Labas rytas,
Augindama vaikutį, supratau, kad reik labai atydžiai rinktis maistą. Labai sunku pakeisti vyro įpročius ir požiūrį (jis mano, kad perlenkiu lazdą su maisto ieškojimu turgeliuose, klausinėjimu iš kur atvežta kaip auginta, parduotuvėj amžinu etikečių studijavimų, jei imu ką nors neįprasto), o dar kaip sakėte tikrai "kerta" per piniginę. Bandau kiek įmanoma gauti iš kaimo giminių augintų daržovių, uogų, kiek telpa prisišaldau, bet atėjo pavasaris ir jau nėr ką valgyti.
Blogiausia, kad visa šeimyna labai mėgsta mėsa, o kruopas - nelabai, tai kruopų turiu daugumą jau ekologiškų, dribsniai paprasti ir vis graužia ar gerai jie vaikui, nes kitokių nelabai valgo
Dabar didžiausia problema - mėsa, kur gauti ekologiškos mėsos. Paskaičiau apie IKI gurmanų viščiuką, kažkaip neatkreipiau anksčiau dėmesio į jį, gal ir neblogas variantas, reikės pabandyti. Pirkau Ekologiniam turgely prie Kauno Pilies vištą tai labai patiko, tik, kad dažniausiai per vėlai nuvažiuojam
Paskaičiau seną temą, tai čia lankosi ir tikram kaime gyvenančių

norėjau paklausti, gal žinot kas sveikai augintų ir parduotų nutrijų. Vasara prieš akis, tai gal nutrijos ir triušiai bus daugiau maitinami ne kombinuotais pašarais

Tiesa, norėjau paklausti nuomonės apie prieskonius parduotuvėse. Tie kurie be druskos ir priedų tik atsiros žolelės ar pipirai. Jie auginti juk tikrai ne ekologiškai, bet gal nėra labai žalingi, juk kilogramais nesuvalgom, o jau ir kad be skonio stipriklių ir tai jau neblogai. Aišku, aš už tai, kad reik užsiauginti ir prisidžiovinti kiek įmanoma, bet kažkaip iki kito derliaus neužtenka, o ant palangės nesugebu užsiauginti