Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE($kristute$ @ 2008 03 30, 02:01)
unsure.gif Sveikutes, nusprendziau ir as prisijungt prie supermamu  smile.gif  cia tiek geru patarimu  thumbup.gif
Nusipirkau ir as garpuodi "Kenwood", (uz 350 lt Elektromarkte), tik va receptu knygeles nebuvo, ir ieskodama minciu uzklydau cia... ir pasimeciau... tiek visokiu skanumynu aprasyta..... o vartojimo instrukcijoj riebiom raidem parasyta, maista gaminti BE PRIESKONIU, jokios druskos, pipiriuku.. tipo, kad kaitinimo elemento nesugadint  unsure.gif  tai ka dabar daryt?  unsure.gif

Nezinau kaip tavo, bet mano Tefal puode nelabai tas vanduo su prieskoniais sugrizta i apacia, nebent labai ilgai virtum ir virsutine talpa butu perpildyta g.gif
Atsakyti
Na ir as siandien pabandziau su prieskoniais, ir lygtai nieko... ir dar, koldunus pabandziau "isgarinti" smile.gif na tooookie skanus gavosi thumbup.gif visai kitaip nei vandeny mirkyt smile.gif
Atsakyti
o kaip garinat koldunus?kur dedat?labai prasau smulkiai
Atsakyti
Aš visada koldūnus tik garinu, daug skaniau nei virti thumbup.gif:

sudedu šaldytus į tą indelį ryžiams ir po 15 min valgau, štai ir viskas smulkiai biggrin.gif
Atsakyti
vandenuko nepili kaip supratau?
o as pirma karta ant groteliu padejau tai pakrasciukai kieti buvo ir daugiau nebandziau:)
Atsakyti
doh.gif susipainiojau, dedu į puodą su skylutėm biggrin.gif po 15 min skanūs, nesutežę thumbup.gif:
Atsakyti
Gavau dovanų "Kenwood" trijų aukštų garpuodį thumbup.gif
Klausimėlis būtų toks... Jei, pvz, mėsytei reikia apie 30 min, o daržovėms užtenka mažiau, tai kaip elgtis? blush2.gif Tiesiog po kokių 20 min sustabdyti, nuimti daržovių puodą ir palikt mėsytę virti toliau? 4u.gif
Tikiuosi, suprantamai paklausiau lotuliukas.gif
Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2008 04 02, 12:17)
Gavau dovanų "Kenwood" trijų aukštų garpuodį thumbup.gif
Klausimėlis būtų toks... Jei, pvz, mėsytei reikia apie 30 min, o daržovėms užtenka mažiau, tai kaip elgtis? blush2.gif Tiesiog po kokių 20 min sustabdyti, nuimti daržovių puodą ir palikt mėsytę virti toliau? 4u.gif
Tikiuosi, suprantamai paklausiau lotuliukas.gif
Ačiū ax.gif

Aš tai tiesiog jei verdu daugiau nei 1 produktą, tai tuomet trumpiausiai verdantį dedu į viršų ir taip toliau, žiūriu pagal laiką, o tada tiesiog nukelių dangtį, nuimu viršutinį "sluoksnį" ir viskas verda toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 04 02, 09:37)
Aš tai tiesiog jei verdu daugiau nei 1 produktą, tai tuomet trumpiausiai verdantį dedu į viršų ir taip toliau, žiūriu pagal laiką, o tada tiesiog nukelių dangtį, nuimu viršutinį "sluoksnį" ir viskas verda toliau  ax.gif

arba atvirkščiai - dadedu į galą virimo
Atsakyti
O man daržovės išvis "neperverda", visada laikau tiek kiek gaminasi mėsa ir man jos vienodai skanios būna smile.gif
Atsakyti
mesyte uzstatau 20 min,kai suskamba uzdedu darzoves ir nustatau dar 20 min
O del koldunu tai pasimeciau ,mano koldunai isejo nei siokie nei tokie ant tu skyluciu,viduriukas skanus,o pakrasciukai kazkokie kietoki
Atsakyti
O jei pabandytum koldūnus ilgiau palaikyti šiek tiek? g.gif
Atsakyti