Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(pumpica @ 2008 03 13, 14:51)
Kaip garpuodyje ryzius verdate? Kiek reikia vandens ipilti i indeli?  g.gif vakar viriau, bet turbut vandens per daug ipyliau, nes labai jau ilgai vire man jie  doh.gif

man tai ryžiai garpuodyje nesigauna, visada perverda, tai dabar vėl verdu tiesiog vandeny maišeliuose. Bet va pvz. grikius, lęšius tai verdu garpuodyje (tas kur trims aukštais viens ant kito indai užsideda), labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2008 03 13, 13:17)
oho 30-40...tai gal taip ir turi but tada...Mat as savo garpuodzio instrukcijoj isskaiciau, kad ryziai max 20 min virti turi g.gif

nu gal pas tave koks stipresni garpuodis.. g.gif
Bet pas mane per 20 min tikrai neišverda..
Atsakyti
sveikutes, esu mechaninio tefal garpuodzio dvieju dienu naujoke:),simtas klausimu:)
1.sakykit,ar galima vietoj to nedidelio indelio ryziams naudoti koki kita didesni plastikini,is tu kur galima mikrobangej sildyti
2.jeigu mechaninam puode pritruko vandens ir reikia nukelti visus puodus,kad uzpildyti,tai kaip ji isjungti,sukti rankenele atgal?ar taip galima daryti?nukelti veikianti?
Papildyta:
o ryzius pati siandien viriau tai pirma karta gavosi per sausi,o paskui paskaiciau,kad vandens reikia pilti i indeli tiek,kad apsemtu ryzius ir galima dar per pirsta virsaus,tai antra karta pripylus vanens paviriau ir labai puikiai gavosi,tik,kad man tas inelis per mazas:)
Atsakyti
1. Manau, kad gali dėti kokį kitą indelį, svarbu, kad neišsilydytu biggrin.gif
2. O nėra pas tave "skylutės", kad papildyt galėtum? Jei nėra tai gali pasukus rankenėlę atgal išjungti arba tiesiog ištrauk iš rozetės trumpam ir nukelk, gali ir neišjungus nukelti, tik tada garai pumpuosis. Tik bet kokiu atveju labai atsargiai nukelinėk indus pakreipus nuo savęs, labai lengva nusiplikyti garais doh.gif
3. O mechaninis garpuodis tai turi omeny elektrinis? biggrin.gif Kiek žinau būna arba elektriniai arba tiesiog 2 puodai, vienas jų su skylėm ir statomi ant viryklės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2008 03 13, 14:37)
nu gal pas tave koks stipresni garpuodis..  g.gif
Bet pas mane per 20 min tikrai neišverda..

Kai garpuodis tik 900 vatų, tai reikia viską ilgiau virti. Maniškis yra 2000 vatų, tai ryžiams užtenka 15-20 min. Aš tai įpratau kiaušinienę garinti puode, labai skanu ir rūpintis, maišyti nereikia. Nors man daržovės neskanios gaunasi... blush2.gif rolleyes.gif Man skaniausios nevirtos, šviežios daržovės. O šaldytos tai net jokio skonio nejaučiu. Atrodo, kad išvis nieko nevalgyčiau... blink.gif
Prie puodo dar buvo knygelė receptų, tai mačiau, kad galima net pyragą garinti, gal kuri bandėte? g.gif
Atsakyti
Jei parašysi garinto pyrago receptą pabandysime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 03 17, 15:57)
Jei parašysi garinto pyrago receptą pabandysime biggrin.gif

Tai va, kad ten viskas rusiškai, o skaityt rusiškai nemoku... doh.gif Reikės nuskanuot ir įmest tą receptuką... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 03 17, 03:30)
1. Manau, kad gali dėti kokį kitą indelį, svarbu, kad neišsilydytu biggrin.gif
2. O nėra pas tave "skylutės", kad papildyt galėtum? Jei nėra tai gali pasukus rankenėlę atgal išjungti arba tiesiog ištrauk iš rozetės trumpam ir nukelk, gali ir neišjungus nukelti, tik tada garai pumpuosis. Tik bet kokiu atveju labai atsargiai nukelinėk indus pakreipus nuo savęs, labai lengva nusiplikyti garais doh.gif
3. O mechaninis garpuodis tai turi omeny elektrinis? biggrin.gif Kiek žinau būna arba elektriniai arba tiesiog 2 puodai, vienas jų su skylėm ir statomi ant viryklės smile.gif

elektrinis tas mano puodas,tik mechaninis valdymas,su rankenele,tai kazkaip suabejojau ar tas mechanines rankenele gerai atgal sukinet:)
o skylutes salia pripildymui nera,cia tai tikrai minusas
siandien bandziau apacioj vistu slauneles,vidury ryziai,virsuj kalafiorai,35min ir truputi nusiminiau,nes tik kalafiorai buvo geri,o vista ir ryzius dar 15 min uzstaciau.tik tada buvo galima valgyti,bet galejo ir dar minkstesni buti
Ir dar turiu klausimuka,jei to kondensato beverdant susidaro per daug,tai jis bega i svaraus vandens inda,o pamatyti to buljono lygio neimanoma,tai vel nesuprantu ar tas riebaluotas skystis negadins kaitinimo elemento(ar kaip jis ten)
Papildyta:
aha,ka tik perskaiciau,kad jeigu 900galingumas,vadinasi viskas vyksta leciau,tik kazkodel ant puodo raso ta trumpesni laika:)
Atsakyti
Na aš sukinėju tą rankenėlę pirmyn - atgal, nieko jai nenutinka smile.gif

O kaitinimo elementas matosi pas tave? Kai persipildo buljono tai bėga į tą indą kur vanduo garams (bent jau pas mane), bet kaitinimo elementas yra dar po tuo vandens rezervuaru, na jis uždengtas ir nepatenka atrodo vanduo ant jo g.gif
Atsakyti
Šokoladinio torto receptas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labai skaniai tas pyragelis atrodo,bet kai pagalvoju,kad jo bus tik mazas indelis.........ar kas jau garinot?kaip skonis?
Klausimas:velykoms atrakcijai vesiuosi puoda pas sese isbandyti,ruosiuosi garinti zuvi,bet reiketu,kad daugiau gautusi,tai man idomu ar galima ja tam inde deti keliais sluoksniais?na,kad nereiketu vieniems sveciams valgyti,o kitiems laukti dar pusvalanduka:))??
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2008 03 21, 18:18)
Labai skaniai tas pyragelis atrodo,bet kai pagalvoju,kad jo bus tik mazas indelis.........ar kas jau garinot?kaip skonis?
Klausimas:velykoms atrakcijai vesiuosi puoda pas sese isbandyti,ruosiuosi garinti zuvi,bet reiketu,kad daugiau gautusi,tai man idomu ar galima ja tam inde deti keliais sluoksniais?na,kad nereiketu vieniems sveciams valgyti,o kitiems laukti dar pusvalanduka:))??

Manau, kad galima, tik viskas daug ilgiau uztruks. O be zuvies daugiau jame nieko negaminsi? Jei ne, tai dek ir i kitus aukstus zuvi 4u.gif
Man zuvis garu puode pati skaniausia thumbup.gif
Atsakyti