oi ne, turėjau krūvas atostogų, turiu pirmenybės teisę pasirinkti, kada eiti ir nei kalbų girdėt nenoriu apie neišleidimus

Papildyta:
QUOTE(totti @ 2009 08 03, 16:47)
Ale jeigu dabar viskas taip kilnojasi ir skrandį užspaudžia, tai kas bus po to, pabaigoj nėštumo????

Sveikinu visas kurios išeina dekretiniu
Aš jums pavydžiu
Ruuttai linkiu skanaus pyrago ir geros dovanos nuo kolegų
Mano pupulis irgi spurda
Oi kaip smagu mums su vyru vakarais jį liesti...

Mano pupulis irgi spurda

QUOTE(Ruutta @ 2009 08 03, 15:51)
oi ne, turėjau krūvas atostogų, turiu pirmenybės teisę pasirinkti, kada eiti ir nei kalbų girdėt nenoriu apie neišleidimus
Labai sunku ryte keltis, sėdėti ant kėdės prieš kompą, tai dar per vidury nėštumo buvau pasakius, kada manęs neliks ir jokių žaidimų nežaidžiau
O ir atostogų nesinori pasilikti iki dekreto neišnaudotų, neaišku, ar į tą patį darbą grįšiu, įstatymus Lietuvėlėj keičia ne dienom, o valandom, dar po to nuplauks jos nei išnaudotos nei kompensuotos...jau geriau dabar pilvuką glostinėsiu ramiai ir be streso
ir tai dar liko man dvi savaitės, jau nebuvo kaip ir išnaudot 
Papildyta:
Ale jeigu dabar viskas taip kilnojasi ir skrandį užspaudžia, tai kas bus po to, pabaigoj nėštumo????
Jaučiu ritinėsimės pačios iš malonumo 

Papildyta:

skaiciau, kad paskutinem nestumo dienom, mazyliai gerokai stipriai duoda i groblus

kaip faina toms kurios jau jaucia savo maziuku zaidimus..kaip jie juda sukiojasi ir spardosi..
laukiu nesulaukiu

laukiu nesulaukiu

QUOTE(musiushka @ 2009 08 03, 17:26)
kaip faina toms kurios jau jaucia savo maziuku zaidimus..kaip jie juda sukiojasi ir spardosi..
laukiu nesulaukiu

laukiu nesulaukiu

Nepakartojamas jausmas... Kskart vis kitoks