Įkraunama...
Įkraunama...

Nežinau ar atlaikys mano šeima...

QUOTE(artitoli @ 2009 10 14, 14:21)
Kadangi aš visada panašiose situacijose esu už santykių saugojimą, dabar nedarysiu išimties. Galų gale, gi duoti santuokos įžadai - ar pažadas "ir džiaugsme, ir varge" nieko nebereiškia?

vyrui nebereiškia.
taip nemanot? juk jis darbo neieško, kompą spaudinėja...su vaiku pabūna. na, tik pamanyk! tai manot, jau po darbų ir parduotuvių grįžus žmona su vaiku nepabūna...randa laiko ir ji...bet žiūrėk, vyras jau pažaidžia su vaiku, tai jau į padanges keliat. už tą savybę! tarsi didvyrį...įdomiai rolleyes.gif tarsi į tą savybę sutilptų šimtai savybių...
gi skaitot moteris jaučiasi NESAUGI. tai rimta. aš nesakau, kad reik pult ir palikt šeimą.
bet kad ant moters VIENOS varyt?

nu ir sovietinio sukirpimo moterys...viską sau ant pečių ir tempiat 'ir varge ir džiaugsme..." ir vyrą kartu ant pečių....kaip vyrui turi būt gera, ech bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(artitoli @ 2009 10 14, 14:21)
Sunkiau (bet tuo pačiu daug labiau atsakinga ir pagarbu) sutelkti visas jėgas šeimos išsaugojimui ir naujos kibirkšties įžiebimui.

kur jau ne - labai pagarbu, artitoli. bet ir vėl tai patarimas moteriai. moteriai, moteriai. moteriai,. moteriai. o ne vyrui.
įžiebk. įkvėpk. skatink. žvakes uždek. įpūsk, įkvėpk. spinduliuok.
visi moterų žurnalai tą kalba. psichologinės knygos kalba. kas skaito psicholigines knygas apie krizes? 85proc - moterys. tai reiškia, joms rūpi, visad rūpėjo, ir jos vėl imsis iniciatyvos.
o vyrai kada? o jie -koja ant kojos.
ir taip buvo ir bus. nes jiems vyrais būt neleidžiam, nes mums patinka būt gerom fėjom, šokinėjam, tūpčiojam, o po to -išsekusios, arba raganom virstam (ir išeina vyras pas kitą, dar nenualintą fėja, lotuliukas.gif ), arba kaip viena pažįstama...nueikit, uždekit žvakelę ant jos kapo- žiauriai pasakiau? taip, nes betūpčiodama, sveiktą susiardė, širdis buvo silpna, kol nustojo plakti...vyras jau tada turėjo kitą, ir linksmas su kita gyvena...

išvados; nereik spaust ir taip tų moterų. pagailėkit bent kartą jų, juk esam vienos giminės. moterims kaip tik reik išaugt iš aukos vaidmens, ir 'gerosios mamos/ar fėjos..." vyrai sumoteriškėję pas mus...vyrams viskas leidžiama... jei dar kalte moteriai galvą apsuksit, ji susirgs nenumaldomai.

panašiai mąstančioms siūlau paskaityti garsios amer. psichoterapeutės knygą "Kai moteris myli per stipriai." susimąstysit kiek klaidų darot, ir kaip aklai priimat stereotipus apie meilę, auką, lyčių vaidmenis. taip psichologinis smurtas ir išnaudojimas šeimose tęsiasi.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 14, 13:37)

Mano patarimas:skirtis su vyru, vaika palikti jam(nes vaikas jums kaip suniui penkta koja, o vyrui labai svarbus ir mylimas),

aneee? jums taip atrodo, kad moteriai vaikas nesvarbus...ak, tiesa, ji juk išlaiko vaiką ir vaiko tėvą- todėl nepabūna tiek valandų, kaip jis, nes vargšelė neturi metafizinių galių būt vienu metu dvejose vietose...taigi begėdė tikrai. o vyras šaunuolis tikrai. į parduotuves sunku, vargšeliui nueiti, bet va, su mergaite pabūna, koks didvyris. kompu žaidžia. na, žmonai komplimentą pasako...juk ji, kauip sizifas juos užsikėlęs ant pečių neša visus į priekį... sena pažįstama, juk tai tikras vyras, ar ne? lotuliukas.gif savajam nenorit tokio modelio pasiūlyt...supervyras tiesiog.
o kita vertus, tikrai moteris ne tokia supermama, kaip jis...alimentus reikia prisiteist, taip taip skyrybų atvejų ir kuo daugiau. juk reikės toliau sėdt namie, kompą spaudinėt, vaiką pažiūrėt, ir moteriškaitę samdyt, kad ji parduotuvėn suvaikščiotų ir valgyt pagamintų.(vyras buity juk, kaip rašyta, neprisideda), labai mergaitę intensyviai saugo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 14 spalio 2009 - 20:43
QUOTE(zuzu @ 2009 10 14, 21:58)
kur jau ne - labai pagarbu, artitoli. bet ir vėl tai patarimas moteriai. moteriai, moteriai. moteriai,. moteriai. o ne vyrui.
įžiebk. įkvėpk. skatink. žvakes uždek. įpūsk, įkvėpk. spinduliuok.
visi moterų žurnalai tą kalba. psichologinės knygos kalba. kas skaito psicholigines knygas apie krizes? 85proc - moterys. tai reiškia, joms rūpi, visad rūpėjo, ir jos vėl imsis iniciatyvos.
o vyrai kada? o jie -koja ant kojos.
ir taip buvo ir bus. nes jiems vyrais būt neleidžiam, nes mums patinka būt gerom fėjom, šokinėjam, tūpčiojam, o po to -išsekusios, arba raganom virstam (ir išeina vyras pas kitą, dar nenualintą fėja,  lotuliukas.gif ), arba kaip viena pažįstama...nueikit, uždekit žvakelę ant jos kapo- žiauriai pasakiau? taip, nes betūpčiodama, sveiktą susiardė, širdis buvo silpna, kol nustojo plakti...vyras jau tada turėjo kitą, ir linksmas su kita gyvena...

išvados; nereik spaust ir taip tų moterų. pagailėkit bent kartą jų, juk esam vienos giminės. moterims kaip tik reik išaugt iš aukos vaidmens, ir 'gerosios mamos/ar fėjos..." vyrai sumoteriškėję pas mus...vyrams viskas leidžiama...  jei dar kalte moteriai galvą apsuksit, ji susirgs nenumaldomai.

panašiai mąstančioms siūlau paskaityti garsios amer. psichoterapeutės knygą "Kai moteris myli per stipriai." susimąstysit kiek klaidų darot, ir kaip aklai priimat stereotipus apie meilę, auką, lyčių vaidmenis. taip psichologinis smurtas ir išnaudojimas šeimose tęsiasi.
Papildyta:

ale jau ir pavaret taip nuo dusios:))
aisku dauguma patarimu moterims. pirmiausia todel, kad jos dazniausia tu patarimu ir iesko. o antra - todel, kad kaip ten beziuretum, bet didziaja dalim viskas nuo moters ir priklauso. nereik but feja - tarnaite, nereik is kailio nertis, ant galvos stoveti ar kasdien su sexovais apatiniais lakstyti ir striptizus sokti. bet realiai - labai daug kas moters rankose. taip, moterims reikia ideti daugiau pastangu i seimos santykiu palaikyma, bet kita vertus, jos labiau ir suinteresuotos.

o autorei.... na situacija is jusu lupu ( na gal ranku:)) seimoje nekokia. tik keistoka, kad visiem tevams ir kitiems ji neuzkliuna. nes tai ka apraset, nelabai sulauktu ju pritarimo. jei taip yra is tiesu - manau reiktu kazka keisti. bet tikrai nemanau kad verta zavetis tais naujais santykiais. pakvietimas pietu ar susizavejimas, dar toli grazu nieko nereiskia. ta prasme nereiskia, kad tas vyras pasiruoses galvoti apie ateiti su jumis ( beje, kazkas jau klause - ar jis bent vienisas?). gal jam tai tik saugus nuotykis - jus istekejus ir dar su mazu vaiku - pakankamai ramu, kad nepulsit kurti kazkokiu planu. bendrauti zinoma niekas netrukdo, bet kuo labiau juo zavesites, tuo maziau galimybiu lieka jusu seimai. as manau, kad nera ko skubeti - viskas ir taip sustos i vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 14 spalio 2009 - 21:30
QUOTE(vilma0410 @ 2009 10 14, 15:13)
Dar gali pasielkti taip:pasakyk jam kad arba jis susiranda darba ir tampa seimos galva kaip vyras o ne koks lodoris ir buityje tau padeda arba mes skiriames,nes viena to vezimo jau pavezti nebegali ,paziurek kas iseis.

Bandžiau... nepadėjo. Jis nenori, kad dukrą prižiūrėtų svetimas žmogus (apie auklę keliom valandom nenori nė kalbėti) , o man dabar kaip tik įsivažiavo darbukas, pradėjo sektis. Nenoriu visko mesti. Aš užimu gana aukštas pareigas, todėl mano darbo grafikas lankstesnis, nedirbu 8-17 val, o jis jei susirastų darbą dirbtų ir jis man nuolat prikaišioja, kad mano darbas paprastesnis ir mažiau varginantis, nei jo... Tas tiesa, bet jis pamiršta kiek aš dirbau, kol tai pasiekiau.

QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 14, 16:37)
Tas JIS vedes ir turi vaiku? g.gif 
Mano patarimas:skirtis su vyru, vaika palikti jam(nes vaikas jums kaip suniui penkta koja, o vyrui labai svarbus ir mylimas), moketi vyrui alimentus bei pradeti nauja gyvenima su tuo JUO. Jei JIS laisvas...

Nea, jis nevedęs ir vaikų neturi ir net merginos neturi, prieš metus išsiskyrė su viena, nes atšalo jų jausmai.
O savo dukriuką aš labai myliu. Ji man tikrai nėra kaip šuniui penkta koja schmoll.gif ji pats brangiausias žmogutis mano gyvenime ir jei kada ir vyktų skyrybos, iš paskutiniųjų kovočiau, kad ji liktų su manim.

QUOTE(artitoli @ 2009 10 14, 17:21)
Kadangi aš visada panašiose situacijose esu už santykių saugojimą, dabar nedarysiu išimties. Galų gale, gi duoti santuokos įžadai - ar pažadas "ir džiaugsme, ir varge" nieko nebereiškia? Šeimai dabar, kaip suprantu, nelengvas periodas: moters jausmai atšąlę, vyras darbo nesieško, nebėra ankstesnio įdomumo ir polėkio... Bet ar iš tiesų yra taip blogai, kad būtų galima sugriauti tai, kas tiek laiko statyta? Ir ar iš tiesų tas vyras tiek blogo temos autorei pridaręs, kad būtų nusipelnęs būti paliktas (su visom žiauriai skausmingom pasekmėm tiek jam, tiek jai, tiek vaikui)?

Gal aš neteisi, bet aš taip matau situaciją - lengviausia (bet mažiausiai atsakinga) leistis vedamai aistros ir leisti vystytis naujai užgimstantiems santykiams. Sunkiau (bet tuo pačiu daug labiau atsakinga ir pagarbu) sutelkti visas jėgas šeimos išsaugojimui ir naujos kibirkšties įžiebimui. Aš iš to, ką perskaičiau, tikrai nematau priežasčių griauti šeimą, todėl autorei palinkėčiau laiku ir vietoj įsijungti šaltą protą  4u.gif

Gal tu ir teisi. Aš žinau, kaip vyrai išgyvena skyrybas, ypač jei yra vaikų. Skauda beprotiškai. Ir aš tikrai nenoriu jo skaudinti, jis man vis dar brangus ir man atrodo, aš jį vis dar myliu, bet ne kaip vyrą, o kaip draugą daugiau... Bet gamta, kaip žinia nemėgsta tuštumos ir... traukia mane tas bendradarbis, nors tu ką. Mudu turim daug bendro, jis supranta, kaip aš jaučiuosi, netgi knygas mudu skaitom to paties autoriaus ir turim vieną bendrą-aistrą-hobį bigsmile.gif Kaip man kurstyti ugnį šeimoje, kai šalia už penkių žingsnių tokia konkurencija?
zuzu, žiaurūs, bet labai teisingi žodžiai. Būtent kartais aš taip ir jaučiuosi... atrodo griūsiu negyva, nes man vienai visko jau per daug. Kartais supykus sakau, kad jaučiuosi lyg vieniša mama.
Gal viską tieisiog palikti natūraliai eigai? Jei pradėsiu justi, kad nauja simpatija perauga į abipusius gražius jausmus, tuomet sprendimas ateis pats... O gal man kaip tik vengti to vyruko? Bet mums taip smagu kartu. Nebežinau ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2009 10 14, 19:10)
1.kad kaip ten beziuretum, bet didziaja dalim viskas nuo moters ir priklauso. 

2.taip, moterims reikia ideti daugiau pastangu i seimos santykiu palaikyma, bet kita vertus, jos labiau ir suinteresuotos.

1. argumentuokit kodėl. čia sakau, viens iš tiesiog nesusimąstant praryjamų stereotipų...19a.Lietuvos kaimas gėrė. tai reiškias, visos moteros buvo furijos, raganos, nes vyrai gėrė?

2. taip, moterys geriau išlavintos, jautresnės santykių srityje. jos "dvasingesnes", taip sakant, todėl ir pasimauna ant kabliuko. aš ne prieš tai, kad moteris puoselėtoja. VAT JŪS parašėt, suinteresuotos...nes jos ne vien nori šeimos, bet vargšės, net patapo santykių aukomis. praskaitėt turbūt apie mano pažįstamos tragediją. jums ji niekas, jos auka buvo kartu ir gyvybė, pažiūrėk, įvertino kada ir kas? nesubrendęs infantilus vyras net nesupranta, nejaučia ir jam net nedaeina, kada yra aukojamasi dėl jo!
kita vertus, ar reik aukotis???? ar čia vienas iš sutuoktinių yra kaltas, kad reik aukotis??? abu turi gyventi ir kurti! ir dirbti!

o dabar prie autorės grįžtam...ji taip pat puoselėja. arba bent tą darė. manau, autorė per 7metus tikrai stengėsi ir kūrė tą židinį. bet va čia, moterys, ir užsimiršta, kai nori būt fėjos. santykiai - tai DVIEJŲ žmonių kūryba. aš galiu kaip noriu verstis per galvą, nu bet jei mano vyrelis sėdės klyną išžergęs-aš tebūsiu tik "vienam gale kablys". arba klounas cirkindamas žmones cirke. vyras ne žiūrovas. jis irgi - DALYVIS. bet jo indėlis neturi būti į santykius - 5proc, o mano-95proc, vien todėl, kad vyras - atseit, nesugeba taip gerai nusimanyt "subtiliuose" santykių dalykuose. o aš, moteris-nusimanau. tai vėl vyro darymas neįgaliu: vėl turėsim, ir turim, ir dar ilgai tebeturėsim, visą kartą vyrų, nesugebančių, negalinčių, nesuprantančių, kada su jais gyvenančiai moteriai blogai, kada jai nesaugu, ir tt.

nu atkreipkit dėmesį, autorė parašė: net automobilio srityje, jis būtų paskutinis kuris ištiestų ranką. tai vadinas, vyras ne vien santykių srity nesidomi, nelavina savęs, bet ir technikoj. autorė parašė, net apgint jos nesugebėtų...nu fain. nesakau, kad vyras turi būt ambalas...nu bet kai moteriai NESAUGU; darbo vyras neturi, auto nepasirūpina, apgint nesugebėtų...hm hm... gal jau bereik teist bent jau autorės, ir teigt, kad ji NETURI TEISĖS IŠGYVENT BENT TOKIŲ JAUSMŲ?? SUMAIŠTIES IR TT...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 14 spalio 2009 - 21:39
QUOTE(zuzu @ 2009 10 14, 22:29)
1. argumentuokit kodėl.

Todel, kad moterys kai nori, gali puikiai manipuliuoti ir pasiekti tai, ko jom reikia. Vyrams toli grazu iki to.
Joks cia nepasimovimas ant kabliuko. Ir jokia cia ypatinga auka. tegul vyras ideda 5 % i santykiu puoselejima, bet 95 % i visus kitus dalykus, kurie jam ir priklauso smile.gif
suinteresuotos... o jums kyla klausimu, vien jau paskaicius sio forumo temu pavadinimus? be viso ko, moterims reikia saugumo. ta sauguma jos dazniausia gauna seimoje. arba bent isivaizduoja kad gauna.
o jusu pazistama... nu kas kaltas, kad ji savo indeli i seima suprato kaip aukojimasi ir draskymasi? brangiai sumokejo uz savo klaida, bet tai jos klaida ir buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 14 spalio 2009 - 21:51
karaliuke,,,,,
aš ne už tai kad drąstiškai kažką daryt...tavo atvejis individualus...nieko konkrečiai tau nepatariau...sprendimą priimsi tu, jis bet kokiu atveju bus sunkus, o gyvenimas irgi nelengvas bus, ypač jei vyrukas nesikeis tavo.
aš nesusilaikiau tik ir pradėjau komentuot (gal ir nereikėjo, nes tik spam'ai gavosi ax.gif ) dėl kai kurių moterų replikų. pvz, senos pažįstamos ar.. kitų. vos ne tokiam stiliuj, atiduok vaiką tėvui, tau jis nerūpi...arba, "ir varge ir džiaugsme" (čia nuostabioji (artitoli) citata). nu šitas kaip totalus lozungas nuskambėjo.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif rodo, tu esi tai baisioji kuri neišpildo varge ir džiaugsme priesaikos, o vat, vyras, kompą žaisdamas, tai puikiai išpildo. kurgi ne. kai jam "džiaugsme ir džiaugsme" pa kolkas viskas. žmona ir maistą patiekia ir butis sutvarkyta ir batus turbūt nuperka. gal net žaidimus kompui... bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mot99 @ 2009 10 14, 19:41)
nu kas kaltas, kad ji savo indeli i seima suprato kaip aukojimasi ir draskymasi? brangiai sumokejo uz savo klaida, bet tai jos klaida ir buvo.

nuuuu gerai...tai nubrėžkit tą ribą...juk moterys mėgsta aukotis...vat ir kitą savo draugių tarpe matau....vyras totalus lūzeris nekitaip...bet ji turėjo tėvą alko, ir vyrą tokį rinkosi matyt nesąmoningai...nuostabiai viską išneša ant pečių...mamos išmokinta, kad draugėm nesiskųst, nes "nešvarių rūbų negalima plaut viešumoj". taip ir nugyvens gyvenimėlį, tarnaus, dirbs, plaus, nes tą ir daro...du vaikiukai...vyras atėjo į jos butą, ant jos gero. iš pašalpų praktiškai visą maistą valgo...vyras, kad ir dirba, sau skiria didž. dalį asmeninių pinigų...remontui nulis, nors langai švilpia.
neturit tokių pvz iš savo tarpo? o gaila. o jų yra tiek ir tiek.
manau, moteriai, ypač tai, gerajai, ne fifai-išnaudotojai, kaip tik sunku NUSIBRĖŽT SAU TĄ RIBĄ...
anot krikščionių, tokios moterys, aišku eis į dangų. aišku, ATA ažįstama jau danguje. bet ar žemėje nebegalim būt bent truputį laimingos? sveikai, turiu omeny. o ne smurto sistemoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 14 spalio 2009 - 21:54
QUOTE(zuzu @ 2009 10 14, 22:52)
karaliuke,,,,,
.
nuuuu gerai...tai nubrėžkit tą ribą...juk moterys mėgsta aukotis...vat ir kitą savo draugių tarpe matau....vyras totalus lūzeris nekitaip...bet ji turėjo tėvą alko, ir vyrą tokį rinkosi matyt nesąmoningai...nuostabiai viską išneša ant pečių...mamos išmokinta, kad draugėm nesiskųst, nes "nešvarių rūbų negalima plaut viešumoj". taip ir nugyvens gyvenimėlį, tarnaus, dirbs, plaus, nes tą ir daro...du vaikiukai...vyras atėjo į jos butą, ant jos gero. iš pašalpų praktiškai visą maistą valgo...vyras, kad ir dirba, sau skiria didž. dalį asmeninių pinigų...remontui nulis, nors langai švilpia.
neturit tokių pvz iš savo tarpo? o gaila. o jų yra tiek ir tiek.
manau, moteriai, ypač tai, gerajai, ne fifai-išnaudotojai, kaip tik sunku NUSIBRĖŽT SAU TĄ RIBĄ...
anot krikščionių, tokios moterys, aišku eis į dangų. aišku, ATA ažįstama jau danguje. bet ar žemėje nebegalim būt bent truputį laimingos? sveikai, turiu omeny. o ne smurto sistemoj.

ribas kiekvienas turi apsibrezti pats. jei moteris nori but auka - ja ir buna. kas isdris tokiam norui trukdyti?
nu neturiu zinokit. ir man anei kiek negaila smile.gif
o del dangaus dar gerokai abejociau. uz kvailuma i dangu kazin ar siuncia. auka savaime - nera jokia vertybe. net sakyciau - zala. nes salia esanti pastumeja i nuodeme:) gal is tu vyru dar zmones butu.... jei va tokios vat nesutrukdytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 14 spalio 2009 - 22:05
QUOTE(mot99 @ 2009 10 14, 20:00)
nu neturiu zinokit. ir man anei kiek negaila smile.gif

gaila ta prasme,nes net neįsivaizduojat , kiek moterų yra aukos, iškankintos to nuolatinio kaltės jausmo. to nuolatinio: pasitempk, įžiebk, įpūsk, paspirk, kelk, įkvėpk.
jei žinotumėt, jūs ir kitos,čia rašiusios, negrotumėt autorei ant sąžinės. juolab jos vyras be darbo žaidžia kompu...kažkaip pernelyg buka ir kvaila pulti vien ją. jau net komentarų neturiu.
ir dar minėjot: daug kas moters rankose. tai kaip šiuo atveju, jai priverst eiti jį dirbt, jei jis pats išgalvojo puikų pasiteisinimą: jo žmona negalės išeidinėti...fain bičas. tikiuos jam ne 16ka metelių... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 14 spalio 2009 - 22:12
QUOTE(zuzu @ 2009 10 14, 23:11)
1.gaila ta prasme,nes net neįsivaizduojat , kiek moterų yra aukos, iškankintos to nuolatinio kaltės jausmo. to nuolatinio: pasitempk, įžiebk, įpūsk, paspirk, kelk, įkvėpk.
2. jei žinotumėt, jūs ir kitos,čia rašiusios, negrotumėt autorei ant sąžinės. juolab jos vyras be darbo žaidžia kompu...kažkaip pernelyg buka ir kvaila pulti vien ją. jau net komentarų neturiu.
ir dar minėjot: daug kas moters rankose. tai kaip šiuo atveju, jai priverst eiti jį dirbt, jei jis pats išgalvojo puikų pasiteisinimą: jo žmona negalės išeidinėti...fain bičas. tikiuos jam ne 16ka metelių... biggrin.gif

1. O tai ko cia kankintis? ar ipusk ir iziebk reiskia isplauk grindis ir islygink marskinius?
2. anei kiek nelipu ant sazines - sazine ne mano sritis:) tik pasiuliau situacija vertinti blaiviai, o ne roziniu svajoniu sviesoje. ir man rodos niekas cia autores is viso nepuole.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 14 spalio 2009 - 22:32
QUOTE(mot99 @ 2009 10 14, 20:30)
1. O tai ko cia kankintis? ar ipusk ir iziebk reiskia isplauk grindis ir islygink marskinius?
2. anei kiek nelipu ant sazines - sazine ne mano sritis:) tik pasiuliau situacija vertinti blaiviai, o ne roziniu svajoniu sviesoje. ir man rodos niekas cia autores is viso nepuole.

Ech.. merginos, kalbėtis reikia. Susėst kartu, mažylę užmigdžius, ir paprastai pasakyti: "Jei jau aš dirbu o tu būni namie su vaiku, būk mielas ir pasirūpink, kad būtų bute švaru, kad ir t.t. ... Kai grįžtu namo pavargus po darbo ir turiu valgyt gamint o tu sėdi prie PC aš jaučiuosi labai blogai. Kodėl aš viena turiu dirbti o tu to nedarai." Čia tik pradžia diskusijai. Galbūt vyras mano, jog jis dirba pakankamai, galbūt daugiau nieko nedaro, nes jam atrodo, jog viskas ir taip gerai. Jam atrodo, jai neatrodo. Kodėl? Tik jis ir ji gali tai išsiaiškinti ir kažką pakeisti. Iš būtent tokiueiliškumu - pirma išsiaiškinti kartu, paskui keistikartu. Mano šeimoj n+1 kartą tai veikė.
Netikiu, kad tas vyras būtų toks... bukas, jog po tokio pokalbio viskas paliktų po senovei. Kai moteris atviru tekstu sako - aš jaučiuosi blogai dėl tavo elgesio, DAROM ką nors.
O dėl bendradarbio tai.. viskas bus lygiai tai pat po kitų 7 metų. Na problemos aišku bus kitokios bet būtinybė jas spręsti mano auksčiau aprašytu būdu liks lygiai ta pati. Ir dar.. aš negalėčiau būt laiminga net didžiausioj "meilėj" būdama žinodama, jog savo vaikui suteikiau tokį baisų skausmą, skyrybas.
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukea @ 2009 10 14, 15:09)
labai gerai pasakyta  4u.gif  pritariu  smile.gif  isties, koks jis vyras, jei nei tavim pasirupinti nesugeba... verysad.gif  prapuolimas su tokiu... verysad.gif

pas mus lyciu lygybes istatymas. todel patarimas teisiskai nepriimtinas.
Papildyta:
QUOTE(Karaliuke @ 2009 10 14, 21:26)
Bandžiau... nepadėjo. Jis nenori, kad dukrą prižiūrėtų svetimas žmogus (apie auklę keliom valandom nenori nė kalbėti) , o man dabar kaip tik įsivažiavo darbukas, pradėjo sektis. Nenoriu visko mesti. Aš užimu gana aukštas pareigas, todėl mano darbo grafikas lankstesnis, nedirbu 8-17 val, o jis jei susirastų darbą dirbtų ir jis man nuolat prikaišioja, kad mano darbas paprastesnis ir mažiau varginantis, nei jo... Tas tiesa, bet jis pamiršta kiek aš dirbau, kol tai pasiekiau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jus tik paskaitykite!!! Mielos forumietes! Atkreipkite visa savo demesi i sios moters kalba ir tiesiog palyginkite su istorijomis "as sedziu su vaiku - jis (darbe) susirado feja".. Griuk voliokis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir kur as ta girdejau? Ir kokius patarimus jus davete toms, sedincioms su vaiku? Prasau, labai kruopsciai prisiminkite. Labai labai kruopsciai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 15 spalio 2009 - 08:42
as tai pasakyciau... kokio norejai, toki gavai...
kas del tos simpatijos, praeis, po keleto karteliu lovos, pasakys, kad su drauge jausmai atsilo lotuliukas.gif
aisku nelinkiu blogo, bet gal pati ir stabdai ta savo vyra, eikit pas seimos konsultantus, drauge, rasit priezasti
arba jei abu pakankamai drasus pasisakyt nuo dusios, suseskit be nutylejimu.
mes su savuoju buvom prieje panasia bedugne, trecias ar trecia nepades...
visu pirma jusu prioritetai
antra pokalbis be tabu
ir pati sau nemeluok, apgaut save lengva, taip pat kaip ir kitus...
tavo laiske, vien varymas ant vyro, ir To kt aukstinimas, pagimdei, pavargai, dabar jausmai aisku, kad nebe tokie, nes santuoka- bendras darbas, o kas sake, kad visi zmones myli taip pat vienodai visa gyvenima?
pamastyk
modeliuok situacijas, pasikeisk su vyru vietomis, bent fantazijose...
eik pas psixologa savianalizei doh.gif
Atsakyti