QUOTE(dilditele @ 2010 04 26, 15:27)
Na as irgi tik apie Kauna galiu...kiek pastebejau nera tokios parduotuves kur rasciau visa mane dominanti Ustukiu asortimenta uz gera kaina. Zinau, kad Via naturalis kainos atomines, pvz ryziai pas juos 15 lt, salia maximoj 8 lt. Kiek ziurinejau tai PC pigiausia.
O prieskoniu yra eko, berods ir Maximoj maciau
Megos Rimi ir IKI'iai turi nemažai bendroj sumoj Ustukių

O maksimos ekologiška linija irgi ustukių, tik ktiaip supakuota.
Papildyta:
QUOTE(Brilliant @ 2010 04 26, 16:17)
Sveikos

Man kilo klausimas ekologiškų avižinių dribsnių, tarkim, kad ir Ustukio produkcijos mačiau tik tokių nešlifuotų, nu grynai kaip grūdai atrodo

ir iš tokių košytės kaip suprantu jau neis išsivirti

? Kaip jūs naudojate tuos nešlifuotus avižinius dribsnius, įdomu pasidarė?

Užpilate verdančiu vandeniu, palaukiate kol išbrinks ir tada valgote ar nieko gero šitaip neišeina?

Ir ar nebūna ekologiškų avižų, nuu tokių, kaip tarkim
Galintos, paruoštų košės virimui?
Va, va ir man tas pats klausimas. yra, eko parduotuvėlėse, kaina nuo 10 lt mažiausiai... www.naturalis.lt turi truputį pigesnių, bet ne avižinių, ir tie patys gana stambūs... Vis galvoju, ar pirkti tuos ne eko, ar brangius eko...
Šiaip penkių grūdų košė skanu, užmerkus iš vakaro išverda per pusvalanduką kažkur, ypač skanu su spirgučiais, o yra ir ustukių kapotų grūdų, ar kaip čia pavadint - marga košė, miežinė košė, kvietinė košė. Iki turi berods, bent jau pilies. Ir Rimi Megoj. Laukiu, gal rimi susipras importuoti švediškų dribsnių pusrytinei košei, nes pas juos jau miltų eko ir smulkesnio malimo yra