merginos,jus daug geru minciu pasakot
siandien vel kazkokia krize..vakar graziai bendravom..norejom viska is naujo pradeti..buvom pasivaikscioti..glaustemes ir murkavom

o siandien..kazkoks kosmaras..laukiu vienintelio dalyko..pazado,kad nutrauks visus rysius su ta moterim,o jis tarsi vengia..vengia atsakymo..atrodo kad kol as stenguosi,glaustausi,jam gerai,atsako tuo paciu..siandien motinos diena..laukiau kad pasveikintu..nieko..padariau cepelinu..atejo jo draugu..iegere alucio,kai ko stipriau..paskambino kiti draugai..kviete i svecius..buvo beveik 22val.vaikas jau ruosiasi miegoti..laukiau vakaro..norejau,po skaniu pietu,po kompanijos pasilikti dviese..juk viskas dar taip jautru..jis norejo eiti baliavoti..ten musu bendri draugai..dauguma su antrom pusem..pasakiau kad vaikas eina miegoti,gal si vakara praleiskim dviese..jis supyko..tarsi as vel ji i narveli uzdarau..girdejau kaip skambino mamai..sveikino..o manes ne..vel susibarem..jis man numete namioka,mazdaug gerai tu manes neisleidai as turiu kam pasiguosti..pasijutau terorizuojama..kad jei as stenguosi,tenkinu jo igeidzius viskas tvarkoj,bet tik pasakius ne viskas vel byra i sipulius..paklausiau ar cia pabaiga?pasake kad aplinkiniai ji uzestu..reiskiasi kad seima saugoti reikia del kitu?tevu..draugu..vaiku..bet tik ne del musu..supykau..pasakiau kad ryt paskambinsiu jo mamai ir viska papasakosiu..jis pasake kad kritau jo akyse..nes mama vienintelis zmogus del kurio jis lb.jaudinasi..ji tikrai puiki moteris..mane supranta..pasisnekam nuo dusios pasiguodziam viena kitai..
Papildyta:
QUOTE(Inntra @ 2010 05 02, 11:39)
Zinoma kad leisti ...

Nurimkit. Jokie draudimai ar purkstavimai nepades, greiciau sulauksit atvirkstines reakcijos. Tik uzdraustas vaisius saldus.Vyras niekad nebegs pas kita jei seimoj santarve ir supratimas. Visa, ko jusu vyrui reikia, galite duoti jus. Siek tiek savitvardos, ramybes ir isminties.

Del seimos verta pasistengti ir pakovoti. Siuo gyvenimo periodu tvirtesne esate jus. Tai ir paglobokit ji. Jam turi buti gera su jumis, ramu, jauku. Jokiu scenu, pavydo priepoliu, itarinejimu. Dziaukites kad esat kartu, dalinkites savo mintimis, eikit kartu pasivaikscioti, nuveikit kazka idomaus abiems. Neuzsitupekit namuose, daugiau fantazijos, noro, bendros veiklos. Ta svetima moteris jam reikalinga tik tiek, kiek neduodate jus. Mazi vaikai, nestumas, rutina, kasdienybe - tai patys sunkiausi periodai seimyniniam gyvenime. Pergyvensit tai, isliksit, - tik dar labiau sutvirtes jusu santykiai ir rysys
protu suvokiu kad turiu taip elgtis..bet nemoku..jauciu begaline gresme,kad man nepavykus buti tokia kokios jis nori,jis vel puls i guodejos mintis..beje ji irgi turi seima,tik jos vyras blogas..
QUOTE(Vilusa @ 2010 05 02, 11:56)
Vyras šeimos santykių pradžioje - kaip mažas vaikas -- jam viska sįdomu, smalsu knieti išbandyti šeimos teimiamus malonumus... Bet, po kurio laiko - jis pripranta, jam tai tampa rutina (nesvarbu, kad viskas gerai, nesvarbu, kad žmona jį myli, nesvarbu, kad jis myli žmona, nesvarbu, kad santykiai kone puikūs), ir vyras, kaip tas pauglys ima ieškoti kažko naujo, nes šis žaislas, tegu ir mylimiuasias, jau įgrįso... tada vyrai - bėga ieškoti moterų, ieškoti kitų "mamkų"- guodėjų, kitų draugų, kitų pomėgių...
Kartais šis laikas ustampa su vidutinio amžiaus krize, bet tada moterims būna kažkiek lengviau, nes dažniausiai vaikai jau užauginti, moteris turi kažkokių asmeninių pomėgių, savų interesų... Jei tuo metu vyras su žmona sugeba neišsisikirti, po keliatos metų gyvenimas vėl nusistovi į savas vėžes...
Blogiau, kai vyras "išauga" šeimos santykius dar labai jaunas, kaip pvz. autorės... Šiuo metu - moteris yra labiau pažeidžiama, labiau kategoriška, labiau maksimalistė (viskas arba nieko)... Ir šiuo metu - moteris turi daug stipresnę atsakomybę už šeimos egzistavimą, moteris priisima sau visą naštą dėl šeimos santykių gerovės... O vyras.... vyras pradeda suvokti, kad šeimos rutina užgožia jos žavesį, ir dažniausiai pasirenka lengviausią kelią - pabėgti...
Autorei - stenkitės dabar mažiau jaudintis ir galvoti, "kas bus jeigu bus"...
na bet kaip negalvoti..matau kad netgi sunu ta itampa veikia..pasidare piktas ir begalo reikalaiuja demesio..nori kad abu butume salia..jo oziukai dar labiau groja per nervus..
kas del vyru..manau tame yra dalis tiesos..tiesiog ta tiesa man nepatinka..gal kad skaudi..nenoriu paleisti jo..noriu seimos..gal per daug noriu..nes nenoriu bet kokios..noriu tikros,su meile,pagarba,aistra,draugyste,santarve,tarpusavio supratimu ir atsakomybe..
QUOTE(Reika @ 2010 05 02, 23:51)
na as kai buvau su pilvu svajojau issilakstyti,nes zinojau,kad namuose uzstrigsiu...aciu dievui pasitaike supratingas vyras ir tevai

tai ir pakeliavau ir visus draugus aplankiau.
Demesio is nevieno nereikalavau, tiesa pasakius mane jis erzino(nes daug draugimu gaudavau,net filmu neleido ziureti,nes tipo issigasiu )...tai didziauses malonumas viena pas tevus praziurejau Futbolo pasaulio ciampionata

na nesuprantu as to demesio norejimo zutbut.
na gal skirtumas tas kad jus su pilvuku buvot tik karta ir tuo metu jis jusu nevarze..o pas mane yra dar maziukas vaikas..kai su pirmuoju buvau nescia irgi norejosi lekti,dukti,sokti siausti..ir dabar noriu..bet negaliu..reikia rupintis ir vyresneliu..