QUOTE(negriuke @ 2010 10 01, 08:34)
Klausykit, nors mes jau patyrę vilkai

bet dar patenkinti valgom ny-ny, bet vat man iškilo tokia bėda, kad sūnelis pradėjo skųstis pilvelio apačios skausmais, ir taip jau tris mėn. Tris savaites neskauda, o paskui savaitę kasdien skauda. Pastebėjau, kad kaip tik tuo metu prasideda arba baiginėjasi mmm. Ar gali būti, kad hormonai mano jį taip veikia?

Ar reikėtų mažinti jau, nes man labai neramu dėl pilvelio skausmų...

Gal bent girdėjote, kad taip gali būti?
Ziurint kurioj vietoj skauda, bet jei daktarai apziureja nieko neranda, tai pirma mintis ,kuri man sove , gal jus pati taip sakot ,kad jums skauda, o jis kopijuoja

Mano vaikai kartais sako ,kad pilvuka skauda, kai nori valgyti arba i tualeta

nueina ir praeina visi skausmeliai. Matosi juk palei vaika, kai istiesu skauda ir kai siaip kazkokie nemalonus pojuciai jam
Papildyta:
QUOTE(Miklė @ 2010 10 01, 11:09)
Sveikos

Maitinu 2 metų dukrytę, 2k per dieną, naktį miega be pienelio, žodžiu, jokių problemų neturim

Neužilgo teks vykti į 4 dienų komandiruotę. Jei nepasinaudosiu "proga" nutraukti maitinimo, liksiu visiškai nesuprasta artimųjų. Kaip manot, ar verta dar saugoti pienuką ir maitinti grįžus, ar iš tikrųjų "palikti" jį ten, kažkur

O gal pačiai dabar atjunkyti (liko dar mėnuo)? Iš anksto ačiū už patarimus
Manau, reiktu nuspresti ar jums savrbiau, ka manys artimieji ar tai kas geriau jums ir dukrytei. O va kai zinosit ko norit, tai ir nuspresti mus lengva