Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

Draugai, kas jie? Gal mažas spindulėlis tavo vaikystėje, gal mažos širdutės, kurios tave palaiko, gal tai kažkas, tau brangiausio, ko negali būti šiam gyvenime. Draugai tai tie žmonės, su kuriais yra beprotiškai malonu būti kartu.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bugutis: 05 kovo 2011 - 16:30
Sveikos,kotais tylu cia pasidare,tikriausiai tos kurios bendravo cia jau nebe forume bendrauja lotuliukas.gif
na ka,o as toliau jieskau draugiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokios taisyklės?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 03 06, 00:04)

kam taisykles? blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 03 06, 00:04)

ateiti ir bendrauti mirksiukas.gif 4u.gif prasom prasom 4u.gif papasakok apie save smile.gif
Atsakyti
labas, noreciau prisijungti... 4u.gif
kazkaip pastaruoju metu buvau atitrukus nuo draugystes, labai labai daug dirbau.... ir ziuriu nelabai liko su kuo susimatyti, pabendrauti - dalis draugiu isvaziavo, kita dalis surado vaikinus ar kt draugus ir pabego.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 03 06, 14:00)
labas, noreciau prisijungti...  4u.gif
kazkaip pastaruoju metu buvau atitrukus nuo draugystes, labai labai daug dirbau.... ir ziuriu nelabai liko su kuo susimatyti, pabendrauti - dalis draugiu isvaziavo, kita dalis surado vaikinus ar kt draugus ir pabego.

Vajėj, problema sena kaip pasaulis. Man lygiai tas pats. Dalis išvažiavo į svečias šalis laimės ieškoti. Ir ne iš blogo gyvenimo. Nors Lietuvoje badas šiknos nedraskė smile.gif O tos, kurios pameta drauges, akiratyje matydamos tik vaikiną, vėliau gailėsis. Kaip viena forumietė parašė:" Nevertina, ką turi. Kai atsipeikės, bus per vėlu." Pati taip elgiausi, užteko tik vaikino draugijos. Paliko. Pasaulis sugriuvo. Bet, ačiū Dievui, likusios bičiulės priėmė atgal:) Nesusitinkam taip dažnai, kaip norėtųsi, bet...
Šiap ar taip bendravimo poreikio nepatenkinu. Todėl aš čia ax.gif Jungiuosi prie Jūsų 4u.gif
Atsakyti
labai smagu, kad drauges prieme atgal, vadinas tikros drauges buvo.
o as taip uzsidirbau, kad jau nebezinau kaip grizti pas drauges, nelabai priima, kaziap visiskai atitolom po metu, o be to ir interesai visiskai skirtingi tapo... tad net nzn ar verta grazinti draugyte... labai sunku zengti ta pirma zingsni..
Atsakyti
Aš esu be 5min 23m Vilnietė (kovo 22 švęsiuuu)smile.gif studijuoju inžinerinį mokslą vgtu ir ieškau savo amžiaus merginų pasimatymams:) na rimtai, norėčiau turėt draugių su kuriom galėčiau išeit pasivaikščiot į miestą, kai geras oras arba į klubą nueit pasiaust:) vien bendravimu internete apsiribot nenorėčiau:)
Atsakyti
Mes tai mastom apie : user posted image

Si antredieni, 20val. Iejimas 15, bet turbut jau pirminiu neliko,tai 20 lt. Papa jazze wink.gif

QUOTE(Eve-line @ 2011 03 06, 14:03)
labai smagu, kad drauges prieme atgal, vadinas tikros drauges buvo.
o as taip uzsidirbau, kad jau nebezinau kaip grizti pas drauges, nelabai priima, kaziap visiskai atitolom po metu, o be to ir interesai visiskai skirtingi tapo... tad net nzn ar verta grazinti draugyte... labai sunku zengti ta pirma zingsni..

Jei drauges tikrai svarbios, tai pirma zingsni zengsi wink.gif
Atsakyti
Priduso tema:) kur draugės?? smile.gif) savaitgalį žada +6 laipsnius!! gaila, kad vėlokai sužinojau apie tą vyrų šou, na ir šiaip savaitės vidurys nėra labai jau sveikintinas šventimui, bet už idėja, kažkam balioną siunčiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,esu Justina, prisijungsiu ir as i sita kertele sielai, smile.gif tai kokios artejancio pavasario nuotaikos?smile.gif
Atsakyti