QUOTE(Lauruška @ 2010 07 18, 15:55)
Buvau ir šiandien ligoninėj pas tėvą. Susipažinom iš naujo... Nusivežiau jam pasirašyti popierius, nes tvarkau SP-1. (Vežiau jam pasirašyti, nes pagal naują tvarką aš negaliu kreiptis dėl spec. poreikių jam nustatymo - jis turi kreiptis pats. Jei kreipiuosi aš - turiu turėti jo įgaliojimą. Kai pasakau, kad joks notaras nerašys įgaliojimo, nes jis kas antrą dieną į Kremlių važiuoja - gūžteli pečiais... "Tvarkykitės globą". Eilė pas teismo psichiatrą dėl ekspertizės - METAI Taigi, jis pasirašė, aš siųsiu registruotu paštu jo vardu. Ot tvarkelė Lietuvoj... )
Pradėjau aiškinti, kad tvarkau popierius, kad jam pinigėlių daugiau būtų, jam pravestų į sąskaitą (visą gyvenimą pinigas jam buvo aukščiau VISKO - be išimčių). Tai jis pradėjo verkt... "Tu tik pinigų iš manęs neimk, gerai?"... Tai taip ir pamaniau - jau nieko žmogus nesuvokia, dukters nepažįsta, ale savo dievo ir nepamiršo.... Ir vis - skuba, važiuoja kažkur, kažkam mišką parduoda, kažkam traktorių. Kai paklausiu, kur pinigus dės, atsakymas vienas - "pragersiu". Baisu.
Kokia įdomi tvarka - pasirašyti žmogui, kuris nepajėgia.

Na, gal tai mums duodami Dievulio išbandymai. Būna, kad įstatymai kai kada nesudera.

Reikia laiko.
O dėl tų pinigėlių, tai taip jau gal ir liks jam iki pabaigos.

Gal dėl to gėrimo jis tik šiaip mesteli, nes jis nori būti saugus. Ir tik turėdamas pakankamai pinigų turbūt jis jaučiasi saugus.
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2010 07 18, 19:27)
Turėjau omeny tą pirmają, kaip sakei pirštinę. Tai nelabai jinai? Dabar su skudurėliu valau
Tu pabandyk ant rankos užsidėti vos ne kartono gabalą ir ką nors
subtilaus atlikti. Va, todėl man ir tos medicininės chirurginės pirštinės nelabai tiko. Juk odelė tose vietose tai jautri.

Tos pirštinės tik pats paviršius atrodo švelnus, bet per ją nesijaučia visi linkimai taip gerai, be to, ji didelė ir kadaruojasi. Pabaigti vis tiek turėdavau su skudurėliu natūraliai.