Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

I tema
II tema
Sveikos atvyke i naujus namus 4u.gif 4u.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 07 birželio 2011 - 14:22
Keliu temute i virsu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija315 @ 2011 06 08, 10:40)
Keliu temute i virsu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  vacation4.gif

Dar senoji temuke nebaigta, o tu jau i nauja iropojai...aiaiai..... biggrin.gif
i sveikata drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na tai plepam toliau...... 4u.gif
saulyte pakaitini tai seselkos visos dingo...... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Sniege saulute kaitina tik Lt,o pas mus Anglijoj karaliauja amzinasis ruduo biggrin.gif Aisku buna ir geresniu dienu,bet siaip tai vejuota ir nieko gero.
As va vis laukiu kada Sause papasakos apie darba Norvegijoj,Sause neuzdelsk,juk idomu visoms 4u.gif
Pasiilgau Zydros ,bet ji turbut megaujasi saule ir melyna jura,ach wub.gif Mano atostogos liepa tai irgi jau labai laukiu,zadejau vaziuoti i Sveicarija 2 sav,bet netiketai vyras gavo tik savaite atostogu tai nusprendem,kad Sveicarijai savaites per mazai tad bandysim uzkariaut Prancuzija.
Paskutiniu metu darbe daug streso tai labai noreciau nors savaiteles atokvepio.
Kaip kitos mergaites laikosi?
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 06 10, 15:03)
Sveikos mergaites,
Sniege saulute kaitina tik Lt,o pas mus Anglijoj karaliauja amzinasis ruduo  biggrin.gif Aisku buna ir geresniu dienu,bet siaip tai vejuota ir nieko gero.
As va vis laukiu kada Sause papasakos apie darba Norvegijoj,Sause neuzdelsk,juk idomu visoms  4u.gif
Pasiilgau Zydros ,bet ji turbut megaujasi saule ir melyna jura,ach  wub.gif Mano atostogos liepa tai irgi jau labai laukiu,zadejau vaziuoti i Sveicarija 2 sav,bet netiketai vyras gavo tik savaite atostogu tai nusprendem,kad Sveicarijai savaites per mazai tad bandysim uzkariaut Prancuzija.
Paskutiniu metu darbe daug streso tai labai noreciau nors savaiteles atokvepio.
Kaip kitos mergaites laikosi?

Jo Lietuvoj saulute pasilde kaip reikiant....
O musu mergaites tikrai visos pradingo....... cool.gif Butu malonu,kad uzsuktu cia bent retkarciais,as jau jusu visu pasiilgau.... wub.gif
O as po truputi atsigaunu moraliskai, turbut jau isgyvenau savo visas bedas..laikas stotis ant koju ir fizine moraline prasme.... tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Pas mane naujenos.... isidarbinau antakalny bigsmile.gif ax.gif

Sniege as galvojau tu jau isvaziavai seniausiai smile.gif . Neliudek 4u.gif stai tau balionelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiosa: 29 birželio 2011 - 12:13
QUOTE(skorpiosa @ 2011 06 29, 11:12)
Sveikos merginos 4u.gif
Pas mane naujenos.... isidarbinau antakalny bigsmile.gif  ax.gif

Sniege as galvojau tu jau isvaziavai seniausiai smile.gif . Neliudek 4u.gif  stai tau balionelis

thumbup.gif Geros zinios Skorpiosa,papasakok daugiau apie naujaji darba.
Kaip kitos mergaites laikosi- Sniege,Fergie,kur juos prapuolet?as tai dirbu ir laukiu atostogu,dar pusantros savaites laukimo liko.
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2011 06 29, 14:12)
Sveikos merginos 4u.gif
Pas mane naujenos.... isidarbinau antakalny bigsmile.gif  ax.gif

Sniege as galvojau tu jau isvaziavai seniausiai smile.gif . Neliudek 4u.gif  stai tau balionelis

aciu uz balioneli... smile.gif
Sveikinu su darbelio gavimu thumbup.gif Cia poliklinikoj ar stacionare?
QUOTE(vasareuk @ 2011 06 30, 00:57)
thumbup.gif Geros zinios Skorpiosa,papasakok daugiau apie naujaji darba.
Kaip kitos mergaites laikosi- Sniege,Fergie,kur juos prapuolet?as tai dirbu ir laukiu atostogu,dar pusantros savaites laukimo liko.

As nepradingau, bet vis paziuriu kad nieks neraso, tai ir as neberasau.... tongue.gif
O siaip tai kai nueme itvara tai ir lakstau kaip vovere, darbu visokiu pries kelione pilna..ir dar plius reabilitacija, kita savaite jau isvykstu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, sesutės 4u.gif turiu 2 klausimus, bet neradau kur paklausti šiam forume, tai kreipiuosi į jus. Tokia situacija kad mamai išoperavo galvos smegenų auglį, viskas kaip ir pavyko, maždaug normaliai sveikstama, bet mama tingi judėti. O t.y. išvis nei atsisėda pati nei atsistoja ir t.t. (būtent tingi, nes nieko nepažeidė jai, visomis kūno dalimis gali judinti). Jeigu tokia situacija ir toliau bus, reikės ją kažkur "atiduoti" (žiauru, nes jai tik 56m. ir ji dirba). Tai klausimai būtų:

1) ar yra kokia sistema valstybės finansuojama (arba kažkas tokio) kur galima būtų kreiptis, kokie nors slaugos namai? Ji ne pensijinio amžiaus, mąsto normaliai, bet nebesugeba savimi pasirūpinti (jei norėtų aišku sugebėtų). Aišku palikti vieną namuose pakol nuo bado nemirs nesiruošiu, bet ir rūpintis nepajėgiu.

2) gal žinote ką tokiais atvejais daryti? Geruoju nepavyksta susitarti, priversti irgi negaliu, pati nepajėgi rūpintis nieko nedarančiu ligoniu (esu studentė+dabar reikės kažkaip ir save ir butą išlaikyti+ji dvigubai už mane sunkesnė+neturiu nei vieno giminaičio Lietuvoje, draugų ji irgi neturi). Guldyti kažkur į slaugos namus aišku nesinori, vis dėl to mama. Patarkite, gal vistiek esate susidurusios su panašiais atvejais.

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 30 birželio 2011 - 17:40
QUOTE(Site @ 2011 06 30, 18:39)

Patarkite, gal vistiek esate susidurusios su panašiais atvejais.

Iš anksto dėkoju  4u.gif

labas, nzn lietuviskos sistemos gerai, bet gal manau yra rebilitacines ligonines, sanatorijos, kur siuciami ligoniai is valstybes lesu, kad sustipretu po operaciju, kad manksta darytu, fizioterapija.

sveiikos visos kitos koleges smile.gif
as atosgauju tongue.gif , buvau lietuvoj menesi, tada per europa su masina vaziavom i kroatija ir montenegro. buvom prie juros savaitele. vaikai nuvargo kelionej, maziu isbere nuo karscio ir prakaito sad.gif
o dabar kosove, pas vyro tevus. tai cia gerai, vaiku daug, dukra laksto visa diena, o ir maziu kiti vaikai paziuri,. tai as net prie kompo galiu prisest smile.gif
busim cia 3 savaites, tada vel su maske atgal i anglija doh.gif
o rugpjucio gale man jau ir i darba. metai greit praleke.
jums visms geros vasaros, geru atostogu, kelioniu, pailsekit.
kas pradejot naujus darbus, sekmes.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 07 05, 14:01)
labas, nzn lietuviskos sistemos gerai, bet gal manau yra rebilitacines ligonines, sanatorijos, kur siuciami ligoniai is valstybes lesu, kad sustipretu po operaciju, kad manksta darytu, fizioterapija.

sveiikos visos kitos koleges smile.gif
as atosgauju  tongue.gif , buvau lietuvoj menesi, tada per europa su masina vaziavom i kroatija ir montenegro. buvom prie juros savaitele. vaikai nuvargo kelionej, maziu isbere nuo karscio ir prakaito sad.gif
o dabar kosove, pas vyro tevus. tai cia gerai, vaiku daug, dukra laksto visa diena, o ir maziu kiti vaikai paziuri,. tai as net prie kompo galiu prisest smile.gif
busim cia 3 savaites, tada vel su maske atgal i anglija  doh.gif
o rugpjucio gale man jau ir i darba. metai greit praleke.
jums visms geros vasaros, geru atostogu, kelioniu, pailsekit.
kas pradejot naujus darbus, sekmes.

Sveikute Zydra, tikrai senai girdeta... 4u.gif
Fainai jus keliaujate per visa svieta, saunuoliai.....o dar ir su tokiais mazais vaikiukais.
Smagu girdeti,kad jus augat sauniai ir jums viskas ok, o mamaytei jau ir darbelis kvepia... biggrin.gif
Site, as taip manau, kad reikia mamytei kokia reabilitacija ilga susirasti ir dar butu gerai i kompleksa itraukti psichiatra- psichoterapeuta ar psichologa. O jeigu nieko tokio nerastumet, tai lieka slauga namuose ir samdant profesionale pagalba. As manau, kad visa tai turetu patarti jusu gyditojai......
Atsakyti