Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas (tęsinys)

Sveikos 4u.gif Maitinu 2 metų dukrytę, 2k per dieną, naktį miega be pienelio, žodžiu, jokių problemų neturim smile.gif Neužilgo teks vykti į 4 dienų komandiruotę. Jei nepasinaudosiu "proga" nutraukti maitinimo, liksiu visiškai nesuprasta artimųjų. Kaip manot, ar verta dar saugoti pienuką ir maitinti grįžus, ar iš tikrųjų "palikti" jį ten, kažkur ax.gif O gal pačiai dabar atjunkyti (liko dar mėnuo)? Iš anksto ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklė @ 2010 10 01, 10:09)
Sveikos  4u.gif Maitinu 2 metų dukrytę, 2k per dieną, naktį miega be pienelio, žodžiu, jokių problemų neturim smile.gif Neužilgo teks vykti į 4 dienų komandiruotę. Jei nepasinaudosiu "proga" nutraukti maitinimo, liksiu visiškai nesuprasta artimųjų. Kaip manot, ar verta dar saugoti pienuką ir maitinti grįžus, ar iš tikrųjų "palikti" jį ten, kažkur  ax.gif  O gal pačiai dabar atjunkyti (liko dar mėnuo)? Iš anksto ačiū už patarimus  smile.gif

Manau, jokie patarimai čia nepadės. Tu pati turi matyt, ar labai svarbus pienelis tavo mažylei. Ir ar tu pati dar nori toliau matinti.

Negriuke, nežinau ką pasakyti. Mano Tomas per mmm nesielgia keistai. Valgo kaip ir valgęs. Nors ir tos mmm per visą laiką tik du kartus buvo biggrin.gif
Atsakyti
Vario, mano sūnelis irgi nesiskundžia, kad jam stipriai skauda, tiesiog sako man skauda pilvą ir bėga žaisti. Pilvelis ne kietas, kai spaudžiu girdisi, kad yra oro, tai galvoju, gal ir ts prisideda. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklė @ 2010 10 01, 10:09)
Sveikos  4u.gif Maitinu 2 metų dukrytę, 2k per dieną, naktį miega be pienelio, žodžiu, jokių problemų neturim smile.gif Neužilgo teks vykti į 4 dienų komandiruotę. Jei nepasinaudosiu "proga" nutraukti maitinimo, liksiu visiškai nesuprasta artimųjų. Kaip manot, ar verta dar saugoti pienuką ir maitinti grįžus, ar iš tikrųjų "palikti" jį ten, kažkur  ax.gif  O gal pačiai dabar atjunkyti (liko dar mėnuo)? Iš anksto ačiū už patarimus  smile.gif

maitinkit ir viskas, o kai isvaziuosit tai grizus ir matysit pagal situacija (per kelias dienas pienas nedingsta niekur), gi tokiam vaikui jau nebepaliksi pieno is buteliuko patraukt, as realiai maciau grizus, kad jokio nera streso, tai ir pasinaudojau proga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 10 01, 08:34)
Klausykit, nors mes jau patyrę vilkai smile.gif bet dar patenkinti valgom ny-ny, bet vat man iškilo tokia bėda, kad sūnelis pradėjo skųstis pilvelio apačios skausmais, ir taip jau tris mėn. Tris savaites neskauda, o paskui savaitę kasdien skauda. Pastebėjau, kad kaip tik tuo metu prasideda arba baiginėjasi mmm. Ar gali būti, kad hormonai mano jį taip veikia? g.gif Ar reikėtų mažinti jau, nes man labai neramu dėl pilvelio skausmų... blush2.gif Gal bent girdėjote, kad taip gali būti?

Ziurint kurioj vietoj skauda, bet jei daktarai apziureja nieko neranda, tai pirma mintis ,kuri man sove , gal jus pati taip sakot ,kad jums skauda, o jis kopijuoja g.gif Mano vaikai kartais sako ,kad pilvuka skauda, kai nori valgyti arba i tualeta blush2.gif nueina ir praeina visi skausmeliai. Matosi juk palei vaika, kai istiesu skauda ir kai siaip kazkokie nemalonus pojuciai jam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Miklė @ 2010 10 01, 11:09)

Manau, reiktu nuspresti ar jums savrbiau, ka manys artimieji ar tai kas geriau jums ir dukrytei. O va kai zinosit ko norit, tai ir nuspresti mus lengva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklė @ 2010 10 01, 09:09)

kaip jau buvo patarta, manau, pamatysit grizus,kokia situacija ir tada nuspresit, pasinaudoti proga ar ne. turbut ir pati jauciat, ko noretumet jus, jusu dukryte, o ne artimieji. sekmes nusprendziant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 10 01, 11:43)
Vario, mano sūnelis irgi nesiskundžia, kad jam stipriai skauda, tiesiog sako man skauda pilvą ir bėga žaisti. Pilvelis ne kietas, kai spaudžiu girdisi, kad yra oro, tai galvoju, gal ir ts prisideda. g.gif

O Jūsų mmm kokios? Gal skausmingos ir karts nuo karto pasiskundžiate pilvo skausmais ar nesąmoningai dažniau paliečiate pilvo apačią ir sūnelis Jus tiesiog kopijuoja? wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, ax.gif noriu patarimo ka atsakyti vyrui kuris pastoviai burba kad baigciau maitinti,jo manymu mergyte jau ''per didele'' blink.gif siandien net susipykom del to. As dar matau kad jai reikia pienuko,o ir man paciai plysta sirdis pagalvojus kad reiks kazkada vistiek baigti.. aiskinimai,kad tai sveika ir reikalinga visiskai jam neidomus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasMamukas @ 2010 10 02, 22:14)
Sveikos mamytes, ax.gif noriu patarimo ka atsakyti vyrui kuris pastoviai burba kad baigciau maitinti,jo manymu mergyte jau ''per didele'' blink.gif siandien net susipykom del to. As dar matau kad jai reikia pienuko,o ir man paciai plysta sirdis pagalvojus kad reiks kazkada vistiek baigti..  aiskinimai,kad tai sveika ir reikalinga visiskai jam neidomus. blink.gif

uzjauciu del vyro nesupratingumo unsure.gif unsure.gif 4u.gif gal kaip nors pavyktu paaiskint jam? o jei ne, siulyciau maziau kreipt demesi (nors aisku, sunku seimoj nekreipt demesio i partneri) ir nestresuot, maitint toliau. bent as taip daryciau turbut g.gif o vyras su laiku supras, kad kitaip nebus... sunku ka ir bepatart is tikruju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 10 03, 06:21)
uzjauciu del vyro nesupratingumo unsure.gif  unsure.gif  4u.gif  gal kaip nors pavyktu paaiskint jam? o jei ne, siulyciau maziau kreipt demesi (nors aisku, sunku seimoj nekreipt demesio i partneri) ir nestresuot, maitint toliau. bent as taip daryciau turbut g.gif  o vyras su laiku supras, kad kitaip nebus... sunku ka ir bepatart is tikruju verysad.gif

Dekui 4u.gif jeigu pradeciau nekreipti demesio butu pastovus barniai verysad.gif tai dabar stengiuos bent prie jo nemaitint, mergytei sakau kad kai tetukas iseis tada valgysim arba nakti kad tyliai pasiprasytu unsure.gif kazkaip nefaina bet tikrai nezadu baigti del to kad jis nori schmoll.gif
Atsakyti
JaunasMamukas,

O jei jam tiesiog suteikti daugiau info, pvz duoti paskaityti, kad ir sita straipsniuka g.gif Turetu butu be galo nesmagu, jei nesutariat, tad kaip ir visur, taip ir cia - reiketu tiesiog susedus ramiai pasikalbeti. O nesupranta jis tikrai tik del ziniu trukumo kuo naudingas zindymas vaikeliui ir mamai. Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 10 03, 08:56)
JaunasMamukas,

O jei jam tiesiog suteikti daugiau info, pvz duoti paskaityti, kad ir sita straipsniuka  g.gif  Turetu butu be galo nesmagu, jei nesutariat, tad kaip ir visur, taip ir cia - reiketu tiesiog susedus ramiai pasikalbeti. O nesupranta jis tikrai tik del ziniu trukumo kuo naudingas zindymas vaikeliui ir mamai. Stiprybes  4u.gif

as jam jau daviau paskaityt,jis matai viska ''zinantis'' blink.gif ir pati jam skaiciau,nu neidomu zmogui,didziausia problema kad dukra per ''didele'' ... plius jo mama sako kad per ilgai maitinu,mat ji maitino tik puse metu. Kokia neteisybe.. unsure.gif
Atsakyti