Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

Sveikos mirksiukas.gif Man kilo klausimas ekologiškų avižinių dribsnių, tarkim, kad ir Ustukio produkcijos mačiau tik tokių nešlifuotų, nu grynai kaip grūdai atrodo ax.gif ir iš tokių košytės kaip suprantu jau neis išsivirti unsure.gif ? Kaip jūs naudojate tuos nešlifuotus avižinius dribsnius, įdomu pasidarė? 4u.gif Užpilate verdančiu vandeniu, palaukiate kol išbrinks ir tada valgote ar nieko gero šitaip neišeina? bigsmile.gif Ir ar nebūna ekologiškų avižų, nuu tokių, kaip tarkim Galintos, paruoštų košės virimui? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 04 26, 10:26)
Pvz. eko kvietiniai miltai: Tikram maiste 5.90,, Urme 5.50,, Iki 4.99 smile.gif tai pigiau ir neiškau, tik ten ne visa produkcija, tai perku ir kitur, bet kainų nepamenu kitų ir žinoma kalbu apie savo miestą Kauną, kitur gal kitaip 4u.gif

Aciu uz info mirksiukas.gif. Mes is Palangos, tai cia PC isvis nieko neturi, o Kretingoje tik Ustukio maluno miltu radau. Idomu, gal Klaipedoje Akropolio Maximoje didesnis sio maluno prekiu asortimentas? g.gif O jei ne, teks siustis internetu, kazkurioj internetinej parduotuvej maciau nemokamas siuntimas, kai suma virs 100lt, bet nebepamenu kokios ten siaip kainos g.gif .

QUOTE(dilditele @ 2010 04 26, 15:27)

Na as irgi tik apie Kauna galiu...kiek pastebejau nera tokios parduotuves kur rasciau visa mane dominanti Ustukiu asortimenta uz gera kaina. Zinau, kad Via naturalis kainos atomines, pvz ryziai pas juos 15 lt, salia maximoj 8 lt. Kiek ziurinejau tai PC pigiausia.

O prieskoniu yra eko, berods ir Maximoj maciau

Aciu uz info 4u.gif . O Maximoje tikrai dabar yra eko prieskoniai. Tiesa, iki 28d. dar jiems 15proc. nuolaida su kortele. As nusipirkau eko sultiniu, visai nieko su nuolaida thumbup.gif. Maciau dar, kad sultinius dauguma sveiko maisto parduotuviu dezutese pardavineja, idomu koks ju skonis? Ir reiks paskaiciuot kas pigiau iseitu - sultiniai kubeliais ar birus indeliuose g.gif .

QUOTE(Saulužė @ 2010 04 26, 15:37)
dilditele , o kokie eko prieskoniai Maximoj? Neatsimenu kada paskutinį syk buvau ten... gal kai baltųjų grybų ieškojau lotuliukas.gif

Stai siems eko prieskoniams dabar ir nuolaidele mirksiukas.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2010 04 26, 15:27)
Na as irgi tik apie Kauna galiu...kiek pastebejau nera tokios parduotuves kur rasciau visa mane dominanti Ustukiu asortimenta uz gera kaina. Zinau, kad Via naturalis kainos atomines, pvz ryziai pas juos 15 lt, salia maximoj 8 lt. Kiek ziurinejau tai PC pigiausia.

O prieskoniu yra eko, berods ir Maximoj maciau

Megos Rimi ir IKI'iai turi nemažai bendroj sumoj Ustukių smile.gif O maksimos ekologiška linija irgi ustukių, tik ktiaip supakuota.
Papildyta:
QUOTE(Brilliant @ 2010 04 26, 16:17)
Sveikos mirksiukas.gif Man kilo klausimas  ekologiškų avižinių dribsnių, tarkim, kad ir Ustukio produkcijos mačiau tik tokių nešlifuotų, nu  grynai kaip grūdai atrodo ax.gif  ir iš tokių košytės kaip suprantu jau neis išsivirti unsure.gif ?  Kaip jūs naudojate tuos nešlifuotus avižinius dribsnius, įdomu pasidarė?  4u.gif  Užpilate verdančiu vandeniu, palaukiate kol išbrinks ir tada valgote ar nieko gero šitaip neišeina? bigsmile.gif  Ir ar nebūna ekologiškų avižų, nuu tokių, kaip tarkim Galintos, paruoštų košės virimui? mirksiukas.gif

Va, va ir man tas pats klausimas. yra, eko parduotuvėlėse, kaina nuo 10 lt mažiausiai... www.naturalis.lt turi truputį pigesnių, bet ne avižinių, ir tie patys gana stambūs... Vis galvoju, ar pirkti tuos ne eko, ar brangius eko...
Šiaip penkių grūdų košė skanu, užmerkus iš vakaro išverda per pusvalanduką kažkur, ypač skanu su spirgučiais, o yra ir ustukių kapotų grūdų, ar kaip čia pavadint - marga košė, miežinė košė, kvietinė košė. Iki turi berods, bent jau pilies. Ir Rimi Megoj. Laukiu, gal rimi susipras importuoti švediškų dribsnių pusrytinei košei, nes pas juos jau miltų eko ir smulkesnio malimo yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 04 26, 14:37)
Būna 4u.gif Nežinau kokiam jūs mieste... Kaune yra Urme, pažiūrėt galima štai čia

oi ačiū tikrai yra thumbup.gif
Atsakyti
O as ateinu jau cia anksciau aprasyta Birzu eko duona pagirti wub.gif Ir kaip as tiek laiko nerasdavau jos g.gif - matyt kokis aptemimas smegenu buvo uzejes..Kokia skani bigsmile.gif - ir balta ir juoda labai ! MB vakar sako- nupirk duonos, bet TOS blink.gif ! Nesu megeja labai duonos, bet jau dabar tik ja pirksiu, kaip minejau Vici visiskai nepasitikiu ekologija schmoll.gif , tai cia man nuostabus atradimas!
Atsakyti
Mes jau išbandėm greito paruošimo eko sriubas praeitą savaitę, pirkau maksimoje, buvo nuolaida, nors šiaip kaina kandžiojasi, bet.. Savaitė buvo sunki, tai sriubos mus išgelbėjo nuo bado, neturėjau kada pati gaminti, žodžiu išeitis yra ir ekstremaliose situacijose ax.gif O skonis visai normalus, kaip pusfabrikačių, nors aš už namie gamintą maistą tongue.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(eglaite2 @ 2010 04 26, 00:34)
O gal esat palygine kainas ir galit kas pasidalinti informacija, kur pirkti Ustukio maluno produkcija, pvz. miltus, kruopas yra pigiausiai? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 04 26, 16:17)
Sveikos mirksiukas.gif Man kilo klausimas  ekologiškų avižinių dribsnių, tarkim, kad ir Ustukio produkcijos mačiau tik tokių nešlifuotų, nu  grynai kaip grūdai atrodo ax.gif  ir iš tokių košytės kaip suprantu jau neis išsivirti unsure.gif ?  Kaip jūs naudojate tuos nešlifuotus avižinius dribsnius, įdomu pasidarė?  4u.gif  Užpilate verdančiu vandeniu, palaukiate kol išbrinks ir tada valgote ar nieko gero šitaip neišeina? bigsmile.gif  Ir ar nebūna ekologiškų avižų, nuu tokių, kaip tarkim Galintos, paruoštų košės virimui? mirksiukas.gif

user posted image
Ar apie tik ne apie tokius kalbi? Nes čia ne dribsniai o kruopos, jas reikia virti ir netrumpai, verdu košę, sriubą, o dribsnių Ustukiai turi miežių, kviečių, bet jie neekologiški, tuos galima trumpai pavirt arba brinkint. Eko avižinių dribsnių yra eko parduotuvėse, tik kainuoja biški daugiau, tai man šiuo metu per brangu, paieškok atidžiau, tikrai rasi 4u.gif
QUOTE(eglaite2 @ 2010 04 26, 18:42)
Stai siems eko prieskoniams dabar ir nuolaidele mirksiukas.gif .

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau ekologisku manu kruopu su selenelemis..Kazin kas "per dalykas"? biggrin.gif
Manu kose tai beprotiskai megstu, tik kad is jos tos naudos nzn as yra labai...O ekologisku manu neteko niekad matyti, tai vat su selenelemis pabandysiu, ko gero uogieniu jau neuzsidesi, bet cinamono kokio tai gaaal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 28 balandžio 2010 - 11:07
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 28, 11:06)
Nusipirkau ekologisku manu kruopu su selenelemis..Kazin kas "per dalykas"? biggrin.gif
Manu kose tai beprotiskai megstu, tik kad is jos tos naudos nzn as yra labai...O ekologisku manu neteko niekad matyti, tai vat su selenelemis pabandysiu, ko gero uogieniu jau neuzsidesi, bet cinamono kokio tai gaaal...

O man ši košė laabai skani. Net dukra valgo, kuriai manai -priešas mirksiukas.gif Aš valgau su uogiene rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2010 04 28, 12:52)
O man ši košė laabai skani. Net dukra valgo, kuriai manai -priešas  mirksiukas.gif Aš valgau su uogiene rolleyes.gif

bigsmile.gif tai super! Savaitgalio pusryciai kaip ir suplanuoti biggrin.gif
O kaip verdat? Kaip iprasta manu kose - piene? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 28 balandžio 2010 - 12:00
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 28, 11:58)
bigsmile.gif tai super!  Savaitgalio pusryciai kaip ir suplanuoti  biggrin.gif
O kaip verdat? Kaip iprasta manu kose - piene?  4u.gif

Piene mirksiukas.gif Lygiai taip pat kaip paprastą manų košę. Ir į kotletukus dedu ši manų rolleyes.gif
Atsakyti