o man kaip tik atrodo dienos skirtos seimai, o naktys pomegiams ir laikui sau, abiems
QUOTE(Reika @ 2010 04 30, 16:42)
o man kaip tik atrodo dienos skirtos seimai, o naktys pomegiams ir laikui sau, abiems
O aš manau,kad lai dieną daro ką nori,o naktis yra skirta žmonai.

QUOTE(astor @ 2010 04 30, 18:19)

QUOTE(Reika @ 2010 04 30, 17:42)
na idomiai cia mastot..tipo diena su seima buti o nakti su kuo?su meiluzem?na jau ne naktys zmonai..beje mano manymu dauguma nuodemiu padaromos butent nakti..
QUOTE(astor @ 2010 04 30, 18:19)
QUOTE(alvyde @ 2010 04 30, 18:58)
na ne as viena taip mastau,bent tiek..
QUOTE(Reika @ 2010 04 30, 17:42)
gerai , aiskiau isdestysiu "mylejimuisi"

Susituoket jauni. Mazas vaikas, atsakomybe, pasikeite santykiai, rutina, antras mazylis...viskas susideliojo i pakankamai trumpa laiko tarpa. Vyrui sunkiau isijaust i ta tevo role, sunkau subrest seimai. Nenuostabu, kad siuo metu jaucias suvarzytas, apribotas, isipareigojes..O juk dar jaunas, noris pasilakstyt. Visiskai galiu suprast jo busena. Ka daryti ? Tik meilumu, demesiu, supratimu pamegint itraukt ji i seima. Turi jausti jusu siluma,rupesti..Kad ir kaip bebutu sunku, net kai paciai galbut labiau nei bet kada reikalingas demesys ir rupestis. Bet jis trecias, vyriausias jusu vaikas ( kaip bebutu graudu ). Dar nesubrendes. Islaikyti dvasini rysi, kalbetis su juo, issakyt savo jausmus. Nespaudziant jo...Po truputi skatint jo bendravima su vaiku, tegu ilgiau praleidzia laiko su juo, leidzia jum pailseti. Manau, pokalbiai gali daug. Tik nereikalaukit ir nepriekaistaukit. Nieko nepadarysi, jusiskis aiskiai nebuvo numates tokio seimyninio gyvenimo perspektyvu. O jei tai nepades, jei matysit kad jusu pastangos bevaises, - visad spesit issiskirt. Esat jauna, susitvarkysit savo gyvenima ir be jo
Siuo etapu nevertetu priimti jokiu kardinaliu sprendimu - vyras turi, privalo prisideti prie visu rupesciu, susijusiu su antru jusu vaikeliu. Tuo labiau, kad nesat tikra kad neklystat del savo nuojautu. O kad vyrai pasmailina akis i svetimas moteris zmonu nestumo metu - jokia ne naujiena ir jei tai tuo ir apsiriboja, nevertetu kankinti save ir grauzti del to kas laikina.

QUOTE(gyvenanti @ 2010 04 30, 19:01)
na idomiai cia mastot..tipo diena su seima buti o nakti su kuo?su meiluzem?na jau ne naktys zmonai..beje mano manymu dauguma nuodemiu padaromos butent nakti..
zmogaus laikas yra jo asmenine nuosavybe, kaip nori - taip skirsto. Kai yra vaiku, kazkiek laiko reikia skirti vaikui. Visa kita turi buti pagal savo nuoziura, o ne kazkieno primesta nuomone.
QUOTE(baileys @ 2010 04 30, 21:49)
zmogaus laikas yra jo asmenine nuosavybe, kaip nori - taip skirsto. Kai yra vaiku, kazkiek laiko reikia skirti vaikui. Visa kita turi buti pagal savo nuoziura, o ne kazkieno primesta nuomone.
O žmonai ? Ir kiek pagal jus tas kažkiek ?

tai pala, o kiek laiko turi zmona klijuotis prie vyro?
nera nustatyto laiko gi...na nebent pas tuos zmones,kurie viska planuoja
vaikams reik demesio, vyrui ir zmonai reik demesio, bet ji skiriam kada kas galim, bet ir draugams bei tevams norisi to demesio skirti.
gi neversi vyra kiekviena nakti buti su tavim...gal zmogus nori kazka kita veikti, gal pasiilges jaunystes dienu nori nors karta isgerti per nakti su draugais.
o jus gal ir nenorit pasitikti saules su draugemis(nors tai fantastika), bet nedarykit vyro savimi.
nera nustatyto laiko gi...na nebent pas tuos zmones,kurie viska planuoja
vaikams reik demesio, vyrui ir zmonai reik demesio, bet ji skiriam kada kas galim, bet ir draugams bei tevams norisi to demesio skirti.
gi neversi vyra kiekviena nakti buti su tavim...gal zmogus nori kazka kita veikti, gal pasiilges jaunystes dienu nori nors karta isgerti per nakti su draugais.
o jus gal ir nenorit pasitikti saules su draugemis(nors tai fantastika), bet nedarykit vyro savimi.