Naujas mėnuo, nauja tema
Ačiū

Ačiū už naują temą.
Grįškim prie vasarinių česnakų
.
Asese, užsiauginat ir po to sodinat kaip žieminius tik pavasarį ar sėjat (kaip parašyta žinutėj)? Jei sėjat, tai greitai greitai prašom paaiškinti kokios ir iš kur sėklos? gal tiesiog leidžiat sužydėti ir prisirenkat?
Česnakai svarbi daržovė, II-oj vietoj po pomidorų
P.S. Sodo spalvose skaičiau, kad vasariniai česnakai geriau išsilaiko per žiemą nei žieminiai
Grįškim prie vasarinių česnakų

Asese, užsiauginat ir po to sodinat kaip žieminius tik pavasarį ar sėjat (kaip parašyta žinutėj)? Jei sėjat, tai greitai greitai prašom paaiškinti kokios ir iš kur sėklos? gal tiesiog leidžiat sužydėti ir prisirenkat?

Česnakai svarbi daržovė, II-oj vietoj po pomidorų

P.S. Sodo spalvose skaičiau, kad vasariniai česnakai geriau išsilaiko per žiemą nei žieminiai

QUOTE(Eliza68 @ 2011 04 01, 11:45)

Tikrai tai ir yra, bent jau pas mane siemet

QUOTE(Eliza68 @ 2011 04 01, 10:45)

Na tai ką dabar man pasakysit? Išvariau sesę per lietų (laimė šalia gyvena) pirkti tų gigantiškų svogūnų, o jūs jau iššlavėt visą sėklų parduotuvę Taikos g.
. Sakė kabo tik kelios rūšys po porą pokelių!
Saintlina, koks dabar nervų planas?

As siandien hales turguj pirkau tu giggantu, dar liko, jei ka, ir bulviu Presto papirkau, na ka dabar ant cesnaku persimesim

paneles,kur isigyti vasariniu cesnaku?buvau turgelyje,tai parduotuviniais priekiauja.naminiu nerasta

Bobutėm turbūt dar anksti turgui su česnakais

QUOTE(Eliza68 @ 2011 04 01, 13:14)
Na tai ką dabar man pasakysit? Išvariau sesę per lietų (laimė šalia gyvena) pirkti tų gigantiškų svogūnų, o jūs jau iššlavėt visą sėklų parduotuvę Taikos g.
. Sakė kabo tik kelios rūšys po porą pokelių!

Dar vakar maciau Moki-vezi Vilkpedej,ir dar Jyske savanoriu,ir Maximoj ju buvo.
QUOTE(smala @ 2011 04 01, 13:57)
Dar vakar maciau Moki-vezi Vilkpedej,ir dar Jyske savanoriu,ir Maximoj ju buvo.
Tai dėkui už info

QUOTE(Eliza68 @ 2011 04 01, 12:14)
O tai ka, tikejotes taip lengvai, be jokiu pastangu is pirmo karto vos uzsimanius ir gauti?