Įkraunama...
Įkraunama...

turim sunu..laukiam antro..turbut skiriames

sveikos likimo drauges..ir siaip visa galincios moterys..
as turbut kaip ir daugelis cia esu antruoju niku..pirmuoju smaiksti ,besisypsanti moteris..turinti laiminga seima..laukianti leliuko..o po siuo niku slepianti savo sirdgela,kamuoli gomuryje..net nezinau nuo ko pradeti..tiesiog jauciu jog noriu su kazkuo pasikalbeti..daugiau neturiu su kuo..
esam susituoke 6m.turim 2m sunu..neuzilgo turi gimti antras..tiek visko susikaupe..net nezinau nuo ko pradeti..dar niekam apie tai kas darosi seimoje nepasakojau..
jau kuri laika tolom vienas nuo kito..rutina..vaikas..paskola..susituokem jauni..gal del to vyras pradejo ieskoti nuotykiu,nors jis tai neigia..as jauciu..sako kad pavargo ir tiek..ir as pavargau..bet nesu kvaila..matau kas darosi..rasau ir nezinau ko tiketis..kas bus toliau..zinau tik tai kad nebenoriu taip gyventi..atleiskit uz klaidas..asaros kaip pupos byra..nematau ka rasau..
Atsakyti
Atleiskit už tokį klausimą,bet tas antras vaikelis buvo suplanuotas ar netikėtas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 04 30, 14:18)
Atleiskit už tokį klausimą,bet tas antras vaikelis buvo suplanuotas ar netikėtas? 4u.gif

planuotas..abu norejom..tikejomes suartet..kvailiai,,jugi vaikai santykiu neisgelbes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenanti: 30 balandžio 2010 - 13:49
O vyresnis ar labai prisirišęs prie tėčio?

Aš tiesą sakant nematau rimtos priežasties skyryboms...na taip,rutina,vaikas,nėštumas ir visa kita,tai duoda per smegenis.O ką tokio gero ir džiugaus atneš skyrybos...Man rodos nieko...Kai atsiranda vaikai-tada jau atsiranda atsakomybė prieš juos...
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2010 04 30, 14:56)
O vyresnis ar labai prisirišęs prie tėčio?

Aš tiesą sakant nematau rimtos priežasties skyryboms...na taip,rutina,vaikas,nėštumas ir visa kita,tai duoda per smegenis.O ką tokio gero ir džiugaus atneš skyrybos...Man rodos nieko...Kai atsiranda vaikai-tada jau atsiranda atsakomybė prieš juos...

vyresnelis daugiau maminukas..aisku myli teti..
bet ar galima pateisinti iekojima nuotykiu uz seimos ribu?
Atsakyti
Ar jūs 100pr įsitikinusi,kad ta neištikimybė yra?

Aš kaip išsiskyrusių tėvų vaikas,kurie ilgai skyrės,ilgai draskės,manau kad jei normalūs gražūs santykiai namie,galima atleisti bet ką,kad tik vaikas augtų normaliom sąlygom šalia abiejų sutariančių tėvų.

Atsakyti
beto jusu vaikui tik 2m, dar atsiras kitas kudikelis, vyras manau ir taip jauciasi suvarzytas, nori nuotykiu...
o jums ju nesinori?
( siuo atveju nekalbu apie meiles romanus,negi nenoretumet kur isvykti vienu du, arba bent atskirai nuo visu...man va kartais norisi kur vienai islekti)
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 04 30, 14:16)
vyresnelis daugiau maminukas..aisku myli teti..
bet ar galima pateisinti iekojima nuotykiu uz seimos ribu?

Na vienas po kito nėštumas gal ir gali jai vyrui kažko trūksta,o jai netrūksta tai nežinau.Daugybė priežasčiu dėl ko vyrai ieško nuotikių ir daugybė moterų su jais gyvena ir apsimeta,kad to nėra.Čia jums sprest kas geriau ar gyvent be jo ar su juo nepaisant to koks jis yra.Šiaip jau nelaikas ir netaktiška taip sakyt,bet kai santykiai būna suprastėja tai nėštumas dar labiau juos komplikuoja turiu mintį ne apie kūniškus dalukus.
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2010 04 30, 15:42)
Ar jūs 100pr įsitikinusi,kad ta neištikimybė yra?
Aš kaip išsiskyrusių tėvų vaikas,kurie ilgai skyrės,ilgai draskės,manau kad jei normalūs gražūs santykiai namie,galima atleisti bet ką,kad tik vaikas augtų normaliom sąlygom šalia abiejų sutariančių tėvų.

neistikimybes gal ir nebuvo..kaip sakant nepagautas ne vagis..bet 100% rami irgi nesu..o jus vadinat normaliais santykiais tai kai tevai gyvena tik del vaiku?
QUOTE(Reika @ 2010 04 30, 15:45)
beto jusu vaikui tik 2m, dar atsiras kitas kudikelis, vyras manau ir taip jauciasi suvarzytas, nori nuotykiu...
o jums ju nesinori?
( siuo atveju nekalbu apie meiles romanus,negi nenoretumet kur isvykti vienu du, arba bent atskirai nuo visu...man va kartais norisi kur vienai islekti)

isvykti dviems nera galimybes..o kazi ar tai bepadetu..ir kad ir kaip sunku bebutu,nuotykiu as tikrai neiskociau..suprantu kad jam sunku..bet juk abiems sunku..juk vaikus abu planavom..ne as viena..ir vaikai nera pateisinimas savo flirtui ar mail'ams pateisinti..beje kas gali garantuti kad lengvos seliones nesibaigs romanau?as nelaikau jo uzrakinusi po 9 spynom..bet viskam yra ribos..diena susitikinek su draugais prasom..bet nakti privalo buti namie..juk ir as naktim nesislaistau..ar as nesamones kalbu?kur ta riba kas galima o kas nebe?

QUOTE(astor @ 2010 04 30, 15:49)
Na vienas po kito nėštumas gal ir gali jai vyrui kažko trūksta,o jai netrūksta tai nežinau.Daugybė priežasčiu dėl ko vyrai ieško nuotikių ir daugybė moterų su jais gyvena ir apsimeta,kad to nėra.Čia jums sprest kas geriau ar gyvent be jo ar su juo nepaisant to koks jis yra.Šiaip jau nelaikas ir netaktiška taip sakyt,bet kai santykiai būna suprastėja tai nėštumas dar labiau juos komplikuoja turiu mintį ne apie kūniškus dalukus.

as apsimetineti nenoriu..arba gyvenam kaip normali seima arba skirstomes jei blogai vienas su kitu..suprantu ka turi galvoje..bet jis pats norejo maziuko..sako seima su vienu vaikiuku ne seima..jam to reikejo..bet dabar man atrodo kad tai tebuvo garantija kad as nepabegsiu niekur..net nezinau..
Atsakyti
hm...jus vyro niekur neisleidziat kaip suprantu, tik su vyrais draugais porai valandu...vargsiukas...o ir jum paciai manau reik pailseti,nes sprry,bet apie ka su jumis kalbeti?ka su jumis veikti?vyras nori moters,moteris vyro, tevai nori vaiko,vaikas tevu...sita reiktu moketi derinti.
Vieni draugai skundesi, kad uzsiena pas viena seima i svecius ir zmona sugeba tik apie vaika sneketi, kitais dalykais ensidomi, tai tie ir pradejo nebelankyt, nes nera apie ka bendrauti.
mano paskutinis pasilakstymas buvo, su internetiniais draugais varem i kauna,pas kitus internetinius draugus,tada su vienu zmogum prasibasciau po kauna, susitikom su jo tevais,aplankem gimines ligonineje ir jie mane parveze i vilniu, ir pasakau pailsejau nerealiai, nes buvau viena
Atsakyti
o nėr taip, kad vaiką turėdama pamiršot kad esat moteris?
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 30, 16:40)
hm...jus vyro niekur neisleidziat kaip suprantu, tik su vyrais draugais porai valandu...vargsiukas...

ne taip supratot schmoll.gif dienom prasau eik sportuok..su draugais buk,bet naktys seimai skirtos..ar as jau visai pasenau?bet mano poziuriu tam ir yra vyras ir moteris kad miegotu kartu biggrin.gif ir del to jokiu pykciu niekada nebuvo schmoll.gif
QUOTE(sena niekšė @ 2010 04 30, 16:52)
o nėr taip, kad vaiką turėdama pamiršot kad esat moteris?

na nemanau..nesu is tu kurioms vaikas pasiteisinimas neatlikti moterisku proceduru biggrin.gif ar tuo labiau pamaloninti vyra..jei jus apie sexa..aisku jo maziau nei kai vaiko nebuvo..bet juk tai suprantama..keiciasi viskas..o dabar dar nestumas sunkus..
Atsakyti