Įkraunama...
Įkraunama...

Taškų dieta

QUOTE(nounoursyte @ 2012 03 24, 10:36)
Laba,

Menulis visiskai negeras gun_bandana.gif

Labai graziai viskas ejosi, antradieni pasisveriau buvo 104kg (-1.1), o va siandien 105.7 blink.gif  blink.gif  blink.gif Nuklydau bile kur tik vakar, tai mastau, ar vakarykste vakariene sitiek pridejo, ar ciklo koks ne toks metas yra g.gif

Zodziu, esu nustebus ir nusivylus unsure.gif

O tu saunuole! Laikykis ir toliau taip, nors viena is dvieju rezultatu pasieks rolleyes.gif

oj, tai tu dar pabandyk vakare pasisvert pasilaikius..na kaip man kad buvo, kai po geros vakarienės tiesiog maistas neišsivaikščiojo.. 4u.gif tvirtybės, būna tų vakarienių..sakau, reikia labai stengtis prieš svėrimąsi nevalgyt tų ekstros taškų, nes jie nespėja pasišalint.. doh.gif
Atsakyti
Ne, siandien neiseis persisverti. MB draugu prisikviete, tai kadangi mano mazasis nuo ranku nenulipa ir man nieko daryti neleidzia, teks pica uzsisakineti. Bet per savaite busiu vel gera, tikiuosi, viskas susitvarkys iki kito sestadienio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 03 24, 11:29)
Ne, siandien neiseis persisverti. MB draugu prisikviete, tai kadangi mano mazasis nuo ranku nenulipa ir man nieko daryti neleidzia, teks pica uzsisakineti. Bet per savaite busiu vel gera, tikiuosi, viskas susitvarkys iki kito sestadienio unsure.gif

tik stiprybės ir kantrybės 4u.gif svarbiausia nepasiduoti 4u.gif tu gali drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos merginos, labai susidomejau siuo svorio metimo budu ir noreciau su seserimi ji isbandyti. tik beda, kad skaiciau visa temute, o neaiskumu labai daug... kaip suprantu, pirmas zingsnis su skaiciuokle apsiskaiciuoti kiek tasku per diena galima suvartoti ir ju nevirsyti, taip? o toliau susidaryt tasku lentele ir kiekviena kasni apskaiciuot, taip? smile.gif o kur galeciau rast receptuku maisto gaminimo? ir ar uztenka tik skaiciuot taskus pagal suvartojama produkta, ar reikia dar kazka analizuoti? 4u.gif busiu labai dekinga, jei kas nors issamiai man viska paaiskins, nes noriu kuo greiciau pradet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurakormanskiene @ 2012 03 25, 20:29)
sveikos merginos, labai susidomejau siuo svorio metimo budu ir noreciau su seserimi ji isbandyti. tik beda, kad skaiciau visa temute, o neaiskumu labai daug... kaip suprantu, pirmas zingsnis su skaiciuokle apsiskaiciuoti kiek tasku per diena galima suvartoti ir ju nevirsyti, taip? o toliau susidaryt tasku lentele ir kiekviena kasni apskaiciuot, taip? smile.gif o kur galeciau rast receptuku maisto gaminimo? ir ar uztenka tik skaiciuot taskus pagal suvartojama produkta, ar reikia dar kazka analizuoti? 4u.gif  busiu labai dekinga, jei kas nors issamiai man viska paaiskins, nes noriu kuo greiciau pradet smile.gif

Laba, sveika prisijungusi 4u.gif bigsmile.gif

Del tasku skaiciaus, tai gal ruttaly geriausiai paaiskintu, Weight Watcher'iai praejusi rudeni keite savo programos taisykles, tai as tik su naujaja programa esu susipazinusi, o daugumoj cionai pateiktu puslapiu kalbama apie senaja programa ir senuosius taskus, man rodos ruttaly jos ir laikosi g.gif

O del skaiciavimo, as dirbu, tai gana daznai buna, kad tenka kokiais nors pusgaminiais maitintis, tada super paprasta - suvedi i skaiciuokle ant dezutes surasytus duomenis, pasisveri, kiek suvalgei ir randi tasku skaiciu. Jei gamini pati, tai dazniausiai bandau arba rasti apytiksli atititkmeni lentelese, arba isskaidau dalimis, pvz, kokia nors pasta bolognese iseitu makaronai+pomidoru padazas+malta mesa. Analiziu jokiu nedarau ir siaip gana apytiksliai primetu, tik ziuriu, kad galiausiai nevirsinciau leistinu tasku skaiciaus.

Receptuku su paskaiciuotais taskais gali rasti cia:
http://www.skinnytaste.com (angliskai)
http://www.lesrecett...esdechrissy.fr/ (prancuziskai)
Nors suvedus i google "Weight Watchers recipes" turetu tukstancius puslapiu ismesti, vis tik ju programa jau 50 metu skaiciuoja, tai duomenu galybe online yra...

Man atrodo, kad geriausia tiesiog pasiimti ruttaly isversta sarasiuka ir pabandyti siaip, per daug saves neribojant tiesiog idomumo delei kelias dienas pasiskaiciuoti suvalgomus taskus. Pamatysi, kad viskas ne taip sudetinga, kaip atrodo, o ir megtamiausiu produktu taskus gana greitai isimenam ir automatiskai suskaiciuojam. Per ta laika, jei dar kils neaiskumu - rasyk cia, pabandysiu atsakyti, o po keliu dienu jau ir rimtai galesi griebtis skaiciavimo ir leto, bet uztikrinto svorio metimo mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Ai, beje, pamirsau parasyti, kad WW rekomenduoja uzsirasineti, ka suvalgome. Tada labai puikiai matosi visos mitybos problemos ir is kur ateina daugiausia tasku. As va pvz 1/3 tasku suvalgau apie 16val, ir viskas - saldumynai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 03 25, 23:59)
Laba, sveika prisijungusi 4u.gif  bigsmile.gif

Del tasku skaiciaus, tai gal ruttaly geriausiai paaiskintu, Weight Watcher'iai praejusi rudeni keite savo programos taisykles, tai as tik su naujaja programa esu susipazinusi, o daugumoj cionai pateiktu puslapiu kalbama apie senaja programa ir senuosius taskus, man rodos ruttaly jos ir laikosi g.gif

O del skaiciavimo, as dirbu, tai gana daznai buna, kad tenka kokiais nors pusgaminiais maitintis, tada super paprasta - suvedi i skaiciuokle ant dezutes surasytus duomenis, pasisveri, kiek suvalgei ir randi tasku skaiciu. Jei gamini pati, tai dazniausiai bandau arba rasti apytiksli atititkmeni lentelese, arba isskaidau dalimis, pvz, kokia nors pasta bolognese iseitu makaronai+pomidoru padazas+malta mesa. Analiziu jokiu nedarau ir siaip gana apytiksliai primetu, tik ziuriu, kad galiausiai nevirsinciau leistinu tasku skaiciaus.

Receptuku su paskaiciuotais taskais gali rasti cia:
http://www.skinnytaste.com (angliskai)
http://www.lesrecett...esdechrissy.fr/ (prancuziskai)
Nors suvedus i google "Weight Watchers recipes" turetu tukstancius puslapiu ismesti, vis tik ju programa jau 50 metu skaiciuoja, tai duomenu galybe online yra...

Man atrodo, kad geriausia tiesiog pasiimti ruttaly isversta sarasiuka ir pabandyti siaip, per daug saves neribojant tiesiog idomumo delei kelias dienas pasiskaiciuoti suvalgomus taskus. Pamatysi, kad viskas ne taip sudetinga, kaip atrodo, o ir megtamiausiu produktu taskus gana greitai isimenam ir automatiskai suskaiciuojam. Per ta laika, jei dar kils neaiskumu - rasyk cia, pabandysiu atsakyti, o po keliu dienu jau ir rimtai galesi griebtis skaiciavimo ir leto, bet uztikrinto svorio metimo mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Ai, beje, pamirsau parasyti, kad WW rekomenduoja uzsirasineti, ka suvalgome. Tada labai puikiai matosi visos mitybos problemos ir is kur ateina daugiausia tasku. As va pvz 1/3 tasku suvalgau apie 16val, ir viskas - saldumynai blush2.gif

aciu uz issamu atsakyma, dar viska pasityrinesiu ir pradesiu:) tai kaip suprantu, neuztenka skaiciuot vien produkto tasku, reikia dar ir daugiau kazko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurakormanskiene @ 2012 03 26, 07:27)
aciu uz issamu atsakyma, dar viska pasityrinesiu ir pradesiu:) tai kaip suprantu, neuztenka skaiciuot vien produkto tasku, reikia dar ir daugiau kazko? g.gif

Nu kad daugiau nieko skaiciuoti nereikia... g.gif Gal as kazka ne taip primalusi busiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 03 26, 10:43)
Nu kad daugiau nieko skaiciuoti nereikia...  g.gif Gal as kazka ne taip primalusi busiu doh.gif

tai cia gal pagal ta skaiciuokle reikia nusistatyt tasku skaiciu produktu, kuriu nera lenteleje? tik man neaisku, kur rasti apie lasteliena, kiek produktu praziurejau, niekur neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurakormanskiene @ 2012 03 26, 11:45)
tai cia gal pagal ta skaiciuokle reikia nusistatyt tasku skaiciu produktu, kuriu nera lenteleje? tik man neaisku, kur rasti apie lasteliena, kiek produktu praziurejau, niekur neradau doh.gif

ir dar neaiskumas, ka reiskia, toje isverstoje lenteleje zodis puod? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurakormanskiene @ 2012 03 26, 09:45)

Jei lastelienos nerandi, tada rasyk 0 4u.gif

QUOTE(laurakormanskiene @ 2012 03 26, 20:47)
ir dar neaiskumas, ka reiskia, toje isverstoje lenteleje zodis puod?  4u.gif

Puod turetu buti puodukas, amerikietiskas mato vienetas, apytikriai butu siek tiek virs 200ml mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 03 26, 23:41)
Jei lastelienos nerandi, tada rasyk 0 4u.gif
Puod turetu buti puodukas, amerikietiskas mato vienetas, apytikriai butu siek tiek virs 200ml mirksiukas.gif

supratau, dekui uz pagalba, nuo vakar pradejau skaiciuot taskus, ziuresiu, kaip cia man seksis 4u.gif
Atsakyti
nejaugi cia nieko nebeliko? 4u.gif
Atsakyti