Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

O gal galite smulkiau papasakoti kaip garinate žuvį? Nieka man skaniai ji nepavyksta sad.gif nei ant keptuvės, nei orkaitėje, išvis nebeperku, nes nemoku pagamint skaniai doh.gif Papasakokit kokią žuvį, kiek laiko garinate, kaip paruošiate prieš tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 03 21, 22:01)
O gal galite smulkiau papasakoti kaip garinate žuvį? Nieka man skaniai ji nepavyksta sad.gif nei ant keptuvės, nei orkaitėje, išvis nebeperku, nes nemoku pagamint skaniai doh.gif Papasakokit kokią žuvį, kiek laiko garinate, kaip paruošiate prieš tai smile.gif

O gal tau aplamai zuvis nepatinka. As megstu ja bet kokiam pavidale. Bet kadangi mano organizmas nenori virskinti riebalu, tai garu puodas puiki iseitis thumbup.gif
Pries tai tiesiog pabarstau zuvies prieskoniais ir dedu i puoda.
Kadangi puoda naudoju dar visai neseniai, tai su laiku dar problematiska. Tik supratau, kad file isverda greitai, o jeigu zuvis ciela (viriau juros lydeka, Maximos marinuota), uztrunka apie pusvalandi.Jeigu file, tai gaminasi greiciau nei darzoves, todel tenka deti virs darzoviu. Nes pas mane puodai sunumeruoti ir vietomis nesikeicia. schmoll.gif
Nezinau, ar supratai ka nors g.gif
Atsakyti
nu man skaniausia garinta zuvis tai lasisa. thumbup.gif as ja iprieskoniuoju labai nedaug ir su zuvies gabaliukais apdedu cesnako pjaustytu skilteliu. Labai gera skoni duoda, paskui bulves ir darzoves. rolleyes.gif
Atsakyti
na va,zuvi jau perpratau ir supratau viena dalyka,kad sitam puode zuvis bus tiek skani,kokia skani yra zuvis,todel lasisa ir skaniausia,nes ji pati skaniausia zuvis,o koks hekas jau kito skonio,vai nezinau ar suprato kas:))))Na,keptuvej tos zuvys kazkaip suvienodeja,o garpuodyje jauciasi tikras zuvies rusies skonis:)
O va su omletu man dar problema,iskepa,iskyla,o kai istraukiu tik sast ir sukrinta ir toks kietokas lyg,na,man atrodo,kad cia visos raso apie geresni varianta
Ka as ne taip darau???patarkit
Atsakyti
Aš pamaišau truputį, nes man viršus iškepa, o vidus skystas būna, tai pamaišau per vidurį laiko ir tada tolygiai iškepa ir nėra kaip sukristi jam smile.gif
Atsakyti
supratau,bandysiu pamaisyti,o po kiek laiko reikia pamaisyt,ir kuriam laikui nustatai puoda omletui?
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2008 03 13, 12:17)
oho 30-40...tai gal taip ir turi but tada...Mat as savo garpuodzio instrukcijoj isskaiciau, kad ryziai max 20 min virti turi g.gif

Nusipirkau ir aš garpuodį, maniau viskas ok su juo, neišmaniau, koks ten ypatingas skirtumas, kai perki už 150 ar 300 Lt, bet va galingumas maniškio 850 watu, tai bet koks maistas turbūt minimum pusvalandį troškinsis, ar ne? g.gif kas galit atsakyti? rolleyes.gif
Atsakyti
O kas galite pasakyti, kiek daug galima pridėti maisto į garpuodį??? jei pridėjus visus skyrius pilnut pilnutėlius, tai turbūt irgi lb ilgai garinsis??? g.gif
Atsakyti
Omletą statau apie 15min, po kokių 7 min pažiūrėk ar vidus skystas, tada pamaišyk ir dar palik, na pagal savo garpuodį galų gale atitaikysi smile.gif

Negalima prikraut pilno skyriaus, turi likti tarpukai, kad garai turėtų kur praeiti, jei garai laisvai praeina tai ir troškinasi tolygiau ir greičiau.
Atsakyti
QUOTE(Inner_me @ 2008 03 27, 15:49)
Nusipirkau ir aš garpuodį, maniau viskas ok su juo, neišmaniau, koks ten ypatingas skirtumas, kai perki už 150 ar 300 Lt, bet va galingumas maniškio 850 watu, tai bet koks maistas turbūt minimum pusvalandį troškinsis, ar ne?  g.gif kas galit atsakyti?  rolleyes.gif

Na maniskis 2000 W, tai pvz. zuvis ir darzoves, bulves per 15 min issitroskina mirksiukas.gif Ryziai va tik ilgiau...O daugiau dar nieko nebandziau.
Atsakyti
Del galingumo,tai mano 900 ir tikrai viska reikia ilgiau virti
o kai nori daugiau prideti,tai dar galima tuos sluoksniukus sluoksniuoti kaip sulinukus,kad tarpukai liktu
Atsakyti
unsure.gif Sveikutes, nusprendziau ir as prisijungt prie supermamu smile.gif cia tiek geru patarimu thumbup.gif
Nusipirkau ir as garpuodi "Kenwood", (uz 350 lt Elektromarkte), tik va receptu knygeles nebuvo, ir ieskodama minciu uzklydau cia... ir pasimeciau... tiek visokiu skanumynu aprasyta..... o vartojimo instrukcijoj riebiom raidem parasyta, maista gaminti BE PRIESKONIU, jokios druskos, pipiriuku.. tipo, kad kaitinimo elemento nesugadint unsure.gif tai ka dabar daryt? unsure.gif
Atsakyti