Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

user posted image

Kremo gaminimo pradžiamokslis sunglasses2.gif

Gamyba su:
* emulsiniu vašku (kremų, pienelių, losjonų)
* bičių vašku (kremų, lūpų balzamų)
* BMTS (kremų, losjonų, plaukų serumų/kondiconierių)
Gelio gamyba

Receptai, idėjos:
Mūsų Palominos blog’as flirt.gif
Love-eco blog’as
Aroma-zone receptai
Pati sau receptai
Dar šiek tiek receptų

Priemones kosmetikos gamybai perkame Lietuvoje:
AromaNatural (AN)
Kvapų Namai (KN)
Sveiki Produktai (SP)
Love-eco
Gyvoji kosmetika
Eko-jums
Dvi širdys
Ekolinija
Įvairių parduotuvių sąrašas

Siunčiamės iš užsienio:
Aroma-Zone (AZ)
Materia aromatica
Akoma
Akamuti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 03 lapkričio 2010 - 22:13
Aciu uz nauja tema 4u.gif

QUOTE(Etama @ 2010 11 03, 22:20)
Beje, vakar gaminausi didesni kieki savaiminio idegio priemones. pamatavau ir gatavo produkto PH-kazkas apie 2-3 gavosi. reikalavimas ispildytas, maziau nei 5.5, bet ar ne per mazai idomu g.gif dar neisbandziau, visa kuna noreciau issitepti, tai gal bandysiu sivakar

Ka naudojai PH sumazinimui ir koki kieki dejai? ax.gif Lauksiu atsiliepimu ir apie pacia priemone.. Beje kokia DHA koncentracija dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 03, 22:20)
pamatavau ir gatavo produkto PH-kazkas apie 2-3 gavosi.

Matuoji su ph juostelėm? Kur jų galima nusipirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 11 03, 15:08)
nesutinku, nes man su bičių vašku dar nėra nesigavęs nei vienas kremas, o su emulsiniu išmečiau ne vieną  doh.gif -atsiskyrė, sušoko ir pan.
Su vašku gaunasi labai puikios konsistencijos, visai neriebūs, puikiai susigeria, jokio riebalo ant veido ir visi išstovi ilgiau nei 6 mėn. Emulsinį naudoju tik kūno įdegio kremui gaminti  ax.gif


QUOTE(juste85 @ 2010 11 03, 15:51)
pritariu kunigundai, su biciu vasku man ir mielesni kremai nei su emulsiniu. tiesiog kai gaminu su biciu vasku, labai tiksliai pamatuoju temperatura, tada viskas labai graziai susijungia.


Dėl malonumo nieko nesakau.
Visiškai pasimečiau, nemaniau, kad gali su emulsiniu nesigauti. Su juo labai paparasta - tereikia darant gerai išmaišyti patį vašką aliejuje prieš pilant vandens fazę, po to gerai, bet ne per ilgai maišyti, palikti ir vėl vis laikas nuo laiko pamaišyti, tada niekas neatsikiria. smile.gif

Gal gali kuri primint, kaip daryti su kakavos sviestu, kad tie gumuliukai neatsirastų? Arba dedu per daug kakavos sviesto, arba darau kažką ne taip, nes tokios smulkios dalelytės atsiskiria.

Galvoju Kalėdoms padaryti dovanų kūno sviestą su kakavos sviestu. Receptas būtų toks: 10g tamsaus kakavos sviesto, 20g taukmedžio aliejaus, 30g kokoso sviesto, 30ml skysto aliejaus, 5g gėlių vaško, 1ml vit. E, 1ml eterinio aliejaus. Kaip manot, nebus per kietas arba per minkštas? Gal ką reikėtų pakeist?
Visada darydavau be kakavos (dėl tu gumuliukų), bet norėčiau vis dėl to išmokti daryti su kakavos sviestu ir nežinau proporcijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 11 04, 12:53)
Matuoji su ph juostelėm? Kur jų galima nusipirkt?  g.gif


reik ziureti prie laboratoriniu prekiu. siaip sitam puslpay yra tik, zemiau paieskok http://garsospalvos....o...2&Itemid=77
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste85: 04 lapkričio 2010 - 13:34
QUOTE(Palomina @ 2010 11 04, 07:11)
Aciu uz nauja tema  4u.gif
Ka naudojai PH sumazinimui ir koki kieki dejai?  ax.gif Lauksiu atsiliepimu ir apie pacia priemone.. Beje kokia DHA koncentracija dareisi?
4u.gif
Tai cia vit. C pasidarbavo smile.gif
maniskio sudetis:
2gr. emuls. vaško
12ml. sezamų al.
28ml. dist. vandens
0,155gr. vit. C
1,9gr. DHA

PH 2-3

O apie pacia priemone-tepiausi apie 00:00h, ryte 9h veidas buvo balas, prie plauku augimo linijos tik buvo nelygus ruozelis doh.gif bet idienojus ziuriu, kad parudavo kiek veidas. bet pirmasis man labiau patiko, gal padauginau vit. C g.gif reiks daugiau issitepti ir visa kuna, tai dar parasysiu kaip jis man
QUOTE(bryyla @ 2010 11 04, 11:53)
Matuoji su ph juostelėm? Kur jų galima nusipirkt?  g.gif
Taip, juosteliu man Monica idejo, parasyk jai, manau, kad dar turi mirksiukas.gif
QUOTE(Evut @ 2010 11 04, 12:38)
Gal gali kuri primint, kaip daryti su kakavos sviestu, kad tie gumuliukai neatsirastų? Arba dedu per daug kakavos sviesto, arba darau kažką ne taip, nes tokios smulkios dalelytės atsiskiria.
Kazkuri rase del sviestmedzio, kad berods istirpina, po to atsaldo saldytuve ir vel issuka jei nesimaisau g.gif
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2010 11 04, 14:27)
reik ziureti prie laboratoriniu prekiu. siaip sitam puslpay yra tik, zemiau paieskok http://garsospalvos....o...2&Itemid=77

Ačiū labai thumbup.gif


Ir dar turiu tokį klausimuką, gal kvailoką šiek tiek...
Noriu pasidaryt kaukę iš avokado. Bet didžiausias klausimas, kaip atskirt, kad avokadas prinokęs? blink.gif Nusipirkau, bet nieko iš jo padaryt negalėjau, tik tarkuot doh.gif net valgymui netinkamas buvo - kartus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 11 04, 16:42)
Ačiū labai  thumbup.gif
Ir dar turiu tokį klausimuką, gal kvailoką šiek tiek...
Noriu pasidaryt kaukę iš avokado. Bet didžiausias klausimas, kaip atskirt, kad avokadas prinokęs?  blink.gif Nusipirkau, bet nieko iš jo padaryt negalėjau, tik tarkuot doh.gif net valgymui netinkamas buvo - kartus  unsure.gif

Avokado vaisiai skinami neprinokę, nes prinokę yra težūs, juos sunku rinkti. Kietą avokadą reikia panokinti, laikant kambario temperatūroje, kol suminkštėja. Maistui tinkami, kai, nestipriai paspaudus pirštu, atsiranda nedidelis įdubimas, o papurčius, girdėti viduje esančio kauliuko barškėjimas. Reiktų atminti, kad avokadas nelaikomos šaldytuve.
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2010 11 04, 17:47)
Avokado vaisiai skinami neprinokę, nes prinokę yra težūs, juos sunku rinkti. Kietą avokadą reikia panokinti, laikant kambario temperatūroje, kol suminkštėja. Maistui tinkami, kai, nestipriai paspaudus pirštu, atsiranda nedidelis įdubimas, o papurčius, girdėti viduje esančio kauliuko barškėjimas. Reiktų atminti, kad avokadas nelaikomos šaldytuve.

Ačiū ačiū ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 04, 16:30)
Kazkuri rase del sviestmedzio, kad berods istirpina, po to atsaldo saldytuve ir vel issuka jei nesimaisau g.gif


Tai man reikėtų pašildyti kakavos sviestą su taukmedžiu ir dėt į šaldytuvą? Nelabai suprantu, gal galit smulkiau papasakot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 11 04, 18:57)
Tai man reikėtų pašildyti kakavos sviestą su taukmedžiu ir dėt į šaldytuvą? Nelabai suprantu, gal galit smulkiau papasakot?  blush2.gif

na nesugirdejusi, kad istirpinus vel deti i saldytuva. as jei ka darau su kakavos sviestu, man uztenka ji istirpinti, susidedu likusius ingridientus ir gerai ismaisau. atveses neturi jokiu gumuliuku.
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2010 11 04, 19:47)
na nesugirdejusi, kad istirpinus vel deti i saldytuva. as jei ka darau su kakavos sviestu, man uztenka ji istirpinti, susidedu likusius ingridientus ir gerai ismaisau. atveses neturi jokiu gumuliuku.

Vat man irgi tas pats.
Atsakyti