Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 28, 12:58)
bigsmile.gif tai super!  Savaitgalio pusryciai kaip ir suplanuoti  biggrin.gif
O kaip verdat? Kaip iprasta manu kose - piene?  4u.gif

Aš tai iš pradžių paverdu vandeny, tada pieną pilu, nzn mama taip išmokė, sakė kitaip bus kaip Frekenbok biggrin.gif beje šitų manų man reik dėt truputį daugiau nei įprastų, kitaip per skysta g.gif šiaip nieko skani košytė, tik gaila dukros viduriukams netinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 04 28, 16:08)
Aš tai iš pradžių paverdu vandeny, tada pieną pilu, nzn mama taip išmokė, sakė kitaip bus kaip Frekenbok biggrin.gif beje šitų manų man reik dėt truputį daugiau nei įprastų, kitaip per skysta g.gif šiaip nieko skani košytė, tik gaila dukros viduriukams netinka unsure.gif

Gal ir tinka, tiesiog seleneles varo viska lauk- juk jos valo organizma, suauge gi dziaugiasi, o vaikui aisku, kad negerai.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 28, 12:06)
Nusipirkau ekologisku manu kruopu su selenelemis..Kazin kas "per dalykas"? biggrin.gif
Manu kose tai beprotiskai megstu, tik kad is jos tos naudos nzn as yra labai...O ekologisku manu neteko niekad matyti, tai vat su selenelemis pabandysiu, ko gero uogieniu jau neuzsidesi, bet cinamono kokio tai gaaal...

O ko uogienės netinka? wink.gif Beveik nesiskiria nuo tradicinės manų košės, tik kad ramia dušia gali valgyti smile.gif
Atsakyti
Ustukių malūnas pradėjo gaminti ekologiškus spelta miltus thumbup.gif Paprastoje mažutėje Maximoje šiandien pamačiau bigsmile.gif Pasiskaitymui apie speltą wink.gif
Atsakyti
Emiau ir pasirashiau ax.gif galvoju, na negi tikrai galetume dasileisti kad Lietuvoj GMO augintu? g.gif kazkaip sunkiai itiketina...

Pasirašykite šią peticiją http://www.avaaz.org...f_sign=6NikMxaR bei persiųskite šį prašymą savo draugams bei pažįstamiems.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 30, 14:34)
Emiau ir pasirashiau  ax.gif  galvoju, na negi tikrai galetume dasileisti kad Lietuvoj GMO augintu?  g.gif  kazkaip sunkiai itiketina...

Pasirašykite šią peticiją http://www.avaaz.org...f_sign=6NikMxaR  bei persiųskite šį prašymą savo draugams bei pažįstamiems.

Jau senokai pasirasinejam, labai man keista, kad nesurenka 1 mln. - kai as pasirasinejau, buvo 300 000 zmoniu, dabar tik virs 600 000 - maniau, kad greiciau viskas vyks, negi yra abejingu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 30 balandžio 2010 - 13:39
jau už visus šeimoje ir aš pasirašiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas zino Vilniuje kur parduodamos rudos vistos, kurios tikras maistas parduoda.
Viena karta pirkau Baltupiose ekologiniame turgeleje ir daugiau nemaciau. Gal kur parduotuveje?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 30, 14:34)
Emiau ir pasirashiau  ax.gif  galvoju, na negi tikrai galetume dasileisti kad Lietuvoj GMO augintu?  g.gif  kazkaip sunkiai itiketina...

Pasirašykite šią peticiją http://www.avaaz.org...f_sign=6NikMxaR  bei persiųskite šį prašymą savo draugams bei pažįstamiems.

Čia kad neleistų auginti genetiškai modifikuotų augalų?
Atsakyti
QUOTE(irinok @ 2010 04 30, 16:15)
Sveikos,
gal kas zino Vilniuje kur parduodamos rudos vistos, kurios tikras maistas parduoda.
Viena karta pirkau Baltupiose ekologiniame turgeleje ir daugiau nemaciau. Gal kur parduotuveje?
Aciu.

Jei kas užtiktų ir aš norėčiau žinoti, kur galima būtų įsigyti.
Atsakyti
Vis neparasau apie tas manu kruopas su selenelemis smile.gif - man labai patinka! Ir viskas prie tos koses tinka- tiek uogienes, tiek cinamomas. Skani kose, nes pastebiu, kad man ima nepatikti jokios koses g.gif, ar skonis keiciasi i senatve, nesuprantu, ar tiesiog nereikia organizmui...
Siuo metu "uzejo banga" valgyti viska virta vandenyje - vistiena su kokia morka stambiai, bulve, lydekaite gavau is kaimo- isviriau vandeny g.gif - kazkaip idomiai cia as biggrin.gif , bet taip skanu man dabar!

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 30, 14:36)
Jau senokai pasirasinejam, labai man keista, kad nesurenka 1 mln. - kai as pasirasinejau, buvo 300 000 zmoniu, dabar tik virs 600 000 - maniau, kad greiciau viskas vyks, negi yra abejingu?  g.gif

Kaip suprantu nesurinko reikiamo kiekio parasu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 05 birželio 2010 - 09:55
Čia gal ne visai į temą, bet saldumynų mėgėjos galit pamėginti ax.gif Tėvelių dienai gaminau tortą, kurį užliejau šokoladu, tai tirpindama šokoladą įdėjau gerą šaukštą ekologiško kokosų aliejaus, glajus ant torto labai gerai sustingo, o skonis buvo kaip bounty šokoladuko mirksiukas.gif , rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti