Pradėsiu iš pradžių. Prieš 7 metus buvo graži meilė ir draugystė. Nebuvo taip, kad susitikom ir jis man iškarto krito į širdį, bet pamažu susidraugavom, aš pradėjau mąstyti, kad jis puikus vyras, pradėjau pastebėti, kad vis labiau jam patinku ir nusprendžiau atsakyti į jo šiltus jausmus. Mano ir pačios jausmai sušilo

o po to net ir suliepsnoję buvo. Praėjo 3 metais draugystės ir aš pradėjau jausti, kad norėtųsi santykiuose kažkokio stabilumo, na, kad pav. jis man bent jau pasipirštų. O jis delsė... Pamažu pradėjau justi, kad mudu per daug skirtingi, bet kartu buvau prie jo labai prisirišusi, jį buvo pamilusi mano tėvų šeima ir t.t. Ir kai atrodė, kad viskas baigta, pasijutau

Labai norėjau, kad mano vaikas turėtų tėtį, o ir mudviejų giminės mus labai spaudė dėl vestuvių, taigi, mudu nusprendėm susituokti. Iš karto po vedybų prasidėjo barniai. Dažniausiai dėl to, kad mano vyras, visai nenorėjo dirbti, o aš tuo metu laukiausi ir dirbau. Man buvo pikta, kad būdama

turiu atlikti visus buities darbus, apsipirkinėti ir išlaikyti mudu abu, kai trukdavo pinigų, MB leisdavo tuos pinigus, kuriuos buvom gavę vestuvių proga iš mano tėvų. Gimus dukrytei jis atsiskleidė kaip puikus tėtis

Jis nesibodi su ja pasilikti, jei man reikia kažkur išeiti (jai dabar 10 mėnesių). Kadangi jis nedirba (ir darbo neieško motyvuodamas tuo, kad jeigu susiras, aš negalėsiu niekur išeiti), daug laiko praleidžia namie su dukryte( arba sėdi prie PC). Tačiau nedaro jokių buities darbų, netvarko kambarių, neapsipirkinėja ir t.t. Viską darau aš. Po gimdymo man pasisekė ir aš labai išgražėjau

jei nėštumo metu MB daugiausiai dėmesio skirdavo kompui, tai dabar pradėjo vėl susižavėjimo pilnu žvilgsniu žiūrėti ne tik į kompą, bet ir į mane, bet aš...
...visiškai atšalau jo atžvilgiu

Ir nieko negaliu padaryti

Aš įkalbinėjau jį kur nors išeiti, bet jis nesutinka, nes nenori močiutei palikti dukrytės. Galiausiai aš palikau jį ramybėje. Nustojau norėti su juo

, o jis manęs vis dar geidžia, kaip draugystės pradžioj. Jis geros širdies žmogus, bet manęs ėmė nebetraukti kaip vyras.
Maža to, mano šefas nusprendė mane paaukštinti ir perkėlė dirbti į kitą vietą. Na, o toj kitoj vietoj... ėjau koridoriuje su segtuvu ir pamačiau Jį... atrodė, kad tikrai trenkė žaibas. Maniau, kad taip tik filmuose būna, pasirodo - nea

Dar "super" kad mes sėdim vos ne vienam kabinete. Panašu, kad ir aš patinku tam savo bendradarbiui, nes jis mane kviečiasi važiuot pietauti. Na ir aš einu

Gerai, kad jis daug keliauja darbo reikalais, tai retokai būna darbe, bet jis man kuo toliau tuo labiau patinka.
Ką daryti?