Įkraunama...
Įkraunama...

Kepame konvekcinėje, cikloninėje krosnelėje

QUOTE(1juraciukas @ 2014 03 21, 15:47)
Ne, zinoma, kad maziuka stiklini smile.gif Ir temperatura  pradedu nuo 200, tada pamazinu iki 150  ( jei didele vista, reikia gerai perkeptu ir oda nesukeptu)  Priklausomai nuo  marinato, jei ne saldus, i pabaiga padarau 250 ir paskrudinu ( jei marinuoju su medumi-to nedarau, nes labai jau sudega )

Jusu patarimas del buteliuko yra wub.gif fantastiskas,nes as ir taip ir taip masciau kaip cia padaryti kad ta vistuke graziai keptu is visu pusiu ir netektu jos vartyti smile.gif aciu 4u.gif tikiuosi buteliuko sprogimo nebus ir mano vista neprades skraidyti po virtuve 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina! @ 2012 08 24, 15:50)
Kepiau kibinus ir viskas buvo gerai smile.gif  Ir mėsa normaliai iškepė, ir viršus nesudegė thumbup.gif

kokią būtent krosnelę Jūs turite? mirksiukas.gif nes prisiskaičiau visokių nuomonių ir susidaraiau įspūdį kad daug kas kai kurioms nepavyksta tiesiog dėl prastai išsirinktos krosnelės wink.gif o kaip tik noriu įsigyti, nes neturėsiu orkaitės ir nebežinau ką rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 04 12, 10:05)
Jusu patarimas del buteliuko yra wub.gif fantastiskas,nes as ir taip ir taip masciau kaip cia padaryti kad ta vistuke graziai keptu is visu pusiu ir netektu jos vartyti smile.gif aciu 4u.gif tikiuosi buteliuko sprogimo nebus ir mano vista neprades skraidyti po virtuve 4u.gif  lotuliukas.gif

Labai smalsu ar pabandėte ir kaip pavyko ax.gif

QUOTE(ievoole @ 2014 10 07, 00:26)
kokią būtent krosnelę Jūs turite? mirksiukas.gif  nes prisiskaičiau visokių nuomonių ir susidaraiau įspūdį kad daug kas kai kurioms nepavyksta tiesiog dėl prastai išsirinktos krosnelės wink.gif o kaip tik noriu įsigyti, nes neturėsiu orkaitės ir nebežinau ką rinktis smile.gif

Kol neturėjau orkaitės kepiau kibinus šioje krosnelėje ir aš.
Kibinus aš dejau ant grotelių kaip kepsniukus ( naudojant pakeliamajį žiedą) Tik groteles iškloju kepimo popieriumi. Popieriu gerai subadau, pridarau didokų skylučių, kad per jas galėtų cirkuliuoti karštas oras ( kitaip gi nekepa), bet patys kibinai nesulenda į groteles. Gal ne vuper super kibino padas atrodo, bet skonio nekeičia.

Gal kitos šeimininkės geriau ką pasiūlytų???
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2014 10 07, 10:15)
Labai smalsu ar pabandėte ir kaip pavyko  ax.gif

smile.gif iskepe labai skaniai,is visu pusiu graziai apskrudo 4u.gif
Atsakyti