QUOTE(WyWa @ 2010 09 30, 01:28)
Kiek laiko kepėte ir kokioj temperatūroj.
kepė 55-60 minučių. Kaitaliojau temperatūrą. Visų pirma padėjau vištą perpjauta puse į viršų ant 175, maždaug 10 minučių, po to pakėliau iki 200, tada dar kėliau iki 220. Reikia labai stebėti. Tada apverčiau ir kepiau 200, keldama iki 220, vėl nuleisdama į 200. Tik kepiau iįkėlus dangtį žiedu, kad nebūt kaitinimas perarti.
Pajaunu per nugarą, ne per priekį, kad krūtinėlė liktų sveika, nepjauta ir neišlestų sulčių. Krūtinėlė gaunasi nepakartojama
Tiesa, dar po oda sviesto prikišau. Labai noriu vėl, jaučiu kepsiu šiandien jei mb vištukę papirks gerą
Papildyta:
QUOTE(gordi @ 2010 09 30, 03:15)
man tai ji visai nepatinka,maistas vistiek kaip is mikrobanges-sintetinis...jei turi gera orkaite neverta pinigu ismesti.Gavau dovanu,bet ....nepatiko ir sau niekada nepirkciau.
Kaip jūs galite lyginti šią orkaitę su mikrobangine ? Matomai nenaudojote, arba panaudojote bet kaip

Jų net kaitinimo principas visiškai kitoks, tai kaip gali būti vienoda ?
Čia kaip sulyginti arbatinuką su kavos aparatu

Pamėginkite iškepti bulves ir vištą mikrobangėje ir žiūrėkite, ar gausis kažkas panašaus į mano kepinius nuotraukose
Aišku ši orkaitė nebūtina, bet jei žmogus mėgsta gaminti naudojantis įvairiais aparatais, tai puikus pasirinkimas. Turiu beveik viską kas įmanoma, tai mano žaislai ir visus dievinu. Mikrobangę tik galėčiau išmesti užsimerkus, bet įmontuota ant sienos, kabo nenaudojama