Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 4

QUOTE(vobla @ 2011 04 01, 15:31)
cieli astuoni vargsai pas mane blush2.gif  zliba as gal rudeni buvau g.gif
kazin kaip su sejomaina? ar galiu juos isskirsyt ten pat , kur pernai augo, ar reiktu vieta pakeist? nes jei keist, tai jiems dar teks pakenteti- visur kitur dar reikia suarti, o kol zeme neatsils- traktorius klimps- taigi  misija neimanoma... unsure.gif  o o ji po biski jau auga auga... unsure.gif

Gali ir vėliau perkelt, nieko jie nebijo mirksiukas.gif Palaistysi prieš iškėlimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 04 01, 16:11)
Gali ir vėliau perkelt, nieko jie nebijo  mirksiukas.gif  Palaistysi prieš iškėlimą  4u.gif

verysad.gif schmoll.gif
pati paklausiau, pati pagooglinau susidomejusi ir va ka radau:
"Vienas iš svarbiausių veiksnių, lemiančių vasarinių česnakų derlingumą, yra sodinimo laikas. Jie turi būti sodinami kuo anksčiau pavasarį. Optimalus sodinimo laikas – iki balandžio 10 d. Suvėlinus sodinimą, skiltelės lėčiau šaknijasi ir suželia. Mažėja ropelių derlingumas. Nedidelius kiekius geriausia sodinti lysvėse, nes jose susidaro palankesnės sąlygos augti negu lygiame paviršiuje."
teks kazka galvoti, nes darzo iki 10 dienos man nieks nesuars. ten dar pelke stovi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 01, 16:08)
2 litrai-5.99lt.Agroperlitas litu pigiau. g.gif Vermikulitas iš Suomijos,agroperlitas-kilmės šalis Danija.

paliginus brangoka g.gif seniai uz 100l praso 119.31Lt.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 04 01, 16:25)
paliginus brangoka g.gif seniai uz 100l praso 119.31Lt.

e-parduotuvėj Senių tokia kaina, o vietoj iš jų perkant - 123,...Lt. Be to Senių vermikulitas - stambesnės frakcijos. Turiu nusipirkus, smulkiems daigams nelabai patogu naudot. Greičiausiai imsiu mėsmalę ir smulkinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 01 balandžio 2011 - 15:30
aa... doh.gif dar ka radau- pasirodo vasariniai cesnakai- nezydi. o as buvau susimasciusi- ka blogai dariau. maniau, kad jiems kazkas blogai, ko nors truksta( ipratus prie zieminiu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 01, 13:44)
Mūsų mieste akcijos nėra. schmoll.gif  schmoll.gif

doh.gif o as ieskokojau e-senukuose durpiu su akcija,o dar atvezimas nemokamas,tai norejau uzsisakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Ale mes su tom visom manijom greit pelnus darom prekybininkams biggrin.gif . Man irgi reikia svogunu saldziu, baisus agurkai reikalingi buvo ( o kai pagalvoji atvesusia galva, tai gerai ir bet kokie), bulviu ankstyvu irgi reikia. O vat vasariniais cesnakais nesugundysit niekaip schmoll.gif , jau mane tai tikrai uzknis tas mazas skilteles lupineti, o kai dar toooookiais kiekiais mes juos valgom, tai uzsiknisiu belupant, arba teks seimynai su visais lukstais valgyt. Man ir zieminiai saldytuvo stalciuje labai gerai issilaike tongue.gif
Atsakyti
tai, kad ne visais gyvenimiškais atvejais reikia lupti - tarkim gaminant troškinius, tereikia neluptą galvą įmest, prieš patiekiant ištraukt iš troškintuvo ir psio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 01 balandžio 2011 - 16:42
QUOTE(giedrulka @ 2011 04 01, 17:30)
Ale mes su tom visom manijom greit pelnus darom prekybininkams  biggrin.gif . Man irgi reikia svogunu saldziu, baisus agurkai reikalingi buvo ( o kai pagalvoji atvesusia galva, tai gerai ir bet kokie), bulviu ankstyvu irgi reikia. O vat vasariniais cesnakais nesugundysit niekaip  schmoll.gif , jau mane tai tikrai uzknis tas mazas skilteles lupineti, o kai dar toooookiais kiekiais mes juos valgom, tai uzsiknisiu belupant, arba teks seimynai su visais lukstais valgyt. Man ir zieminiai saldytuvo stalciuje labai gerai issilaike  tongue.gif

Pas mus ir zieminiai ir vasriniai tokio pat dydzio buvo hihihi.gif nedidukai , norejau pasakyt
Atsakyti
Pas mus turguje ,mačiau vasarinių česnakų galvutė kainavo-2 litai. bigsmile.gif bigsmile.gif Jau geriau žieminiai česnakai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 01, 18:13)
Pas mus turguje ,mačiau vasarinių česnakų galvutė kainavo-2 litai. bigsmile.gif  bigsmile.gif Jau geriau žieminiai česnakai. g.gif

blink.gif na zinokit babcios tikrai ispindejo.o kur garantija,kad cesnakai naminiai,o ne is parduotuves g.gif nes kuriuos maciau as,tai tikrai ne naminiai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzigitas: 01 balandžio 2011 - 17:35
As iki galo taip ir nesuprantu koks skirtumas tarp vasariniu ir zieminiu cesnaku g.gif Apart to, kad skiriasi skilteliu dyziai ir sodinimo laikas g.gif

Zinau, kad turejau pasilikusi labai geru vasariniu cesnaku seklos, bet kai krausciausi jie kazkur dingo doh.gif Kazkur igrusti vargseliai, matyt...
Atsakyti