Įkraunama...
Įkraunama...

Kepame konvekcinėje, cikloninėje krosnelėje

Vištytė , šiandien valgėm 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, o kepimo principas konvekcinej ne toks pat kaip mikrobangej?.. g.gif Raso, jog kepama infraraudonuju spinduliu deka.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 25, 05:50)
Merginos, o kepimo principas konvekcinej ne toks pat kaip mikrobangej?..  g.gif  Raso, jog kepama infraraudonuju spinduliu deka....  g.gif

Konvekcinė kepa kaip orkaitė, nieko panašaus į mikrobanginę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2010 09 26, 18:04)
thumbup.gif  thumbup.gif  skaniai labai atrodo,net uzsinorejau vistos lotuliukas.gif o jus kepet perpjauta ar ciela ja g.gif
tai kazin kaip ten su tuo garu principu,jis yra sioj krosnelej,ar nera ax.gif  gal nevisose yra g.gif ar eina maista ruosti garuose ir ar issigarina ten jis g.gif gal kuri bandet ax.gif

raso kad reikia karsto vandenio uzpilti ant dugno ir tada garinsis, as nebandziau man garuose maistas veu. atsivalgiau savu laiku garpuody
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 26, 19:00)
raso kad reikia karsto vandenio uzpilti ant dugno ir tada garinsis, as nebandziau man garuose maistas veu. atsivalgiau savu laiku garpuody

as savo mazajai bandyciau paruosti g.gif man irgi nelabai ax.gif si daikta ir galvoju isigyti daugiau del mazosios ir viliuosi kad maziau laiko teks praleisti prie puodu ax.gif
Atsakyti
Taure, tada as konvekcines krosneles maniake biggrin.gif kepu ten pyragus, varskes apkepus, vistas tas mini lotuliukas.gif zuvi, duonos skrebuciu jei reik irgi ten daraus , seperdo pyraga, zodziu daaauug ir visko, nes vasaros metu cia ziauriai karsta ir tiesiog nenoredama prisikaitint namu su normalia oven kepu joje, nors ac ir veikia bet ta didele oven naudoju tik ziema, nors ji kepa taip pat super kaip ir konvekcine, tik viena veikia daugiau vasara, kita ziema, na ir priklausomai nuo gaminamo kiekio dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2010 09 26, 10:04)
thumbup.gif  thumbup.gif  skaniai labai atrodo,net uzsinorejau vistos lotuliukas.gif o jus kepet perpjauta ar ciela ja g.gif
tai kazin kaip ten su tuo garu principu,jis yra sioj krosnelej,ar nera ax.gif  gal nevisose yra g.gif ar eina maista ruosti garuose ir ar issigarina ten jis g.gif gal kuri bandet ax.gif

Negarinau ir nebandysiu. Gal ir galima, bet nemanau, kad pakaks garo joje.
Turiu atskirą garintuvą, manau jis daug galingesnis garinimui.

QUOTE(Forgete @ 2010 09 26, 11:00)

Aš mėgstu garintą maistą. Menkė gaunasi nepakartojama išgarinta. Įdarytus pipirus, balandėlius garinu ir šiaio daržoves visokias.
QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 26, 19:22)
Taure,  tada as konvekcines krosneles maniake  biggrin.gif kepu ten pyragus, varskes apkepus, vistas tas mini  lotuliukas.gif zuvi, duonos skrebuciu jei reik irgi ten daraus , seperdo pyraga, zodziu daaauug ir visko, nes vasaros metu cia ziauriai karsta ir tiesiog nenoredama prisikaitint namu su normalia oven kepu joje, nors ac ir veikia bet ta didele oven naudoju tik ziema, nors ji kepa taip pat super kaip ir konvekcine, tik viena  veikia daugiau vasara, kita ziema, na ir priklausomai nuo gaminamo kiekio dar smile.gif

Kvadratinė nuo puodo labai skiriasi. Turiu abi. Kvadratinėje neiškepsi tokios skanios vištos aš žuvies, bulvių, o puode neiškepsi tokio skanaus pyrago ar karštų sumuštinių. Kiekvienas aparatas atlieka tam tikras funkcijas geriau nei kitas, todėl ir turiu abu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 09 27, 08:10)

Kvadratinė nuo puodo labai skiriasi. Turiu abi. Kvadratinėje neiškepsi tokios skanios vištos aš žuvies, bulvių, o puode neiškepsi tokio skanaus pyrago ar karštų sumuštinių. Kiekvienas aparatas atlieka tam tikras funkcijas geriau nei kitas, todėl ir turiu abu  4u.gif

Tikiu kad skiriasi, susipirkciau viska kas tik imanoma, bet kadangi nemegstu apkrautos virtuves tai susilaikau nuo pirkiniu mirksiukas.gif Uztenka kiek namie visko ir taip, slepiu viska i spinteles poto, nepernesu nukrautu counter'iu biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai neišsigarins maistas konvekcinėj, jei vien dėl to, tai neverta pirkti schmoll.gif . Aš visada pripilu ant dugno vandens ir į jį pribarstau prieskonių, lauro lapelių ir pan., bet man tikrai niekas neišsigarina. Čia tik apsidraudimui, kad maistas neišdžiūtų...
Kepiau krūtinėlę vištos - pasaka, o ne mėsa gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 09 28, 06:55)
Tikrai neišsigarins maistas konvekcinėj, jei vien dėl to, tai neverta pirkti schmoll.gif . Aš visada pripilu ant dugno vandens ir į jį pribarstau prieskonių, lauro lapelių ir pan., bet man tikrai niekas neišsigarina. Čia tik apsidraudimui, kad maistas neišdžiūtų...
Kepiau krūtinėlę vištos - pasaka, o ne mėsa gavosi  bigsmile.gif

Bet vanduo ant dugno nedaro mėsos sultingesnės 4u.gif Tik skonio žinoma gali duoti jei dedate prieskonių ir žolelių.
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 09 28, 15:55)
Kepiau krūtinėlę vištos - pasaka, o ne mėsa gavosi  bigsmile.gif

man tai ji visai nepatinka,maistas vistiek kaip is mikrobanges-sintetinis...jei turi gera orkaite neverta pinigu ismesti.Gavau dovanu,bet ....nepatiko ir sau niekada nepirkciau.
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2010 09 30, 01:28)
Kiek laiko kepėte ir kokioj temperatūroj. 4u.gif

kepė 55-60 minučių. Kaitaliojau temperatūrą. Visų pirma padėjau vištą perpjauta puse į viršų ant 175, maždaug 10 minučių, po to pakėliau iki 200, tada dar kėliau iki 220. Reikia labai stebėti. Tada apverčiau ir kepiau 200, keldama iki 220, vėl nuleisdama į 200. Tik kepiau iįkėlus dangtį žiedu, kad nebūt kaitinimas perarti.
Pajaunu per nugarą, ne per priekį, kad krūtinėlė liktų sveika, nepjauta ir neišlestų sulčių. Krūtinėlė gaunasi nepakartojama 4u.gif
Tiesa, dar po oda sviesto prikišau. Labai noriu vėl, jaučiu kepsiu šiandien jei mb vištukę papirks gerą bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(gordi @ 2010 09 30, 03:15)
man tai ji visai nepatinka,maistas vistiek kaip is mikrobanges-sintetinis...jei turi gera orkaite neverta pinigu ismesti.Gavau dovanu,bet ....nepatiko ir sau niekada nepirkciau.

Kaip jūs galite lyginti šią orkaitę su mikrobangine ? Matomai nenaudojote, arba panaudojote bet kaip 4u.gif Jų net kaitinimo principas visiškai kitoks, tai kaip gali būti vienoda ?
Čia kaip sulyginti arbatinuką su kavos aparatu doh.gif
Pamėginkite iškepti bulves ir vištą mikrobangėje ir žiūrėkite, ar gausis kažkas panašaus į mano kepinius nuotraukose doh.gif

Aišku ši orkaitė nebūtina, bet jei žmogus mėgsta gaminti naudojantis įvairiais aparatais, tai puikus pasirinkimas. Turiu beveik viską kas įmanoma, tai mano žaislai ir visus dievinu. Mikrobangę tik galėčiau išmesti užsimerkus, bet įmontuota ant sienos, kabo nenaudojama doh.gif
Atsakyti