QUOTE(andra96 @ 2014 04 12, 10:05)
Jusu patarimas del buteliuko yra

fantastiskas,nes as ir taip ir taip masciau kaip cia padaryti kad ta vistuke graziai keptu is visu pusiu ir netektu jos vartyti

aciu

tikiuosi buteliuko sprogimo nebus ir mano vista neprades skraidyti po virtuve
Labai smalsu ar pabandėte ir kaip pavyko
QUOTE(ievoole @ 2014 10 07, 00:26)
kokią būtent krosnelę Jūs turite?

nes prisiskaičiau visokių nuomonių ir susidaraiau įspūdį kad daug kas kai kurioms nepavyksta tiesiog dėl prastai išsirinktos krosnelės

o kaip tik noriu įsigyti, nes neturėsiu orkaitės ir nebežinau ką rinktis
Kol neturėjau orkaitės kepiau kibinus šioje krosnelėje ir aš.
Kibinus aš dejau ant grotelių kaip kepsniukus ( naudojant pakeliamajį žiedą) Tik groteles iškloju kepimo popieriumi. Popieriu gerai subadau, pridarau didokų skylučių, kad per jas galėtų cirkuliuoti karštas oras ( kitaip gi nekepa), bet patys kibinai nesulenda į groteles. Gal ne vuper super kibino padas atrodo, bet skonio nekeičia.
Gal kitos šeimininkės geriau ką pasiūlytų???