QUOTE(Luttuke @ 2010 10 04, 23:21)
BUvom pas vaiko daktare. Mano maziukas is nevalgiuku tarpo, esam tureje daug bedu su pilvuku, dabar dar tik 9 kg tesveria, tai teko pas daktarus pavaikscioti nemazai. Paklausiau apie budus kelti vaikui apetita, o daktare pradejo apie tai, kad paleisciau vaika, tipo duociau daugiau savarankiskumo (nors realiai cia vaikas manes paleisti nenori per dienas), tipo atjunko vaikas nuo kruties ir jau didelis (ir dar bent kelis kartus ta pakartojo - nezinau is kur ji tai istrauke), bet kazkaip nepriestaravau, nieko nesakiau, nepradejau gincytis (jau buvom prisigincije del to, kad atsisakiau skiepo). Kazkokia nesamone gaunasi... Pries tai vasara daktare buvo liepusi rudeni nutraukti maitinima, nes tipo del to vaikui pilva pucia, nes mano pienas jam netinka (apie tai buvau jau rasiusi seniau ir jusu patarimu deka visiskai tvirtai apsisprendziau to nedaryti).
Dabar mastau ar sakyti kita karta, kad dar maitinu mp, ar tiesiog nutyleti del sventos ramybes..?
Nu, bet kaip baisu, kai gydytojos tokia nekompetencija demonstruoja. Reiketu surinkt tokiu buri ir i priverstine stazuote issiust, ne kiktaip!
Jau net man skaudu del taves.
O taviskis blogai jauciasi? Jei vien tik del svorio, tai nesijaudink, yra cia mamyciu vyresnius ir dar lengvesnius vaikucius auginanciu.
Zinai, maniskiai irgi apie 9 kg sveria (nes ta pacia diena gime

), bet yra judrus, stiprus. Tiesa sakant, man kartais atrodo, kad jie ir gyvi vien MP. O kita maista palaiko burnoj ir isspjauna.
O daktare, jei kita karta pasakysi, kad maitini, apkaltins tave, kad kenki savo vaikui. O jei pasakysi, kad nebemaitini, tai ziurek, visokiu tyrimu gali paskirti, maisto papildu israsyti.
Jei man taip nutiktu, sakyciau, kad nebemaitinu.
Bet gal tu paieskok kitos daktares