Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 4

QUOTE(smala @ 2011 04 01, 13:57)
Dar vakar maciau Moki-vezi Vilkpedej,ir dar Jyske savanoriu,ir Maximoj ju buvo.

Nu nzn , kad maximoj, labai panasus is foto, net ranka uzdeta, bet paskaiciau kad kita veisle ne Globo, nerizikavau, ieskojau isgirtuju biggrin.gif
Dar i svogunu tema, sian turguj su moteriske prekiaujancia svogunu laiskais kalbejau, ji is rudens, spalio 1 d, sukisa is siltnami svogunu galvas,(tokias kaip stalo teniso kamuoliukas dydzio), ir va dabar skina graziausius svogunu laiskus , siltnamis nesildomas, tik neplakausiau del laistymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 01 balandžio 2011 - 13:34
QUOTE(diasaja @ 2011 04 01, 08:58)
Šiandien senukuose įvairiems durpių mišiniams 40proc. nuolaida bigsmile.gif

Mūsų mieste akcijos nėra. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 01, 14:44)
Mūsų mieste akcijos nėra. schmoll.gif  schmoll.gif

Manau cia tik balandzio 1- osios ankstu ryta jauciu buvo hihihi.gif
O as polikarbonatiniu siltnamiu su akcija ieskojau, gerai, kad tik internete hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 04 01, 11:45)
Ačiū už naują temą.
Grįškim prie vasarinių česnakų bigsmile.gif .
Asese, užsiauginat ir po to sodinat kaip žieminius tik pavasarį ar sėjat (kaip parašyta žinutėj)? Jei sėjat, tai greitai greitai prašom paaiškinti kokios ir iš kur sėklos? gal tiesiog leidžiat sužydėti ir prisirenkat?  g.gif
Česnakai svarbi daržovė, II-oj vietoj po pomidorų biggrin.gif
P.S. Sodo spalvose skaičiau, kad vasariniai česnakai geriau išsilaiko per žiemą nei žieminiai g.gif

Aš dažniausiai sodinu, nors galima ir sėti 4u.gif (Sėti galima iš tų prinokusių žiedų - juose būna mini česnakiukai, bet iki normalių česnakų jie išauga tik antrais metais. Pirmais metais būna tik po vieną didoką skiltelę.
Tiesiog pasilieku kelias galvas ir susodinu tas skilteles - lygiai taip kaip žieminius, tik pavasarį 4u.gif Kad būtų didesnės galvytės aš neleidžiu nokinti tų žiedų, surišu česnako laiškus į tokį mazgą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 04 01, 14:50)
Manau cia tik balandzio 1-  osios ankstu ryta jauciu buvo  hihihi.gif

Nu Diasaja,o aš patikėjau. blush2.gif blush2.gif
Bet už tai Žaliojoje stotelėje gavau vermikulito ir agroperlito.Tik nežinau,kuo skiriasi vienas nuo kito?Man atrodo paskirtis panaši.Tik rašo,kad agroperlitas-naudoja profesionalai.Dabar bandysiu sėti salotas ketvirtą kartą-nedygsta. ax.gif Maišysiu su žemėmis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 balandžio 2011 - 14:01
QUOTE(ievakata @ 2011 04 01, 14:50)
Manau cia tik balandzio 1-  osios ankstu ryta jauciu buvo  hihihi.gif
O as polikarbonatiniu siltnamiu su akcija ieskojau, gerai, kad tik internete hihihi.gif

net apsizliumbiau is juoko, lotuliukas.gif

siaip tai ir as patikejus buvau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 04 01, 11:45)

P.S. Sodo spalvose skaičiau, kad vasariniai česnakai geriau išsilaiko per žiemą nei žieminiai g.gif

bent jau pas mane siemet issilaike labai gerai unsure.gif
nustebus dar parsinesiau kokias 5 galvas is garazo- ziema ten buvo gilus minusas, o jie- gyvi- nesusalo blink.gif . negana to apsireiske tie, kuriuos pasirodo is lysves pernai rudeni neiskasiau. zieminiu, rudeni sodintu- dar nei kvapo, o va vasariniai perziemojo ir sudygo. ir taip kupstais. ka man dabar su jais daryt, raut, skirstyt po vena ir atgal sodint kai atsils? nes kaip suprantu jei paliksiu taip kruvoje- galvos neuzaugins, nes vietos netures? unsure.gif atrode, kad visus nukasiau rudeni, nu bet tiek daug like doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 04 01, 14:59)
Aš dažniausiai sodinu, nors galima ir sėti  4u.gif (Sėti galima iš tų prinokusių žiedų - juose būna mini česnakiukai, bet iki normalių česnakų jie išauga tik antrais metais. Pirmais metais būna tik po vieną didoką skiltelę.
Tiesiog pasilieku kelias galvas ir susodinu tas skilteles - lygiai taip kaip žieminius, tik pavasarį  4u.gif  Kad būtų didesnės galvytės aš neleidžiu nokinti tų žiedų, surišu česnako laiškus į tokį mazgą   4u.gif

Ačiū 4u.gif

Vobla, tai gal jie užsisėjo, jei kupsteliais auga? g.gif Mano žieminiai jau rudenį buvo sudygę doh.gif , o šiemet dar nemačiau jų - važiuosiu savaitgalį...

P.S. sunkiai ranka kilo kreiptis į Jus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza68: 01 balandžio 2011 - 14:13
QUOTE(vobla @ 2011 04 01, 15:06)
bent jau pas mane siemet issilaike labai gerai unsure.gif
nustebus dar parsinesiau kokias 5 galvas is garazo- ziema ten buvo gilus minusas, o jie- gyvi- nesusalo blink.gif . negana to apsireiske tie, kuriuos pasirodo is lysves pernai rudeni neiskasiau. zieminiu, rudeni sodintu- dar nei kvapo, o va vasariniai perziemojo ir sudygo. ir taip kupstais. ka man dabar su jais daryt, raut, skirstyt po vena ir atgal sodint kai atsils? nes kaip suprantu jei paliksiu taip kruvoje- galvos neuzaugins, nes vietos netures? unsure.gif atrode, kad visus nukasiau rudeni, nu bet tiek daug like doh.gif  unsure.gif

Taip, išskirstyk juos po vieną - užaugs puikiai 4u.gif Aš irgi taip darau, jei pasilieka koks vargšas žiemoti ir pavasarį prabunda kupstu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 04 01, 15:12)
Taip, išskirstyk juos po vieną - užaugs puikiai  4u.gif  Aš irgi taip darau, jei pasilieka koks vargšas žiemoti ir pavasarį prabunda kupstu  mirksiukas.gif

cieli astuoni vargsai pas mane blush2.gif zliba as gal rudeni buvau g.gif
kazin kaip su sejomaina? ar galiu juos isskirsyt ten pat , kur pernai augo, ar reiktu vieta pakeist? nes jei keist, tai jiems dar teks pakenteti- visur kitur dar reikia suarti, o kol zeme neatsils- traktorius klimps- taigi misija neimanoma... unsure.gif o o ji po biski jau auga auga... unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(IngridaB @ 2011 04 01, 14:59)
Bet už tai Žaliojoje stotelėje gavau vermikulito ir agroperlito.

kokia kaina vermikulito?
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 04 01, 16:05)
kokia kaina vermikulito?

2 litrai-5.99lt.Agroperlitas litu pigiau. g.gif Vermikulitas iš Suomijos,agroperlitas-kilmės šalis Danija.
Atsakyti