Įkraunama...
Įkraunama...

Taškų dieta

Išverčiau tą puslapį pagaliau..Bet noriu pasakyti, kad visokių salotų ir padažų nepalikau sąraše, nes, manau, kad sveikiausia juos apsiskaičiuoti pačiam, kadangi sudėtis gali skirtis (vien tik dėl tikslumo taip padariau).. 4u.gif


VAISIAI
Obuoliai:
- šviežias (2 maži, arba 1 didelis)  2
- sultys (1 puod.)  2
- džiovinti (1/4 puod.)  1
- tyrelė be cukraus (1 puod.)  2
Abrikosai:
- švieži (3 vnt.)  1
- džiovinti (6 puselės)  1
Bananas (1 vnt.)  2
Oranžinis melionas (iš vidaus; 1 puod., ~226g)  1
Geltonas melionas (1/8 meliono, arba 1 puod.)  1
Datulės:
- džiovintos (1/4 puod.)  1
- šviežios (1 puod.)  1
Džiovintų vaisių mišinys (1/4 puod.)  2
Vaisių „sviestas“, tyrelė (1 v. škšt.)  1
Vaisių salotos (1 puod.)  2
Greipfrutai:
- sultys (1 puod.)  2
- šviežias (1 puod.)  2
Vynuogės:
- sultys (1 puod.)  4
- šviežios (1 puod.)  1
Kivis (1 vnt.)  1
Mandarinas (1 didelis, arba 2 maži)  1
Mangas (1 vnt.)  2
Nektarai (bet kokios rūšies, ½ puod.)  1
Nektarinai (1 vnt.)  1
Apelsinai:
- sultys (1 puod.)  2
- apelsinų ir greipfrutų sultys (1 puod.)  2
- smulkintas (1 puod.)  1
- vaisius (1 vnt.)  1
Papaja (1/2 arba 1 puod.)  1
Persikai:
- konservuoti, nesaldinti (1 puod.)  2
- švieži (1 vnt.)  1
Kriaušės:
- konservuotos, nesaldintos (1 puod.)  2
- šviežios (1 vnt.)  1
Persimonas (šviežias; 1 vnt.)  2
Ananasai:
- konsvertuoti gabaliukai, nesaldinti (1 puod.)  2
- šviežias (1 puod.)  1
- sultys (1 puod.)  2
Maži bananai (plantanai, ne įprasti bananai; 1 puod.)  3
Slyvos:
- sultys (1 puod.)  4
- šviežios (2 vnt.)  1
Arbūzas (1 puod.)  1

Papildyta:
DARŽOVĖS:
Šparagai (12 vnt. arba 1 puodelis)  0
Avokadas (1/4)  2
Burokėliai (1 puod.)  0
Brokoliai (1 puod.)  0
Briuselio kopūstai (1 puod.)  0
Kopūstai (1 puod.)  0
Rauginti kopūstai (1 puod.)  0
Morkos:
- virtos (1 puod.)  1
- šviežios (1 puod.)  0
Kukurūzai:
- kukurūzų „košė“ arba konservuoti (1 puod.)  3
- burbuolė (1 maža)  1
Agurkas (1 puod.)  0
Baklažanas (1 puod.)  0
Artišokai (1 puod.)  2
Porai (1 puod.)  0
Salotos (daržovė; 1 puod.)  0
Lapai (burokėlių, runkelių lapai, kiaulpienių, kopūstų, garstyčių, ropių; 1 puod.)  0
Alyvuogės (10 vnt. mažų, arba 6 vnt. didelių)  1
Svogūnai (1 puod.)  1
Pastarnokai (virti; 1 puod.)  2
Paprika (1 puod.)  0
Marinuoti agurkai:
- saldūs (2 vnt.; dideli)  1
- nesaldūs (1 puod., arba 1 vnt. (vidutinio dydžio)  0
Bulvės:
- bulvytės fri (gamintos namuose; 20 vnt., vienos ilgis maždaug 11,25cm)  10
- bulvių košė (1/2 puod.)  2
- bulvių salotos (1/2 puod.)  7
- saldžios bulvės (1 didelė, arba 1 puod.)  4
- baltos arba raudonos (1 didelė, arba 1 puod.)  4
- baltos arba raudonos (1 maža)  1
- bulvių traškučiai:
• kepti (~30g)  4
• įprasti (14 vnt.; ~30g)  4
Moliūgai:
- šviežias (1 puod.)  0
- sėklos (1 v. škšt.)  2
Ridikėliai (1 puod.)  0
Špinatai (1 puod.)  0
Daigai:
- liucerna (1 puod.)  0
- pupelių (1 puod.)  0
Cukinijos:
- „spagečiai“ (1 puod.)  0
- „vasara“ (1 puod.)  0
- „žiema“ (1 puod.)  1
- cukinija (1 puod.)  0
Pomidorai:
- džiovinti (ne aliejuje; ½ puod.)  0
- švieži, konservuoti (1 puod.)  0
- pomidorų pasta (2 v. škšt.)  0
- pomidorų tyrė arba padažas  0
- pomidorų sultys (1 puod.)  1
Ropė (1 puod.)  0
Žiedinis kopūstas (1 puod.)  0
Salieras (1 puod.)  0
Cikorija (1 puod.)  0

Papildyta:
UOGOS:
Gervuogės (1 puod.)  1
Mėlynės (1 puod.)  1
Vyšnios:
- džiovintos (1/4 puod.)  2
- šviežios (1 puod.)  2
Spanguolės:
- džiovintos (1/4 puod.)  2
- šviežios (11/2 puod.)  1
Spanguolių padažas (1/4 puod.)  2
Serbentai:
- džiovinti (1/4 puod.)  2
- švieži (1 puod.)  1
Avietės (1 ½ puod.)  1
Braškės (1 ½ puod.)  1
Papildyta:
GRŪDAI, KRUOPOS:
Miežiai (virti, 1 puod.)  3
Pupelės:
- keptos (1/2 puod.)  5
- keptos, vegetariškos, konservuotos (1/2 puod.)  2
- juodos (1/2 puod.)  2
- cannellini (1/2 puod.)  1
- garbanzo (1/2 puod.)  2
- geltonos arba žalios šparaginės pupelės (1 puod.)  0
- raudonosios (1/2 puod.)  1
- Limos pupelės (tos didelės; ½ puod.)  1
- baltos pupelės (navy arba įprastos baltos; ½ puod.)  2
- margos/dėmėtos pupelės (pinto; ½ puod.)  2
- kiauliena su pupelėmis (skardinėse, ½ puod.)  2
- refried pupelės (1/2 puod.)  3
- refried pupelės (be riebalų, arba paprastos, konservuotos, ½ puod.)  2
- sojos pupelės (1/2 puod.)  3
Bulgur kruopos (1 puod.)  2
Virti grūdai/kruopos:
- ryžių košė (1 puod.)  3
- kviečių košė (1 puod.)  2
- kruopmilčiai (1 puod.)  2
- avižinė košė (1 puod.)  3
- avižinių dribsnių košė (1 puod.)  2
Kuskusas (1 puod.)  3
Manų kruopos (1 puod.)  3
Grikių košė (1 puod.)  3
Lęšiai (virti, ½ puod.)  2
Žirniai (virti):
- juodieji (daržinės pupelės; ½ puod.)  1
- avinžirniai (1/2 puod.)  2
- žalieji (1 puod.)  2
- sniego (kiniškos žirnių ankštys; 1 puod.)  1
- skaldyti (1/2 puod.)  2
- saldūs žirniai (ankštys; 1 puod.)  0
Ryžiai (virti):
- rudi (1 puod.)  4
- kepti (su jautiena, vištiena, kiauliena, krevetėm, arba be niek; paprasti; 1 puod.)  8
- ispaniški (1 puod.)  5
- balti (1 puod.)  4
- ryžių paplotėliai (paprasti 2, arba 6 mažiukai)  1
- ryžių gėrimai:
• bet kokios rūšies, išskyrus tuos, kurie išvardyti čia (1 puod.)  3
• šokoladinis (1 puod.)  4
• liesas (1 puod.)  2
Kviečių gemalai (3 v. škšt.)  3

Papildyta:
MĖSA IR MĖSOS GAMINIAI:
Šoninė (virta arba traški, 3 juostelės)  4
Jautiena:
- malta (~85g)  6
- malta, liesa (~85g)  6
- liesa (1 gabaliukas, arba ½ puod. supjaustytos kubeliais / smulkintos; ~56g)  3
- įprasta (1 gabaliukas, arba ½ puod. supjaustytos kubeliais / smulkintos; ~56g)  4
- kepsnys (1 mažas, ~113g)  10
- kepsnys (liesas, 1 mažas. ~113g)  7
- troškinys (1 puod.)  5
Vištiena:
- bufalo sparneliai (virti, 3 vnt.)  9
- skardinėse (1/2 puod.)  4
- tamsi mėsa (1 griežinėlis, arba ½ puod. pjaustytos kubeliais / smulkintos virtos vištienos)  3
- šviesi mėsa (1 griežinėlis, arba ½ puod. pjaustytos kubeliais / smulkintos virtos vištienos)  2
- nugget stiliaus (keptas, 6 vnt.)  8
- krūtinėlė be odos ir kaulų (1 vnt.)  3
- krūtinėlė be odos (1 vnt.)  3
- krūtinėlė su oda (1 vnt.)  5
- šlaunelė be odos (1 vnt.)  1
- šlaunelė su oda (1 vnt.)  3
- ketvirtadalis be odos (koja; 1 vnt.)  3
- ketvirtadalis su oda (koja; 1 vnt.)  4
Antis be odos (virta, ¼ anties)  5
Dešrelės:
- jautienos ar kiaulienos, be riebalų (1 vnt.)  1
- jautienos ar kiaulienos, liesa (1 vnt.)  2
- jautienos ar kiaulienos, įprasta (1 vnt.)  5
- kalakutienos (1 vnt.)  3
- su bandele (1 vnt.)  3
Kumpis (virtas, 1 griežinėlis, arba ½ pjaustyto kubeliais / smulkinto)  3
Kumpis:
- jautienos (rūkytas; 1 griežinėlis)  3
- kalakutienos (rūkytas; 1 griežinėlis)  1
Ėriena:
- liesa (1 griežinėlis, 1 kotletas, arba ½ puod. pjaustytos kubeliais / smulkintos)  3
- įprasta (1 griežinėlis, 1 kotletas, arba ½ puod. pjaustytos kubeliais / smulkintos)  4
Kepenys (virtos):
- jautienos (1/2 puod.)  2
- vištienos (1/2 puod.)  2
Mėsos kukuliai:
- be padažo (2 vnt.)  10
- su pomidorų padažu (2 vnt., ½ puod. padažo)  13
Netikras zuikis (1 griežinėlis)  6
Kiauliena:
- liesa (1 gabaliukas, arba ½ puod. pjaustytos kubeliais, arba maltos ~60gr)  3
- įprasa (1 gabaliukas, arba ½ puod. pjaustytos kubeliais, arba maltos ~60gr)  5
- kiaulienos konservai su pupelėmis (1/2 puod.)  2
Saliamis (bet kokios rūšies 1 griežinėlis; ~30g)  2
Kalakutiena:
- tamsi mėsa (1 gabalėlis, arba ½ puod. supjaustyto gabaliukais, arba malto ~60g)  3
- maltinis (1 vnt.)  5
- faršas (1/2 puod.)  3
- liesas maltinis (1 vnt.)  4
- liesas faršas (1/2 puod.)  3
- šviesi mėsa (1 gabalėlis, arba ½ puod. supjaustyto gabaliukais, arba malto ~60g)  3
Veršiena:
- liesa (1 griežinėlis, 1 kotletas, ½ puod. pjaustytos kubeliais, arba ½ puod. maltos)  3
- įprasta (1 griežinėlis, 1 kotletas, ½ puod. pjaustytos kubeliais, arba ½ puod. maltos)  4
Bolonija (bet kokios rūšies dešra, 1 griežinėlis, ~28g)  2

Papildyta:
ŽUVIS IR JŪROS GĖRYBĖS:
- konservuota ir džiovinta žuvis:
• ančiuviai (6 vnt.)  1
• lašiša (1/2 puod.)  4
• sardinės (5 vnt.)  3
• tunas aliejuje (nusausintas, ½ puod.)  5
• tunas savose sultyse (nusausintas, 1/2 puod.)  3
- šviežia žuvis (arba virta be riebalų):
• šamas (filė, 1 vnt.)  6
• menkė (filė, 1 vnt.)  4
• otas (filė / kepsnys, 1 vnt.)  5
• silkė (~28g)  1
• lašiša (filė / kepsnys, 1vnt.)  7
• lynas (filė, 1 vnt.)  4
• kardžuvė (filė, 1 vnt.)  4
• vaivorykštinis upėtakis (filė, 1 vnt.)  6
• tunas (filė / kepsnys, 1 vnt.)  6
- kepta žuvis (filė, 1 vnt.)  12
- vėžiagyvių mėsa skardinėse (bet kokios rūšies, nusausinta, ½ puod.)  2
- šviežia vėžiagyvių mėsa (arba virta be riebalų):
• moliuskai (1/2 puod.)  2
• krabas (1/2 puod.)  1
• vėžys (1/2 puod.)  1
• omaras (1/2 puod.)  1
• austrės (1/2 puod.)  2
• geldelės (1/2 puod.)  1
• krevetės (1/2 puod.)  1

Papildyta:
DUONA IR DUONOS GAMINIAI:
Apskrita bandelė (bet kokios rūšies, be nieko, 1 maža arba ½ didelės)  3
Apskrita bandelė su kreminiu sūriu ir lašiša (filė) (pvz., Philadelphia; 1 didelė)  12
Džiuvėsėliai (biscotti; gaminti namuose; 1 mažas; ~5cm skersmens)  3
Duona (bet kokios rūšies, išskyrus tas, kurios išvardytos žemiau; 1 riekutė  2):
- kukurūzų (1 riekutė)  3
- česnakinė (1 riekutė)  5
- turinti daug ląstelienos (3g ar daugiau maistinių skaidulų 1 riekutėje; 1 riekutė)  1
- džiuvėsėliai (džiovinti trupiniai; 3 v. škšt.)  2
Spurga (be nieko, arba padengta; 1 vnt.; ~7 cm skersmens)  6
Skrudinta balta duona (skrebutis, 2 riekutės)  7
Pita (bet kokios rūšies, 1 vnt. Nedidelės, arba ½ didelės)  1
Riestainiai:
- kieti, bavariški (1 vnt.)  2
- lazdelės (Rods; 1 vnt.)  1
- minkšti (1 vnt.)  3
- lazdelės (įprastos; 45 vnt.)  2
- persukti (įprasto dydžio, 7 vnt.)  2
- persukti (nedideli, 15 vnt.)  2
SĖKLOS:
Kmynų sėklos (1 a. škšt.)  0
Aguonų sėklos (1 a. škšt.)  0
Saulėgrąžų sėklos (1 v. škšt.)  1
Sezamo sėklos (1 a. škšt.)  0
GĖRIMAI:
Kapučino:
- su pienu be riebalų (1 did. puod.)  2
- su mažai riebalų turinčiu pienu (1 did. puod.)  3
- su nenugriebtu pienu (1 did. puod.)  4
Kakava:
- įprasta (3/4 puod.)  2
- neriebi (3/4 puod.)  1
- be cukraus (3/4)  1
Kava (juoda, be cukraus; 1 puod.)  0
Arbata (juoda, be cukraus)  0
Vanduo (geriamasis, arba mineralinis, 1 puod.)  0
Alus:
- šviesus (1 skardinė / buteliukas, ~354ml)  2
- įprastas (1 skardinė / buteliukas; ~354ml)  3
Alkoholiniai gėrimai (brendis, džinas, romas, degtinė, tekila, viskis, škotiškas viskis, 1 stikliukas)  2

Papildyta:
PIENAS, PIENO GAMINIAI:
- Grūdėta varškė (2 v. škšt.)  1:
• be riebalų (1 puod.)  3
• 1% riebumo (1 puod.)  3
• 2% riebumo (1 puod.)  4
• 4% riebumo (1 puod.)  6
- Grietinė (2 v. škšt.)  1
• be riebalų (4 v. škšt.)  1
• liesa (2 v. škšt.)  2
• 4% riebumo (1 v. škšt.)  1
- Fetos sūris (1/4 puod.)  3
- Sūris (kietas / pusiau kietas; pieno / sojos; 2 v. škšt.)  1
• be riebalų (~28g)  1
• liesas (~28g)  2
• įprastas (~28g)  3
- Nešatelis (neufchatel; Tai minkštas, baltas, ppr. grybų skonio ir kvapo prancūziškas karvių pieno sūris plona valgoma baltųjų pelėsių plutele; 1 v. škšt.)  1
- Varškės sūris (1 puod.)  3
- Ricotta (2 v. škšt.)  1
• be riebalų (1 puod.)  4
• pusriebis (1 puod.)  8
• nenugriebto pieno (1 puod.)  11
- Grietinėlė:
• purškiama arba šaldyta (1/4 puod.)  1
• įprasta (tiek liesa, tiek riebesnė; 2 v. škšt.)  3
- Pasukos:
• be riebalų / tirštintos(1 puod.)  2
• 1% riebumo / tirštintos (1 puod.)  2
• 2% riebumo (1 puod.)  2
• riebios / tirštintos (1 puod.)  4
- Kondensuotas saldintas pienas (1/2 puod.)  11
- Pienas:
• liesas (1 puod.)  2
• riebus (3,6%, 1 puod.)  4
Ledai:
- be riebalų ir cukraus (1/2 puod.)  2
- be riebalų, su cukrumi (1/2 puod.)  2
- liesi (1/2 puod.)  3
- premium (1/2 puod.)  7
- įprasti (1/2 puod.)  4
- ledai vaflyje, nesaldinti, arba su cukrumi (1 mažas)  1
- ledai „sumuštinis“ (1 vnt,)  4
- ledai su įvairiais priedais (sirupu, riešutais, plakta grietinėle..; ½ puod.)  8
Sviestas (1 puod.)  51
KEPIMO INGRIDIENTAI:
- Miltai:
• kvietiniai (1 puod.)  9
• kvietiniai pilnų grūdų (1 puod.)  8
- cukrus:
• rudas arba baltas (1 puod.)  20
• cukraus pudra (1 puod.)  10
- Aliejai / Riebalai:
• 1 v. škšt.  3
• ¼ puod.  12
• 1/3 puod.  16
• ½ puod.  24
• 2/3 puod.  32
• ¾ puod.  36
• 1 puod.  48
• Rapsų ir alyvuogių (1 v. škšt.)  4
• Margarinas:
o 1 a. škšt.  1
o 1 v. škšt.  3
o ¼ puod.  12
o 1/3 puod.  16
o ½ puod.  24
o 2/3 puod.  32
o ¾ puod.  36
o 1 puod.  48
- Kepimo milteliai, arba soda (1 a. škšt.)  0
- Džiuvėsiai (3 v. škšt.)  1
- Šokoladiniai „traškučiai“ (1 puod.)  24
- Kokosas (2 v. škšt.)  2
- Kukurūzų miltai (1 puod.)  8
- Kukurūzų krakmolas (1 v. škšt.)  3
- Pieno milteliai (1 puod.)  2
- Kondensuotas pienas (~350g)  12
- Kondensuotas pienas (liesas, ~350g)  6
- Kondensuotas pienas (be riebalų, 2 v. škšt.)  2.5
- Kiaušinis (1 vnt.)  2
- Kiaušinio baltymas (1 vnt.)  0
- Medus (1 puod.)  20
- Medus (1 v. škšt.)  1
- Kečupas (1/4 puod.)  1
- Kiaulių taukai (1 v. škšt.)  3
- Majonezas:
• įprastas (1 v. škšt.)  3
• be riebalų (4 a. škšt.)  1
• liesas (2 a. škšt.)  1
- Melasa (sirupas; 1 v. škšt.)  1
- Avižiniai dribsniai (1 puod.)  5
- Razinos (1 puod.)  8
Actas (1 a. škšt.)  0

Papildyta:
KITA:
Dribsniai (bet kokios rūšies, išskyrūs tas, kurios išvardytos žemiau; 1 puod.  2):
- sėlenų dribsniai su razinomis (3/4 puod.)  2
- fortified (nevalytų?; su daugiau vitaminų; 1 puod.)  2
- cukruoti, padengti (1 puod.)  3
- GRANOLA (1/2 puod.)  4
- GRANOLA (mažai riebalų; ½ puod.)  3
- Grynuoliai (nuggets; ½ puod.)  3
- Pūsti (1 puod.)  1
- Smulkintų kviečių (1 sausainis)  1
- Kviečių gemalų (3 v. škšt.)  1
Grūdiniai batonėliai:
- neriebūs (1 vnt.)  2
- įprasti (1 vnt.)  3
Traškučiai:
- kukurūzų (10 didelių, arba 30 mažų)  4
- bulvių (kepti, 1 vidutinis)  2
Kiaušiniai:
- 2 kiaušinių omletas su sūriu  8
- 2 kiaušinių omletas su kumpiu ir sūriu  9
- plakti (2 vnt, arba ½ puod.)  5
- kiaušinių pakaitalas be riebalų (1/4 puod.)  1
- virtas kiaušinis (1 vnt.)  2
Kramtomoji guma (1 vnt.)  0
Želė (1 a. škšt.)  1
Kečupas (1/4 puod.)  1
Makaronai (1 puod.)  4
Grybai:
- švieži (1 puod.)  0
- marinuoti (1/2 puod.)  3

Valgomieji hibiskai (1 puod.)  0
Omletai:
- su sūriu, iš dviejų kiaušinių  8
- su kumpiu ir sūriu, iš dviejų kiaušinių  9
Makaronai (virti / nevirti; 1 puod.)  4
Žemės riešutų sviestas (arachių; 1 v. škšt.)  2
Pierogy (lenkiški „pyragai“, panašūs į koldūnus, su įdaru):
- su kopūstų, bulvių, arba sūrio įdaru (3 vnt.)  7
- su mėsos įdaru (3 vnt.)  8
Kukurūzų spragėsiai:
- lengvo riebumo (3 puod.)  1
- 94% be riebalų (5 puod.)  1
- įprasti (1 puod.)  1
- kino teatre pirkti (be sviesto; 1 puod.)  1
Pudingas (sumažinto kaloringumo; 1%; 1 puod.)  2
Virtinukai (ravioli; su pomidorų padažu, su sūriu; 8 gabaliukai su ½ puod. padažo)  16
Virtinukai (ravioli; su pomidorų padažu, su mėsa; 8 gabaliukai su ½ puod. padažo)  14
Šerbetas (bet kokio skonio; ½ puod.)  2
Sriubos:
- sultinys (bet kokios rūšies, pagamintas namuose)  0
Spagečiai (1 puod.)  3
Rėžiukai (1 puod.)  0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruttaly: 10 kovo 2012 - 19:27
Nu bet tu motera ir padirbejai blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Spaudziu letena thumbup.gif

Nu gal dabar padides musu burelis, kai taip aiskiai viskas surasyta rolleyes.gif taigi viena is maziausiai viska ribojanciu ir draudzianciu dietu, o kazko nenori merginos jos imtis unsure.gif Gal kad rezultatai sitaip po truputi tik matosi, o ne per savaite viskas nukrenta g.gif MB sake, skaite apie kazkokia studija, tai WW pripazinta kaip vienintele dieta, po kurios svoris dazniausiai issilaiko ir nesugrizta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 03 10, 22:09)
Nu bet tu motera ir padirbejai blink.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Spaudziu letena thumbup.gif

Nu gal dabar padides musu burelis, kai taip aiskiai viskas surasyta rolleyes.gif taigi viena is maziausiai viska ribojanciu ir draudzianciu dietu, o kazko nenori merginos jos imtis unsure.gif Gal kad rezultatai sitaip po truputi tik matosi, o ne per savaite viskas nukrenta g.gif MB sake, skaite apie kazkokia studija, tai WW pripazinta kaip vienintele dieta, po kurios svoris dazniausiai issilaiko ir nesugrizta bigsmile.gif


tai kad lengviau, kai sava kalba viskas surašyta, nereikia galvoti..čia tik iš tingumo.. lotuliukas.gif o dar ir mano mama panoro jos imtis, tai ir jai verčiau, nes nemoka anglų kalbos..tai nuo šiandien bandės pradėti biggrin.gif

yra dar vienas ilgas sąrašas pagal abėcėlę: WW TAŠKAI

tik nėra noro versti biggrin.gif

bet tikrai, labai mažai besiimančių..net keista..gal informacijos labai mažai..kažkuriam forume skaičiau, kad mieliau rinktųsi kalorijas skaičiau, nes daug aiškiau, negu čia..o man kažkaip atvirkščiai, niekad neskaičiavau kalorijų, nes taip baisiai nuobodu atrodo lotuliukas.gif
bet super, tikiuosi, kad išmoksim valgyti taip, kad svoris bijos sugrįžti ax.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2012 03 11, 08:16)
bet tikrai, labai mažai besiimančių..net keista..gal informacijos labai mažai..kažkuriam forume skaičiau, kad mieliau rinktųsi kalorijas skaičiau, nes daug aiškiau, negu čia..o man kažkaip atvirkščiai, niekad neskaičiavau kalorijų, nes taip baisiai nuobodu atrodo  lotuliukas.gif
bet super, tikiuosi, kad išmoksim valgyti taip, kad svoris bijos sugrįžti  ax.gif
labas rytas 4u.gif


Tai kad LT oficialios informacijos visiskai nera unsure.gif Pagoogllinau, tai yra ir WW Latvija, ir WW Estija, o va Lietuvoj nieko. Butu siek tiek daugiau informacijos, tai ir besilaikanciu (oficialiai ar neoficialiai) gerokai padaugetu.

Ir bent jau man temutes pavadinimas nera labai aiskus, jei kazkuri forumiete nebutu uzrodziusi, tai tikriausiai ir nebuciau net uzsukusi. Tik kad pakeisti jau per velu g.gif

Vakar neatlaikiau su vien baltymais ax.gif Diena pabaigiau su spinatu ir ricottos lazanija. Absoliutus geris! Kruva darzoviu ir nedaug lazanijos lakstu ar surio, butu nedaug tasku, tik kad as itariu is to skanumo savo porcija pasidvigubinau, tai paskui pabijojau skaiciuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 03 11, 13:14)
Tai kad LT oficialios informacijos visiskai nera unsure.gif Pagoogllinau, tai yra ir WW Latvija, ir WW Estija, o va Lietuvoj nieko. Butu siek tiek daugiau informacijos, tai ir besilaikanciu (oficialiai ar neoficialiai) gerokai padaugetu.

Ir bent jau man temutes pavadinimas nera labai aiskus, jei kazkuri forumiete nebutu uzrodziusi, tai tikriausiai ir nebuciau net uzsukusi. Tik kad pakeisti jau per velu g.gif

Vakar neatlaikiau su vien baltymais ax.gif Diena pabaigiau su spinatu ir ricottos lazanija. Absoliutus geris! Kruva darzoviu ir nedaug lazanijos lakstu ar surio, butu nedaug tasku, tik kad as itariu is to skanumo savo porcija pasidvigubinau, tai paskui pabijojau skaiciuoti blush2.gif



kas tiesa, tas tiesa...manau, kad daugelis dar painioja su Kremliaus dieta, kur irgi taškus reikia skaičiuoti..bet ten jau daug ko valgyti negalima..smile.gif jeigu ateis tokia diena, kai kursim naują temą, reikės aiškiau pervadinti, kad visi suprastų biggrin.gif

kaip skaniai skamba.. doh.gif aš ką tik suvalgiau žuvies, bet man nelb patiko, vos suvalgiau..bet negi mesi lauk..ir dar dviem dienom turiu doh.gif šiaip labai mėgstu žuvį, bet šita tokia vandeninga, kad valgosi kaip koks vėmalas wacko.gif daugiau niekada negaminsiu žuvies tokiu būdu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2012 03 11, 12:21)
kaip skaniai skamba.. doh.gif aš ką tik suvalgiau žuvies, bet man nelb patiko, vos suvalgiau..bet negi mesi lauk..ir dar dviem dienom turiu doh.gif šiaip labai mėgstu žuvį, bet šita tokia vandeninga, kad valgosi kaip koks vėmalas  wacko.gif daugiau niekada negaminsiu žuvies tokiu būdu.. schmoll.gif


O jei kokia brandade is jos padarytum? g.gif Ten tiesiog zuvis susmulkinta ir sumaisyta su bulviu kose, druska, pipirais ir cesnaku. Tada dar gali pvz kokiu darzoviu papjaustyti ant dugno, suversti ta mase, uztarkuoti palengvinto surio ir sukisti i orkaite. Gal visai skaniai susivalgytu ir nereiketu saves kankinti mirksiukas.gif
Atsakyti
gal tu ir teisi..bet mano širdis linksta prie šiukšliadėžės lotuliukas.gif nebenoriu net apie tą žuvį galvot doh.gif

o šiandien jau pereinu į 22 taškų zoną thumbup.gif net motyvacija pakilo ax.gif
Atsakyti
ku ku biggrin.gif

Niu, ruttaly, kaip tavo savaite su 22 taskais? Neperalkai? tongue.gif

Pas mane sia savaite pliusas, bet nesijaudinu, maitinantis vien baltymais isvaroma daug skysciu, kurie sugrizta pabaigus, bet galutiniam rezultate esu patenkinta, bendras svoris vis tiek juda zemyn, tas yra svarbiausia rolleyes.gif
Atsakyti
alkana nesijaučiu..tik vakar turėjom mergaičių vakarienę, nes panos išvažiuoja savaitei į Barseloną..tai kažkaip negerai čia išėjo valgyt prieš svėrimąsi doh.gif

tai taip išeina, kad nieko nepraradau..svoris vietoj, kiek buvo, tiek ir yra... rolleyes.gif

nors vakar rytą buvo 73,3.. doh.gif nu bet kitą šeštadienį bus geriau 4u.gif

taip kad šiandien 0kg
Atsakyti
Taigi, ryte planavau vakare persisverti...taigi, persisvėriau..ir galiu pasidžiaugti, kad vakarykštis maistas iškeliavo lauk..taigi, prisiduodu šiandien su tuo pačiu skaičiumi, kurį vakar turėjau...tai laimės pilnos kelnės, kad rytinis svoris nebuvo tikras lotuliukas.gif

Pradinis svoris: 73,9kg
Pamestas svoris: 600g
Dabartinis svoris: 73,3kg

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Kažkaip šią savaitę buvo sunku susilaikyti nuo viršijimo..bet net nustebau, kai šiandien pasisvėriau..gal mėnulis geras g.gif

Pradinis svoris: 73.3kg
Pamestas svoris: 1.9kg
Dabartinis svoris: 71.4kg

bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Laba,

Menulis visiskai negeras gun_bandana.gif

Labai graziai viskas ejosi, antradieni pasisveriau buvo 104kg (-1.1), o va siandien 105.7 blink.gif blink.gif blink.gif Nuklydau bile kur tik vakar, tai mastau, ar vakarykste vakariene sitiek pridejo, ar ciklo koks ne toks metas yra g.gif

Zodziu, esu nustebus ir nusivylus unsure.gif

O tu saunuole! Laikykis ir toliau taip, nors viena is dvieju rezultatu pasieks rolleyes.gif
Atsakyti