Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas (tęsinys)

man irgi si tema patinka wub.gif

is pradziu kazkaip nesmagiai jauciaus, kai paklausdavo, ar vis dar maitinu. dabar jauciuos puikiai bigsmile.gif ir dar paerzint kitus patinka, kai pradeda klausinet, kiek maitinsiu, kodel maitinu ir pan. lotuliukas.gif
Atsakyti
bim-bam, bet Rojukas gi dar visai mažytis g.gif Net sakyčiau, kad į "vyresnio vaiko, žindančio krūtį" kategoriją dar neįsipaišo biggrin.gif , todėl man visai nesuprantamas toks žmonių klausinėjimas ir stebėjimasis. Na kur gi, dar tik 1,4 metukų jam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 25, 20:52)
Na kur gi, dar tik 1,4 metukų jam wub.gif

drinks_cheers.gif
Tik tas visuomenes poziuris doh.gif doh.gif Kai kurioms mamoms (net mamoms!!!) jau metinukas 'netinkamas' glaudimui prie kruties...
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2010 09 22, 15:40)

Mamos, ar gali mum kaltis tolesni kruminiai, kai jau turim visus 20dantu? mes su vyru prasta miegojima ir nuolatini MP reikalavima tam ir priskiriam??

o zinok mums panasu kad dygsta 21...t.y. trecias kruminukas...keista...matosi krasciukai islinde....
Papildyta:
del to kruties neemimo 8 men. Mums buvo panasiai. Gla kokiu 9-10 men. Tai kokiu tik pozu neisbandziau doh.gif labiausiai vyrui patikdavo kai as keturiom atsistojus vaikus ant lovos pasidejus duodavau jiems krutis. Laimingi budavo visi trys mano vyrai doh.gif Dar padedavo nesiojimas, supavimas ir tuo metu bandymas siulyti kruti. Po kokio menesio praejo jiems durnumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 09 27, 12:56)
o zinok mums panasu kad dygsta 21...t.y. trecias kruminukas...keista...matosi krasciukai islinde....

Neseniai snekejau su stomatologe , tai sake tie treti kruminia gali anksti gan kaltis reikia labai ziureti, nes jie yra jau nuolatiniai ir tik islindus pradziai reikia tepti su silantais. sake daznai tevai juos sumaiso suu pieniniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 09 27, 13:22)
Neseniai snekejau su stomatologe , tai sake tie treti kruminia gali anksti gan kaltis reikia labai ziureti, nes jie yra jau nuolatiniai ir tik islindus pradziai reikia tepti su silantais. sake daznai tevai juos sumaiso suu pieniniais  ax.gif

o kas tai tokio ir kam juos tepti?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 09 27, 13:27)
o kas tai tokio ir kam juos tepti?

Silantai, apsaugo dantis nuo gedimu, nes tu kruminiu dantuku vageles buna dar labai plonos. Jais dengia stomatologai kiek zinau ,Lietuvoj nemokamai. Ir padengti reikia kol dantukas visiskai sveikas, taigi geriausia vos prasikalus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 25, 19:52)
bim-bam, bet Rojukas gi dar visai mažytis g.gif Net sakyčiau, kad į "vyresnio vaiko, žindančio krūtį" kategoriją dar neįsipaišo biggrin.gif , todėl man visai nesuprantamas toks žmonių klausinėjimas ir stebėjimasis. Na kur gi, dar tik 1,4 metukų jam wub.gif

man irgi jos dar toks maziukas wub.gif

bet yra zmoniu, kuriems kitaip atrodo. tikrai esu sulaukus ne karta tokios nuomones, kad iki metu dar normalu maitint, o virs metu tai jau kazkokia nenormalybe doh.gif nekreipiu demesio, aisku, bet vis tiek smagiausia butu, kad visuomene taptu samoningesne tuo atzvilgiu,kad bent jau nezinantys nekalbetu taip kategoriskai apie MP, verciau pasidometu jau.. ai, zodziu, as visom keturiom uz mp ir vis netingiu kitiems papasakot, koks geris mp hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos mamos:) As tai eilini karta supratau, kokie vaikai yra protingi ir kaip jie viska supranta! Mano uosviene nuolatos atejusi mano maziu gedina, kad jis dar valgo Mp. Vis sako, "toks didelis, o dar geri, neskanus mamos pienukas". Ir ka jus galvojat, mano mazius atsikerta: "Skanus,as nedidelis" ir sako mociutei:"iseik, neziurek". O vakar tai mane nusitempe i kita kambari, uzdare duris, kad mociute neieitu. O kai ji isejo,sako: dabar galiu ramiai ciulpti, isejo mociute ir senelis. Susizvalgem su vyru ir supratom, kad tos zmoniu kalbos ir gedinimai ji dar labiau neramina, gal del to jis ir naktim eme prasciau miegoti. Buvo, kad gerdavo MP tik karta per nakty, uzmigdavo be MP, o dbr kokie 2men, kaip jis neramiai miega, pries miega nori MP. Jis dbr pastoviai tikrinasi, ar as esu salia. Buvau kelis kartus ji ir nakciai palikusi nes reikedavo isvaziuoti tai gal dar ir del to jis eme dazniau kelinetis, kad isitikinti, kad as salia?
O tie dantys mum lyg ir isburke, bet, kad jie niekaip neprasikala? nezinau, ar cia jie kalti? O pas stomatologa nueiti nedrystu nes nei uz ka neprasiziotu, baltu chalatu jis bijo nuo mazu dienu, jau atejus i kabineta sako: "man nieko nedarys" ir ima verkti.
Dabar as tai nusiteikusi zindyti sunu kiek jam noresis iki 3 ar net 4metu. Manau, kad ateis ta diena, kai jis pats pasakys pieneliui ne. As negaliu klausytis verkiancio ir maldaujancio vaiko to, kas jam taip gera buvo nuo pat gimimo. O kad mano mazius verks as zinau, bandziau viena karta neduoti, aiskinti, kad pieniuko nera. Viskas baigesi tuo, kad jis eme verkti ir sakyti man, kad as dar mazytis ir pieniuko man reikia. Atsimenu tada ir paciai taip sirdy suspaude verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2010 09 30, 15:41)
Sveikos mamos:) As tai eilini karta supratau, kokie vaikai yra protingi ir kaip jie viska supranta!

Saunuolis, protinguolis wub.gif
Ir tu tikra saunuole!!!!!!!!! Pritariu tau 100% thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2010 09 30, 13:41)
Dabar as tai nusiteikusi zindyti sunu kiek jam noresis iki 3 ar net 4metu. Manau, kad ateis ta diena, kai jis pats pasakys pieneliui ne. As negaliu klausytis verkiancio ir maldaujancio vaiko to, kas jam taip gera buvo nuo pat gimimo. O kad mano mazius verks as zinau, bandziau viena karta neduoti, aiskinti, kad pieniuko nera. Viskas baigesi tuo, kad jis eme verkti ir sakyti man, kad as dar mazytis ir pieniuko man reikia. Atsimenu tada ir paciai taip sirdy suspaude verysad.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

as negaliu atsistebet, kokie ziaurus zmones su savo netinkamais komentarais. negi negali patylet, ne ju reikalas gi doh.gif paaiskink, kad su tokiais komentarais, gedinimais tik blogiau mazyliui daro, nejaugi tikrai nori bloga jam daryt? verciau tegul patyli del vaiko geroves.
Atsakyti
Klausykit, nors mes jau patyrę vilkai smile.gif bet dar patenkinti valgom ny-ny, bet vat man iškilo tokia bėda, kad sūnelis pradėjo skųstis pilvelio apačios skausmais, ir taip jau tris mėn. Tris savaites neskauda, o paskui savaitę kasdien skauda. Pastebėjau, kad kaip tik tuo metu prasideda arba baiginėjasi mmm. Ar gali būti, kad hormonai mano jį taip veikia? g.gif Ar reikėtų mažinti jau, nes man labai neramu dėl pilvelio skausmų... blush2.gif Gal bent girdėjote, kad taip gali būti?
Atsakyti