Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

man tai miegot labai sunku, ilgai negaliu pagulet ant vieno sono, nes tuoj pradeda skaudet kluba, ant kurio guliu, tai vartausi vartausi doh.gif ir jauciuosiu kaip sirgciu menesinem, bo toj vietelej taip maudzia ir pilvo apacia paskausta. daugiau nieko naujo, gyvenu vis dar laukimu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(gelytean @ 2010 04 27, 11:31)
man tai miegot labai sunku, ilgai negaliu pagulet ant vieno sono, nes tuoj pradeda skaudet kluba, ant kurio guliu,  tai vartausi vartausi doh.gif ir jauciuosiu kaip sirgciu menesinem, bo toj vietelej taip maudzia ir pilvo apacia paskausta. daugiau nieko naujo, gyvenu vis dar laukimu nestuke.gif

Su miegojimu as taip pat kankinuosi,nes taip nuguliu abu sonus,kad atrodo tuoj atsisedus miegosiu biggrin.gif Verstis jau kaip ir sunkoka,tai stengiuosi atsargiai,o savijauta,tai kaip visad...laukiam 4u.gif
Atsakyti
cia visom laukianciom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif visos taip gerai nusiteikusios.. turbut tik as viena toia baile esu verysad.gif nors dar tolokai, bet jau bijau, kaip man cia reiks gimdyt ir skausma iskentet....
Atsakyti
as tai ir baisiai bijau unsure.gif visdelto tiek laiko praejo nuo pirmo vaikiuko gimimo, dabar vel viskas kaip pirma karta, jau norisi kad viskas greiciau ivyktu ir spakaina tongue.gif nes jau labai sunku pusketi, norisi leliuka pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif tikiuosi priimsite mane i tuoj isilukstensianciu kluba nestuke.gif laukiam ir mes, labai noriu pagimdyt iki mamytes dienos 4u.gif nors nieko nejauciu - nei jokiu skausmeliu, nieko, tik kartais pilvas pakieteja (na jis man nuo puses nestumo kieteja), miegu gerai - kaip uzmusta blush2.gif tik tas lakstymas i WC.... verysad.gif tai va, labai nesinori pernesiojimo....
Atsakyti
QUOTE(gelytean @ 2010 04 27, 19:57)
as tai ir baisiai bijau unsure.gif visdelto tiek laiko praejo nuo pirmo vaikiuko gimimo, dabar vel viskas kaip pirma karta, jau norisi kad viskas greiciau ivyktu ir spakaina tongue.gif nes jau labai sunku pusketi, norisi leliuka pamatyti 4u.gif

visiskai pritariu drinks_cheers.gif man lygiai taip pat smile.gif
Atsakyti
as jau kelinta vakara jauciu kad lelius labaj zemai nusileides nes pacioje pilvo apacioje kuciasi:)
Atsakyti
O man jokio kamscio, jokiu vandenu, jokiu saremiu nebuvo. Ir taip buvau beveik savaite pernesiojus mazyle, tai skatino gimdyma, pora valandeliu ir jau turejau leliuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia*: 27 balandžio 2010 - 20:42
Sveikos 4u.gif man data 29d, bet dar nieko nejauciu, jokiu saremiu, nei kamstis eina, zodziu tik laukiu rolleyes.gif tikiuosi neveluos labai lelyte wub.gif
Atsakyti
o as net nezinau kada laukt leles savo nes gine nustacius kad turiu gimdyti geguzes 6d. o pagal echo ir genetinius tyrimus kad geguzes 2 d smile.gif tai va net neaisku kada laukt g.gif
Atsakyti
Ir as vis laukiu laukiu ir nieko nevyksta smile.gif pagal eho turejo but 25d bet iki siol nieko. Net ir ta baime jau dingo, nes noriu kuo greiciau pamatyt leli smile.gif bet jis nezada dar islyst, paskausta paskausta kaip per menesines ir baigta g.gif
Atsakyti
As jau maniau,kad siandien vaziuosim jau,bet...taip lyg buvo uzspazmave kas 10 min. mazdaug...na o dabar nieko... doh.gif nebesuprantu 4u.gif
Atsakyti