Sveikos
Man kilo klausimas ekologiškų avižinių dribsnių, tarkim, kad ir Ustukio produkcijos mačiau tik tokių nešlifuotų, nu grynai kaip grūdai atrodo
ir iš tokių košytės kaip suprantu jau neis išsivirti
? Kaip jūs naudojate tuos nešlifuotus avižinius dribsnius, įdomu pasidarė?
Užpilate verdančiu vandeniu, palaukiate kol išbrinks ir tada valgote ar nieko gero šitaip neišeina?
Ir ar nebūna ekologiškų avižų, nuu tokių, kaip tarkim Galintos, paruoštų košės virimui?
QUOTE(Saulužė @ 2010 04 26, 10:26)
Pvz. eko kvietiniai miltai: Tikram maiste 5.90,, Urme 5.50,, Iki 4.99
tai pigiau ir neiškau, tik ten ne visa produkcija, tai perku ir kitur, bet kainų nepamenu kitų ir žinoma kalbu apie savo miestą Kauną, kitur gal kitaip
Aciu uz info
QUOTE(dilditele @ 2010 04 26, 15:27)
Na as irgi tik apie Kauna galiu...kiek pastebejau nera tokios parduotuves kur rasciau visa mane dominanti Ustukiu asortimenta uz gera kaina. Zinau, kad Via naturalis kainos atomines, pvz ryziai pas juos 15 lt, salia maximoj 8 lt. Kiek ziurinejau tai PC pigiausia.
O prieskoniu yra eko, berods ir Maximoj maciau
Aciu uz info
QUOTE(Saulužė @ 2010 04 26, 15:37)
dilditele , o kokie eko prieskoniai Maximoj? Neatsimenu kada paskutinį syk buvau ten... gal kai baltųjų grybų ieškojau 
Stai siems eko prieskoniams dabar ir nuolaidele
QUOTE(dilditele @ 2010 04 26, 15:27)
Na as irgi tik apie Kauna galiu...kiek pastebejau nera tokios parduotuves kur rasciau visa mane dominanti Ustukiu asortimenta uz gera kaina. Zinau, kad Via naturalis kainos atomines, pvz ryziai pas juos 15 lt, salia maximoj 8 lt. Kiek ziurinejau tai PC pigiausia.
Megos Rimi ir IKI'iai turi nemažai bendroj sumoj Ustukių
Papildyta:
QUOTE(Brilliant @ 2010 04 26, 16:17)
Sveikos
Man kilo klausimas ekologiškų avižinių dribsnių, tarkim, kad ir Ustukio produkcijos mačiau tik tokių nešlifuotų, nu grynai kaip grūdai atrodo
Užpilate verdančiu vandeniu, palaukiate kol išbrinks ir tada valgote ar nieko gero šitaip neišeina?
Ir ar nebūna ekologiškų avižų, nuu tokių, kaip tarkim Galintos, paruoštų košės virimui? 
Va, va ir man tas pats klausimas. yra, eko parduotuvėlėse, kaina nuo 10 lt mažiausiai... www.naturalis.lt turi truputį pigesnių, bet ne avižinių, ir tie patys gana stambūs... Vis galvoju, ar pirkti tuos ne eko, ar brangius eko...
Šiaip penkių grūdų košė skanu, užmerkus iš vakaro išverda per pusvalanduką kažkur, ypač skanu su spirgučiais, o yra ir ustukių kapotų grūdų, ar kaip čia pavadint - marga košė, miežinė košė, kvietinė košė. Iki turi berods, bent jau pilies. Ir Rimi Megoj. Laukiu, gal rimi susipras importuoti švediškų dribsnių pusrytinei košei, nes pas juos jau miltų eko ir smulkesnio malimo yra
QUOTE(Saulužė @ 2010 04 26, 14:37)
oi ačiū tikrai yra
O as ateinu jau cia anksciau aprasyta Birzu eko duona pagirti
Ir kaip as tiek laiko nerasdavau jos
- matyt kokis aptemimas smegenu buvo uzejes..Kokia skani
- ir balta ir juoda labai ! MB vakar sako- nupirk duonos, bet TOS
! Nesu megeja labai duonos, bet jau dabar tik ja pirksiu, kaip minejau Vici visiskai nepasitikiu ekologija
, tai cia man nuostabus atradimas!
Mes jau išbandėm greito paruošimo eko sriubas praeitą savaitę, pirkau maksimoje, buvo nuolaida, nors šiaip kaina kandžiojasi, bet.. Savaitė buvo sunki, tai sriubos mus išgelbėjo nuo bado, neturėjau kada pati gaminti, žodžiu išeitis yra ir ekstremaliose situacijose
O skonis visai normalus, kaip pusfabrikačių, nors aš už namie gamintą maistą
QUOTE(eglaite2 @ 2010 04 26, 00:34)
O gal esat palygine kainas ir galit kas pasidalinti informacija, kur pirkti Ustukio maluno produkcija, pvz. miltus, kruopas yra pigiausiai? 
QUOTE(Brilliant @ 2010 04 26, 16:17)
Sveikos

Ar apie tik ne apie tokius kalbi? Nes čia ne dribsniai o kruopos, jas reikia virti ir netrumpai, verdu košę, sriubą, o dribsnių Ustukiai turi miežių, kviečių, bet jie neekologiški, tuos galima trumpai pavirt arba brinkint. Eko avižinių dribsnių yra eko parduotuvėse, tik kainuoja biški daugiau, tai man šiuo metu per brangu, paieškok atidžiau, tikrai rasi
QUOTE(eglaite2 @ 2010 04 26, 18:42)
Ačiū
Nusipirkau ekologisku manu kruopu su selenelemis..Kazin kas "per dalykas"?
Manu kose tai beprotiskai megstu, tik kad is jos tos naudos nzn as yra labai...O ekologisku manu neteko niekad matyti, tai vat su selenelemis pabandysiu, ko gero uogieniu jau neuzsidesi, bet cinamono kokio tai gaaal...
Manu kose tai beprotiskai megstu, tik kad is jos tos naudos nzn as yra labai...O ekologisku manu neteko niekad matyti, tai vat su selenelemis pabandysiu, ko gero uogieniu jau neuzsidesi, bet cinamono kokio tai gaaal...
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 28, 11:06)
Nusipirkau ekologisku manu kruopu su selenelemis..Kazin kas "per dalykas"?
O man ši košė laabai skani. Net dukra valgo, kuriai manai -priešas
QUOTE(Rasvyte @ 2010 04 28, 12:52)
O man ši košė laabai skani. Net dukra valgo, kuriai manai -priešas
Aš valgau su uogiene 
O kaip verdat? Kaip iprasta manu kose - piene?
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 28, 11:58)
O kaip verdat? Kaip iprasta manu kose - piene?
Piene