QUOTE(stebetoja_ @ 2011 07 06, 20:28)
labukas, vasareuk,
As tik siandien atradau si puslapi apie slaugytojas. As pati Uk jau esu 4 metai. Priziuriu babulka ir dar papildomai dirbu slaugytoja privaciuose seneliu namuose vien del to, kad islaikyti kuo ilgiau turima Uk PIN numeri. Praeitoje II temoje skaiciau, kad prasitesei Lt licenzija? kaip tau pavyko, ar uzteko tik kursu, kaip su darbo stazu? Idomu, noreciau ir as prasitesti, ka gali zinoti kaip cia kas...dabar labai gerai sekasi, bet ka gali zinoti kaip toliau...megstu ir as apsidrausti
Labukas,sveika prisijungusi

as prasitesiau pries kokius 3,5 metu,tuo metu dar turejau kazkiek galiojanciu valandu nuo kursu kur lankiau dirbdama Lt ir dar emiau kelis papildomus,kad surinkciau reikalingas valandas.As kadangi dirbusi Kauno klinikose pasiskambinau metodininkems ir pasiprasiau i mokamus kursus,leido be problemu.Del stazo nieko neatsimenu,bet is tikruju jeigu mes dirbam pagal lizenzija- nesvarbu Lt ar Uk stazas turi eiti,nes mes jau dirbam legaliai
Daugiau info cia
Reikalavimai slaugos licenzijai
cia taip raso - citata-Jei bendrąja slaugos praktika pareiškėjas verčiasi ar vertėsi užsienio valstybėje, būtina pateikti ir tos užsienio valstybės kompetentingosios institucijos ne anksčiau kaip prieš 12 mėnesių išduotą pažymą apie bendrosios slaugos praktikos teisėtumą.
P.S.dabar pasiziurejau,kad mano licenzija buvo isduota 2008/08 tai neuzilgo ir baigsis,nezinau ar bepratesiu
Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2011 07 05, 11:01)
sveiikos visos kitos koleges

as atosgauju

, buvau lietuvoj menesi, tada per europa su masina vaziavom i kroatija ir montenegro. buvom prie juros savaitele. vaikai nuvargo kelionej, maziu isbere nuo karscio ir prakaito

o dabar kosove, pas vyro tevus. tai cia gerai, vaiku daug, dukra laksto visa diena, o ir maziu kiti vaikai paziuri,. tai as net prie kompo galiu prisest

busim cia 3 savaites, tada vel su maske atgal i anglija
o rugpjucio gale man jau ir i darba. metai greit praleke.
jums visms geros vasaros, geru atostogu, kelioniu, pailsekit.
kas pradejot naujus darbus, sekmes.
Smagu vel tave girdeti,dziaukis atostogomis

O as ryt atidirbu ir irgi isvarau atostogu 2 savaitem
Dar turiu viena gera zinia- as pagaliau
Sniege Kiap tavo nuotaikos? kada isvaziuoji?
Kur
Fergieprapuole?