Įkraunama...
Įkraunama...

Kepame konvekcinėje, cikloninėje krosnelėje

Neseniai įsigyjau ir aš šį stebuklą bigsmile.gif

user posted image

Nebegaliu gyventi be šios krosnelės, nors turiu orkaitę, grilių lauke, kitokią krosnelę ir dar visokio bieso, bet ši numeris 2 po griliaus bigsmile.gif

Spėjau prikepti, bet ne visko nuotraukas turiu.

user posted image
user posted image
user posted image

Kolkas turiu tik šias nuotraukas, bet pasitaisysiu ir fiksuosiu viską ką kepu joje 4u.gif

Labai laukiu jūsų receptukų ir patirties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2010 09 14, 08:30)
aha, turiu blėkutę su skylutėm, bet ji mažoka tokia... krevetėm idealu, dar labai tinka skrebučiams į sriubą ar salotas, bet pyragui tai įdomu būtų pasidairyt kokios didesnės. O kur teko matyt pirkti? Maniškė krosnelė jau veteranė, jai 15m., bet atradau tik neseniai, stovėjo pas tėvus užkišta lotuliukas.gif
Beje, man su bulvėm kažkaip nesiseka  g.gif viršus sukepa, vidus žalias  doh.gif

Atsiprašau visų už  poster_offtopic.gif


Tokį nužiūrėjau, tik kolkas abejoju g.gif
http://www.amazon.co.../ref=pd_sim_k_4

Bulvytės gaunasi labai labai skanios. Šiandien kepsiu griliuje steiką, o bulvytes krosnelėje. Gerulės gaunasi. Dariau daug kartų ir su paprastom ir su raudonom bulvėm. Būtinai reikia versti bulves kepimo procese 1 kartą.
Surašysiu išsamų receptą po pietų 4u.gif

Tikiuosi neuspyksite, kad nukėliau jūsų postą čia, nes kitoje temoje nelabai galėjau toliau ne į temą rašyti smile.gif
Atsakyti
Raudonos bulvytės su lupena, česnaku ir parmažano sūriu.
Kepė apie 30 minučių, 1 kartą apvertus.

user posted image
Atsakyti
Laba. 4u.gif Turiu ir aš tokią krosnelę.Kepiau čenakus,liuks gavosi.Šiaip ką rimto dar negaminau joje,bet bulvės su dešrelėm skaniai iškepa.Ai tikrai-žuvį folijoje kepiau dar. ax.gif

Atsakyti
gal galit parasyt, kokia ta konvekcine krosnele, dydzio, aukscio, plocio, kvailas klausimas bet reikia ismatavimu, nes vietos labai ribotai yra, bijau kad nusipirkis nebus kur patalpint, aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 09 15, 02:44)
gal galit parasyt, kokia ta konvekcine krosnele, dydzio, aukscio, plocio, kvailas klausimas bet reikia ismatavimu, nes vietos labai ribotai yra, bijau kad nusipirkis nebus kur patalpint, aciu

manau gali skirtis dydis pagal gamintoją, bet mano 41 plotis nuo rankenos iki rankejos ir 33 aukštis, bet dar reik vietos į aukštį daug, tirkai nepavyks pakišti po kabinama spintele ir naudot, nebent ištraukinet naudojant.
Atsakyti
Oi, kaip gerai, kad užtikau tokią temą. Ir mes turim tokią konvekcinę krosnelę.
Esu kepusi vištieną ir bulves. Daugiau nieko dar.
Skaičiau, jog galima ir garinti joje. Kaip tai darore jūs?
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 09 16, 08:11)
Oi, kaip gerai, kad užtikau tokią temą. Ir mes turim tokią konvekcinę krosnelę.
Esu kepusi vištieną ir bulves. Daugiau nieko dar.
Skaičiau, jog galima ir garinti joje. Kaip tai darore jūs?

Negarinu ir sunku patikėti, kad gerai išsigarintų. Turiu atskirai garintuvą 4u.gif


Pamėginkite žuvį kepti, ši orkaitė ideali žuvies kepimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 09 16, 18:47)
Negarinu ir sunku patikėti, kad gerai išsigarintų.

Nu man irgi sunku patikėt..
Aš tai dar vieną mitą girdėjau.. kad konvekcinėj labai skaniai koldūnai paruošiami.. g.gif gal kas bandėt? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 09 16, 18:47)
Negarinu ir sunku patikėti, kad gerai išsigarintų. Turiu atskirai garintuvą  4u.gif 
Pamėginkite žuvį kepti, ši orkaitė ideali žuvies kepimui  4u.gif


Kaip ruošiate žuvį kepimui?
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 09 16, 12:20)
Kaip ruošiate žuvį kepimui?

Pamarinuoju ir kepu. Temoje Receptai su nuotraukomis, maždaug 27psl esu įdėjusi jūrų ešerį su receptu 4u.gif
Atsakyti
Visiškas fiasko.. norėjau iškept vištą su bulvėmis.. nežinau, ką dariau ne taip, bet vištos skūra kaip medinė buvo doh.gif kepiau kaip rekomenduojam 200 laipsnių, ir laisčiau ir apvertus buvau, bet nu nesigavo.. nežinau ką blogai dariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 09 18, 10:46)
Visiškas fiasko.. norėjau iškept vištą su bulvėmis.. nežinau, ką dariau ne taip, bet vištos skūra kaip medinė buvo doh.gif  kepiau kaip rekomenduojam 200 laipsnių, ir laisčiau ir apvertus buvau, bet nu nesigavo.. nežinau ką blogai dariau?  g.gif

Keista.
Papasakok visą procesą smulkiai. Tikrai turi gautis.
Mano pirmas kepinys buvo višta. Truputį perdaug paskrudo, bet žinau kodėl ir antrą kartą klaidos nebedarau. Dar bandžiau dideles kulšis kepti, jos gavosi idealiai.
Kai kažką kepi, užsirašinėk kiekvieną temperatūros pakeitimą, laiką, apvertimą. Tai padės perprasti krosnelę ir nebekartoti klaidų.

Vištą reikia visų pirma kepti ant apatinių grotelių. Pradėti nuo mažesnės temperatūros. Aš pradedu visas mėsas ir žuvį kepti nuo 175C pirmas 10-15 minučių. Po to žiūriu situaciją. Jei nėr stipraus skrudimo, tada keliu iki 200, dar 10 minučių. Jei dar trūksta skrudimo, dadedu dar 10 minučių 200, arba 5 minutes 220.
Tada reikia versti ir kepti dar pradedant nuo 175 ir keliant. Reikia stebėti procesą.

beje, aš kepdama nieko nelaisčiau. Ir dar, ar nenusipirkai vištos pensininkės ? Būna sena višta ir tada jau niekaip tu jos skanios neiškepsi. Aš retai kepu vištą, nes sunku rasti gerą, jauną vištytę doh.gif
Atsakyti