Įkraunama...
Įkraunama...

FM Group - For Home

QUOTE(volpe @ 2013 07 01, 12:54)
tai tu plaudma dar sodos iberk : padarys minkstesni vandeni ri geriau plaus.
jei kam idomios sudetys: jas rasite cia :
http://www.fmgroup.c...home-giugno.pdf
make up:
http://www.fmgroup.c...aprile-2013.pdf
body care :
http://www.fmgroup.c...odycare-new.pdf

as butent tokiems elementams ir esu alergiska.bet naudodama fm nejauciu jokios alergijos,neturiu isbertu ranku,kaip atominiame dermatite,man neskauda galvos ,naudojant valiklius,nedusina,kaip daugelis produktu prekyboje.
na o dauigiau:kiekvienas turi teise rinktis.
svarbu kiekiai.
fm produktai puikiai issklaujami ir istirpsta vandenyje,ju ant rubu nelieka,kaip daugelio muilu.
tikiuosi si informacija jums pravers.
Papildyta:
ELIJA: rusiska muila pamirs ,jau tokio nebera ........jau nieko nebera is tu laiku.......

aciu 4u.gif
as irgi is naudojanciu girdejau tik teigiamus atsiliepimus thumbup.gif gundausi, bet jauciu pradziai isbandysiu ant saves biggrin.gif ir vaikisko patalynes g.gif
turiu -ta- ipatigom demem - nu baltus super isbalina, bet vaiko rubus bijau su juo praskalbt verysad.gif
pas vyra seimoj daug astminiku/alergiku - nenoriu jautrint dar labiau organizmo... pas mane namie nei uzuolaidu nei kilimu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 07 01, 12:54)

ELIJA: rusiska muila pamirs ,jau tokio nebera ........jau nieko nebera is tu laiku.......

Tai zinau ,kad nera , as tik sakau kad man dar teko naudoti toki, o dabartinio lietuvisko nebandzius, ir negaliu pasakyti ar 100 ar 70 proc , jo like naturalumo, tiesiog gal ne viska parasiau, kad supratote ,jog as ilgiuosi rusisko muilo ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2013 07 01, 13:13)
aciu  4u.gif
as irgi is naudojanciu girdejau tik teigiamus atsiliepimus  thumbup.gif gundausi, bet jauciu pradziai isbandysiu ant saves  biggrin.gif ir  vaikisko patalynes g.gif
turiu -ta-  ipatigom demem - nu baltus super isbalina, bet vaiko rubus bijau su juo praskalbt  verysad.gif
pas vyra seimoj daug astminiku/alergiku - nenoriu jautrint dar labiau organizmo... pas mane namie nei uzuolaidu nei kilimu  ax.gif

isbandyk: pirmais skalbimais,bandyk praplauti du kartus:isskalavima padaryk du kartus.taip,jei bus ko ir like,vanduo isplaus tikrai. o paskui lauksime naujienu smile.gif

QUOTE(Elija* @ 2013 07 01, 13:30)
Tai zinau ,kad nera , as tik sakau kad man dar teko naudoti toki, o dabartinio lietuvisko nebandzius, ir negaliu pasakyti ar 100 ar 70 proc , jo like naturalumo, tiesiog gal ne viska parasiau, kad supratote ,jog as ilgiuosi rusisko muilo  ...  biggrin.gif

thumbup.gif as irgi jo ilgiuosi,nes tikrai visas demes isskalbdavo.
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Tik neseniai isgirdau apie sia produkcija. Noreciau placiau apie ja suzinoti. Kur ir kaip galetu jos isigyti?
Atsakyti
jolantana:prukcija,mano manymu,gera.na gal ne visi produktai atitinka tai,ka tikejomes gauti,bent jau man taip buvo,bet siaip tai gera.
va pati visus skalbiklius pakeiciau:spinteleje tik fm skalbikliai ,be jokiu minkstikliu.virtuvej taip pat.kosmetika,kvepalai.na:man asmeniskai patinka.
daugiau negaliu nieko pasakoti,nes atleks vitulka su ispejimais smile.gif
matei vitulka,pasibijom vis taves smile.gif
Atsakyti
na merginos :geru zolinui ir iki rugsejo!!!!
Atsakyti
..o cia niekas ispudziasi, patarimais nebesidalina?
Atsakyti

uzsakiau saldytuvu valikli,drauge prase,paskui parasysiu atsiliepimus,nes ji labai isranki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 29 spalio 2013 - 19:51
Pati is sios produkcijos turejau tik oro gaivikli ta kur indelis su skysciu ir pagaliukais, tai pradzioj kvapas buvo per stuprus, o veliau gereit issikvepe, nors skysciu buteliuke dar buvo like daug g.gif
Tabletes indaplovei prasciausios kokias teko naudoti doh.gif indai kaip neplauti likdavo.
Drauge turejo valikli plyteliu tai irgi sake nieko jis nevale g.gif
Geru atsiliepimus girdejau tik apie kanalizacijos valikli.
Atsakyti
Vamzdziu valiklis tai tikrai geras.as naudoju indu plovikli,skalbiklius ir sunkiai issemiamu demiu valikli.o parduodu dauk kvapu i dulkiu siurbli,kilimu valikli ir langu valikli.SIS ir man latinoamericano.
Drauge buvo nusipirkusi oro gaivikli zalios arbatos kvapu:jai labai patiko ir dziaugesi,kad jauciasi kvapas.
Dar porlo kvepalus katinui smile.gif
Atsakyti
Gendre, galiu pakomentuoti tiek apie jusu paminetus produktus :
Kvepalai su pagaliukais - pazystama juos naudoja taip palieka tik 2 pagaliukus paciame buteliukyje tai kvapas svelnus lieka, intensyvumo nebuna tikrai. Kita ideda visus i buteliuka kai jie kvapo prisigeria isima ir ideda i vazele tuos pagaliukus, jau greitai metai kai naudoja ta pati buteliuka, bet tikrai namuose svelnus lengvas aromatas, tikrai neikyrus.
Apie tabletes negaliu nieko asmeniskai pasakyti, dvi mano merginos bande ir uzsisake vel, tai manau, kad gal joms patiko, nepatikusio produkto manau antra karta nepirktu.
Kas liecia plytelius siuliu valikli - tai as kai ji isbandziau buvau labai nekokios nuomonės, nes bandymas vyko taip kaip parasyta- papurskiau truputi palaukiau ir nuvaliau, grindziu tarpus ivale, bet sienu tiesiog nubego ir joki poveikio, o kai purskiau ir patryniau su kempine, tiksliau paskirsciau, kad isigertu vienoj vietoj, rezultatas pasimate...
Volpe, man saldytuvu valiklis patiko tik tuo, kad nueme kvapa gerai, teko valyti viena seniai nenaudota saldytuva, kvapas tikrai jame nemalonus buvo, bet atsivale ir jo neliko, na ir nesarmoja, bet siaip man tai nera produktas nr.1
Atsakyti
As pati bandziau tik kanalizacijos granules... mano mama isbande orkaiciu ir zidiniu valikli - labai patenkinta, net skambino ir klause, koki stebukla daviau savo seseriai....tai dabar ir pati nori..
Atsakyti