Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas (tęsinys)

JaunasMamukas,

Net nežinau ką ir patarti. Tikriausiai negyvenčiau su tokiu vyru unsure.gif užuojauta. Bet neatimk iš savo vaiko tai, kas jam brangiausia.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2010 10 03, 14:39)
JaunasMamukas,

Net nežinau ką ir patarti. Tikriausiai negyvenčiau su tokiu vyru  unsure.gif užuojauta. Bet neatimk iš savo vaiko tai, kas jam brangiausia....  wub.gif

ziuresim kaip cia mum seksis toliau,vyreli labai sudetinga perkalbeti doh.gif bet nutraukti maitinimo be rimtos priezasties tikrai nezadu.. schmoll.gif
Atsakyti
JaunasMamukas, 4u.gif
Tu juk sumani ir išmintinga mirksiukas.gif
Paskleisi moteriškus kerus, ir suvystysi jį gudrumu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Košė-Malošė,2010 10 03, 16:26]
JaunasMamukas, 4u.gif
Tu juk sumani ir išmintinga mirksiukas.gif
Paskleisi moteriškus kerus, ir suvystysi jį gudrumu 4u.gif
[/quo

kazin kaip kitos mamos susitvarko su tuo,jei vyras yra pries.. nors tikriausiai mazai buna tokiu situaciju,nes nesu girdejusi.. g.gif
reiks bandyt sivakar graziuoju su juo pakalbet,tikiuosi kerai suveiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasMamukas @ 2010 10 03, 17:56)
ziuresim kaip cia mum seksis toliau,vyreli labai sudetinga perkalbeti doh.gif bet nutraukti maitinimo be rimtos priezasties tikrai nezadu..  schmoll.gif

Trenk grieztai kumsciu i stala ir sakyk: "Mano tvarka dabar bus! Bobiskas cia reikalas ir ner ko diedam kistis!" lotuliukas.gif
Bet is tiesu, gal cia jo mama labai itakoja? Duok profilaktiskai straipsniuka ir jai. Pasakyk, kad ilgai zindyti vaikai statistiskai labiau myli savo senelius ir mociutes lotuliukas.gif ...
Esi saunuole, manau, susitvarkysi. O mes visada tave palaikysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2010 10 03, 20:01)
Trenk grieztai kumsciu i stala ir sakyk: "Mano tvarka dabar bus! Bobiskas cia reikalas ir ner ko diedam kistis!"  lotuliukas.gif
Bet is tiesu, gal cia jo mama labai itakoja? Duok profilaktiskai straipsniuka ir jai. Pasakyk, kad ilgai zindyti vaikai statistiskai labiau myli savo senelius ir mociutes  lotuliukas.gif ...
Esi saunuole, manau, susitvarkysi. O mes visada tave palaikysim  thumbup.gif

4u.gif aciu labai uz palaikyma,kazkaip ir drasos daugiau atsirado cool.gif labai gera minti cia davei thumbup.gif reiks nusiusti koki gera straipsniuka uosvienikei,paziuresim kaip sureaguos thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Noriu paklausti blush2.gif Kuriam laikui po gimdymo Jums prasidėjo mėnesinės? Nes mano mažajam jau 11 mėnesių. Žinau, kad gali jų nebūti iki 2 metų, bet kažkaip neramu darosi. nestuke.gif testas neigiamas rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskiams jau 16 menesiu. Irgi dar neprasidejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasMamukas @ 2010 10 04, 00:32)
4u.gif  aciu labai uz palaikyma,kazkaip ir drasos daugiau atsirado  cool.gif  labai gera minti cia davei thumbup.gif reiks nusiusti koki gera straipsniuka uosvienikei,paziuresim kaip sureaguos  thumbup.gif

Man irgi atrodo,kad didelę įtaką čia tokiam tavo vyro nusiteikimui daro ir anytos nuomonė unsure.gif .Mano anyta tai irgi nežino,kad aš dar maitinu,o savo mamai sakiau,kai eilinį kartą paklausė,kad jau tik nakčiai duodu smile.gif ,nes nenoriu sau nuotaikos gadintis smile.gif .Jų nuomone,normalu maitinti vaiką iki metų,o paskui jau per didelis doh.gif .Bet MB mane palaiko ir supranta,kuo aš ir džiaugiuosi smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(JaunasMamukas @ 2010 10 03, 15:56)
ziuresim kaip cia mum seksis toliau,vyreli labai sudetinga perkalbeti doh.gif bet nutraukti maitinimo be rimtos priezasties tikrai nezadu..  schmoll.gif

saunuole, nenutrauk 4u.gif pas mus del to bedu nera, mazius dar nedidelis, gal veliau ir bus, nes ir mano vyras labai jau viska zinantis hihihi.gif bet kyla nesutarimu del kitu dalyku vaikiuko gyvenime, na kazkaip bandom rast kompromisa, kalbames ir aiskinames viska, pavyksta iki kito karto hihihi.gif siaip ar taip manau seimoj svarbiausia viska issiaskint, kalbetis, nelaikyt savy. kartok vyrui, kai MP yra gerai vaikui, nejaugi jis nenori, kad dukryte gautu tai, kas geriausia wub.gif
Atsakyti
BUvom pas vaiko daktare. Mano maziukas is nevalgiuku tarpo, esam tureje daug bedu su pilvuku, dabar dar tik 9 kg tesveria, tai teko pas daktarus pavaikscioti nemazai. Paklausiau apie budus kelti vaikui apetita, o daktare pradejo apie tai, kad paleisciau vaika, tipo duociau daugiau savarankiskumo (nors realiai cia vaikas manes paleisti nenori per dienas), tipo atjunko vaikas nuo kruties ir jau didelis (ir dar bent kelis kartus ta pakartojo - nezinau is kur ji tai istrauke), bet kazkaip nepriestaravau, nieko nesakiau, nepradejau gincytis (jau buvom prisigincije del to, kad atsisakiau skiepo). Kazkokia nesamone gaunasi... Pries tai vasara daktare buvo liepusi rudeni nutraukti maitinima, nes tipo del to vaikui pilva pucia, nes mano pienas jam netinka (apie tai buvau jau rasiusi seniau ir jusu patarimu deka visiskai tvirtai apsisprendziau to nedaryti).
Dabar mastau ar sakyti kita karta, kad dar maitinu mp, ar tiesiog nutyleti del sventos ramybes..?
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 10 04, 23:21)
BUvom pas vaiko daktare. Mano maziukas is nevalgiuku tarpo, esam tureje daug  bedu su pilvuku, dabar dar tik 9 kg tesveria, tai teko pas daktarus pavaikscioti nemazai. Paklausiau apie budus kelti vaikui apetita, o daktare pradejo apie tai, kad paleisciau vaika, tipo duociau daugiau savarankiskumo (nors realiai cia vaikas manes paleisti nenori per dienas), tipo atjunko vaikas nuo kruties ir jau didelis (ir dar bent kelis kartus ta pakartojo - nezinau is kur ji tai istrauke), bet kazkaip nepriestaravau, nieko nesakiau, nepradejau gincytis (jau buvom prisigincije del to, kad atsisakiau skiepo). Kazkokia nesamone gaunasi... Pries tai vasara daktare buvo liepusi rudeni nutraukti maitinima, nes tipo del to vaikui pilva pucia, nes mano pienas jam netinka (apie tai buvau jau rasiusi seniau ir jusu patarimu deka visiskai tvirtai apsisprendziau to nedaryti).
Dabar mastau ar sakyti kita karta, kad dar maitinu mp, ar tiesiog nutyleti del sventos ramybes..?

Nu, bet kaip baisu, kai gydytojos tokia nekompetencija demonstruoja. Reiketu surinkt tokiu buri ir i priverstine stazuote issiust, ne kiktaip!
Jau net man skaudu del taves.
O taviskis blogai jauciasi? Jei vien tik del svorio, tai nesijaudink, yra cia mamyciu vyresnius ir dar lengvesnius vaikucius auginanciu.
Zinai, maniskiai irgi apie 9 kg sveria (nes ta pacia diena gime lotuliukas.gif ), bet yra judrus, stiprus. Tiesa sakant, man kartais atrodo, kad jie ir gyvi vien MP. O kita maista palaiko burnoj ir isspjauna.
O daktare, jei kita karta pasakysi, kad maitini, apkaltins tave, kad kenki savo vaikui. O jei pasakysi, kad nebemaitini, tai ziurek, visokiu tyrimu gali paskirti, maisto papildu israsyti.
Jei man taip nutiktu, sakyciau, kad nebemaitinu.
Bet gal tu paieskok kitos daktares g.gif
Atsakyti