Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

sveiki,
as irgi is kauno 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. smile.gif Gal yra ieškančių draugių Panevėžyje, turiu sūnų 3 m. Neseniai apsigyvenau pnvz, todėl čia dar neturiu draugių. verysad.gif Mielai paplepėčiau, parašykite į az, jei jums liūdna, jei norite draugijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
ziuriu nemazai is kauno cia draugu iesko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuka:) as taip pat noreciau prisijungti:) gal yra mergaiciu is Vilniaus?
Atsakyti
Man tai kažkaip nerimtai ir net sakyčiau šiurpiai atrodo, jog draugų ieško naujokės turinčios vos po kelias žinutes.. po visų tragedijų Kaune, Vilniaus nemenčinėje, net nejauku kažkaip :S
Atsakyti
Cia apie mane?ohmy.gif
o tai jei neseniai uzsiregistravau forume, tai ka, jau neaiskus zmogus? na gaila..;/
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 03 31, 20:33)
Man tai kažkaip nerimtai ir net sakyčiau šiurpiai atrodo, jog draugų ieško naujokės turinčios vos po kelias žinutes.. po visų tragedijų Kaune, Vilniaus nemenčinėje, net nejauku kažkaip :S

nu baikit, cia gi ne i pasimatymus kas kviecia ir ne i miska, be to susitikimai vyksta viesose vietose, kur daug zmoniu, ir susitikimuose daugiau zmoniu dalyvauja. neisivaizduoju kad per sm manjakai draugiu ieskotu smile.gif)
Atsakyti
va butent:)) gal visgi atsiras, kas nores pabendrauti...
Atsakyti
Aha cia tikrai kazkaip kraupokai tas komentaras apie naujokes nuskambejo. As pavyzdziui si foruma seniai zinojau ir paskaitinedavau kai ko nors prireikdavo, bet tik neseniai sugalvojau prisiregint. :]
Atsakyti
Sveikutes ax.gif tikrai daug kaunieciu atsiranda be draugiu lotuliukas.gif tik ziuriu,kad vaikuciu jos neturi ax.gif visgi sakau kai yra bendri interesai lengviau turbut bendrauti 4u.gif
Atsakyti
Nepykit, aš tiesiog kažkokia įtari pasidariau smile.gif net feisbuke pagrindinę nuotrauką išsitryniau ir kiek įmanoma viską smarkiau užslėpiau.. dabar tikrai saugiau jaučiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, aš iš Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaakė: 01 balandžio 2011 - 13:49