QUOTE(LeSecret @ 2011 03 10, 09:06)
Mergaites atsiliepkit Vilnietes,man 28m.turiu vyra,dukryte 6metu ir triusiuka,parasykite i az,skypu bele kaip,pabendrausim

yra bendraminciuose tema, kur Vilnietes iesko draugiu

Sveikos. Ir as jungiuosi prie ieskanciuju draugu
Beje esu is Kauno.

QUOTE(ColdAngel @ 2011 03 14, 19:14)
o labas

Jungiuosi ir as
Deimante, 20 is Kauno

Sveikos
mielai prisijungsiu ir as
Su draugais man kazkaip visada nelabai sekdavosi. Ne del to, kad buciau kokia atstumtoji, o del to, kad neprisileidziu prie saves bet kokiu zmoniu. Nuo daug draugiu atitolau pamaciusi, kad jos tik pavadinimas "drauges"
Kam man tokiu reikia. Dabar esu ne Lietuvoje, tai draugu is vis didelis trukumas
Kaip pavasarines nuotaikeles pas jus?
Beje, malonu as Odeta

as tai vienturte seimoje augus , tai kiek zinau tokie zmones kartais net nieko pries pabut vieni, na ir is tiesu man nieko blogo budavo kad ir apsipirkt vienai, pasivaiksciot iseidavau kartais irgi viena ,komet kitos drauges pasiimdavo kartu su savim vos ne bet ka kad tik nereiktu niekur eit vienai, del ju tokio poziurio man kartais irgi pasidarydavo nejauku,geda, jauciausi lyg ne visi. po to kazkaip veliau tas kompleksas isaugo, gavau ir naudos is to , igyjau daug daugiau pasitikejimo savim, tik minusas tas, kad kurioziska situacija- man zmoniu isties reikia , net kas netikit horoskopais, apie dvynius parasyta tiesa, jiem bendraut bendraut ir dar kart bendraut...

SWEIKUTES,smagu butu pabendrauti su mergino0mis is Klaipedos arba Dituvos ir ne tik,lauksiu Asmeniniu zinuciu arbagalime susikeisti skaipais