QUOTE(jaunuole @ 2012 03 31, 12:13)
bet kaip keistai. neseniai gavau visa knygele su taskais. cia senos versijos. vaisiai dauguma turi 0 tasku. obuoliu as valgiau begales, nes galvojau, kad 0. cia jusiskese nuorodose obuoliai turi 1 taska

. mano draugaite laikosi dabar PP ir sake, kad visi vaisiai turi 0, netgi bananai
kad kiek sąrašų yra, skaičiau ir užsienio svetainėse apie tai, tai obuoliai turi taškus..

na, galiu pasakyt, kad svoris krenta ir gan gerai krenta...ir su drauge kalbėjau, nes ji turėjo senos versijos knygutes, tai irgi sakė, kad obuoliai turėjo taškus...

gal gavot naujos versijos? o naujos nesilaikyčiau vien dėl atsiliepimų, svoris daug prasčiau krenta, o kai kuriems net priauga..ir labai keista, kad bananai turi 0 taškų, nes jie vieni iš kaloringiausių vaisių..

nors nieko apie naują sistemą negaliu sakyt...bet, kai pastebėjau gamindama, aš visada persiskaičiuoju taškus iš vienos forumietės, ji pateikia abiejų (naujos ir senos) sistemų versijas, tai mano taškai visada atitinka..o PP gi net daugiau taškų turi..tai, pvz., blynai su banananis turi daugiau taškų PP, negu senoj sistemoj..o juk produktai tie patys..

taip kad daug čia visokių variantų..žinoma, geriausia būtų registruotis pas juos ir tada jau gausi visą įmanomą informaciją...