QUOTE(S.N.A.S @ 2010 09 18, 11:14)
Aš taip sąžiningai neišdėstysiu tų minučių ir temperatūros.. bet pradėjau nuo 180.. tada palaipsniu iki 200 padidinau, kai jau mannepatiko toks ale apskrudimo vaizdelis, apverčiau, bet temperatūrą tik iki 190 sumažinau ir kepiau, poto vėl 200 užvariau.. ir dar kartkartėm palaisčiau kad neskrustų ir šita pusė. bet odą tokia kaip medžio žievė po kuria nieks neiškepę buvo

tad dar ilgai marinau ją kol bent šlauneles vaikui atgnybt ėjo..
Žodžiu labai sustresavau ir jau vidury jepimo nborėjau mest į orkaitę
Yra prie tavo krosneles dar extra metalinis žiedas kurį uždėjus gaunasi dangtis dar aukščiau ?
Arba gal višta perdidele. Pamegink kitą kartą mažą vištą kepti. Dar galvoju, kad galima pridengti su folija jei perdaug skrunda, o vidus nevisai iškepęs. Po pirmo kepimo, kai man perdaug priskrudo pagalvojau, kad galima pridengti kritines vietas folija, tik foliją reiktų prismeigti mediniais smegtukais, nes kitaip nuskris
Tikrai nenusivilk krosnele. Bandyk sekantį kartą šlauneles kept ir dėk ant apatinių grotelių. šlauneles pradejau kepti ta vieta kur odos nėra į viršų. Tik po to perverčiau.