Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(sniege_s @ 2011 07 06, 09:35)

Site, as taip manau, kad reikia mamytei kokia reabilitacija ilga susirasti ir dar butu gerai i kompleksa itraukti psichiatra- psichoterapeuta ar psichologa. O jeigu nieko tokio nerastumet, tai lieka slauga namuose ir samdant profesionale pagalba. As manau, kad visa tai turetu patarti jusu gyditojai......

reabilitacija bus sanatorijoj, bet nemanau kad ilga.. i dėl slaugos tai be šansų, tiek pinigų tiesiog neturėsiu, kaip ir minėjau - esu dieninio kurso studentė ir dabar ant manęs kabės 2 žmonės + butas su nežmoniškom kainom sad.gif
Atsakyti
Laba mielos kolegės ir Site, po operacinio gyd priklauso sveikatą grąžinantis gyd apie 16d sanatorijoje,Išrašą duoda palatos gyd o ligoninės soc darbuotoja suderina su pacientu į kurią sanatoriją važiuoti. Kur gyvena mamytė?
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 06 29, 20:57)
thumbup.gif Geros zinios Skorpiosa,papasakok daugiau apie naujaji darba.
Kaip kitos mergaites laikosi- Sniege,Fergie,kur juos prapuolet?as tai dirbu ir laukiu atostogu,dar pusantros savaites laukimo liko.

labukas, vasareuk,
As tik siandien atradau si puslapi apie slaugytojas. As pati Uk jau esu 4 metai. Priziuriu babulka ir dar papildomai dirbu slaugytoja privaciuose seneliu namuose vien del to, kad islaikyti kuo ilgiau turima Uk PIN numeri. Praeitoje II temoje skaiciau, kad prasitesei Lt licenzija? kaip tau pavyko, ar uzteko tik kursu, kaip su darbo stazu? Idomu, noreciau ir as prasitesti, ka gali zinoti kaip cia kas...dabar labai gerai sekasi, bet ka gali zinoti kaip toliau...megstu ir as apsidrausti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(stebetoja_ @ 2011 07 06, 20:28)
labukas, vasareuk,
As tik siandien atradau si puslapi apie slaugytojas. As pati Uk jau esu 4 metai. Priziuriu babulka ir dar papildomai dirbu slaugytoja privaciuose seneliu namuose vien del to, kad islaikyti kuo ilgiau turima Uk PIN numeri. Praeitoje II temoje skaiciau, kad prasitesei Lt licenzija? kaip tau pavyko, ar uzteko tik kursu, kaip su darbo stazu? Idomu, noreciau ir as prasitesti, ka gali zinoti kaip cia kas...dabar labai gerai sekasi, bet ka gali zinoti kaip toliau...megstu ir as apsidrausti  blink.gif

Labukas,sveika prisijungusi 4u.gif as prasitesiau pries kokius 3,5 metu,tuo metu dar turejau kazkiek galiojanciu valandu nuo kursu kur lankiau dirbdama Lt ir dar emiau kelis papildomus,kad surinkciau reikalingas valandas.As kadangi dirbusi Kauno klinikose pasiskambinau metodininkems ir pasiprasiau i mokamus kursus,leido be problemu.Del stazo nieko neatsimenu,bet is tikruju jeigu mes dirbam pagal lizenzija- nesvarbu Lt ar Uk stazas turi eiti,nes mes jau dirbam legaliai g.gif
Daugiau info cia Reikalavimai slaugos licenzijai
cia taip raso - citata-Jei bendrąja slaugos praktika pareiškėjas verčiasi ar vertėsi užsienio valstybėje, būtina pateikti ir tos užsienio valstybės kompetentingosios institucijos ne anksčiau kaip prieš 12 mėnesių išduotą pažymą apie bendrosios slaugos praktikos teisėtumą.
P.S.dabar pasiziurejau,kad mano licenzija buvo isduota 2008/08 tai neuzilgo ir baigsis,nezinau ar bepratesiu g.gif

Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2011 07 05, 11:01)
sveiikos visos kitos koleges smile.gif
as atosgauju  tongue.gif , buvau lietuvoj menesi, tada per europa su masina vaziavom i kroatija ir montenegro. buvom prie juros savaitele. vaikai nuvargo kelionej, maziu isbere nuo karscio ir prakaito sad.gif
o dabar kosove, pas vyro tevus. tai cia gerai, vaiku daug, dukra laksto visa diena, o ir maziu kiti vaikai paziuri,. tai as net prie kompo galiu prisest smile.gif
busim cia 3 savaites, tada vel su maske atgal i anglija  doh.gif
o rugpjucio gale man jau ir i darba. metai greit praleke.
jums visms geros vasaros, geru atostogu, kelioniu, pailsekit.
kas pradejot naujus darbus, sekmes.

Smagu vel tave girdeti,dziaukis atostogomis 4u.gif O as ryt atidirbu ir irgi isvarau atostogu 2 savaitem thumbup.gif
Dar turiu viena gera zinia- as pagaliau nestuke.gif wub.gif
Sniege Kiap tavo nuotaikos? kada isvaziuoji?
Kur Fergieprapuole?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 07 liepos 2011 - 00:02
QUOTE(vasareuk @ 2011 07 06, 21:58)
Labukas,sveika prisijungusi 4u.gif as prasitesiau pries kokius 3,5 metu,tuo metu dar turejau kazkiek galiojanciu valandu nuo kursu kur lankiau dirbdama Lt ir dar emiau kelis papildomus,kad surinkciau reikalingas valandas.As kadangi dirbusi Kauno klinikose pasiskambinau metodininkems ir pasiprasiau i mokamus kursus,leido be problemu.Del stazo nieko neatsimenu,bet is tikruju jeigu mes  dirbam pagal lizenzija- nesvarbu Lt ar Uk stazas turi eiti,nes mes jau dirbam legaliai  g.gif
Daugiau info cia Reikalavimai slaugos licenzijai
cia taip raso - citata-Jei bendrąja slaugos praktika pareiškėjas verčiasi ar vertėsi užsienio valstybėje, būtina pateikti ir tos užsienio valstybės kompetentingosios institucijos ne anksčiau kaip prieš 12 mėnesių išduotą pažymą apie bendrosios slaugos praktikos teisėtumą.
P.S.dabar pasiziurejau,kad mano licenzija buvo isduota 2008/08 tai neuzilgo ir baigsis,nezinau ar bepratesiu  g.gif

Papildyta:

Smagu vel tave girdeti,dziaukis atostogomis 4u.gif O as ryt atidirbu ir irgi isvarau atostogu 2 savaitem  thumbup.gif
Dar turiu viena gera zinia- as pagaliau  nestuke.gif  wub.gif
Kur Fergieprapuole?

Aciu us informacija, smagiu atostogu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=vasareuk,2011 07 07, 01:58]

Papildyta:

Smagu vel tave girdeti,dziaukis atostogomis 4u.gif O as ryt atidirbu ir irgi isvarau atostogu 2 savaitem thumbup.gif
Dar turiu viena gera zinia- as pagaliau nestuke.gif wub.gif
Sniege Kiap tavo nuotaikos? kada isvaziuji?

Sveikute, visu pirma sveikinu tave su nestuke.gif labai dziaugiuosu uz tave,o kiek jau laiko leliukui? Imk tau balioneliu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as jau kraunuosi daiktus ir penktadieni isskrenu i Sveicarija cool.gif Buvau visa ta laika pakankamai rami, bet dabar jau prdejau nerimauti ir nemiga kankina.....bet tai gal ir normalu, vistiek tikiuosi,kad viskas man ten bus gerai..... ax.gif
Svarbiausiai rasti darba, kas pa kolkas sunkiai sekasi....
Atsakyti
QUOTE(vilina @ 2011 07 06, 22:06)
Laba mielos kolegės ir Site, po operacinio gyd priklauso sveikatą grąžinantis gyd apie 16d sanatorijoje,Išrašą duoda palatos gyd o ligoninės soc darbuotoja suderina su pacientu į kurią sanatoriją važiuoti. Kur gyvena mamytė?

Kaune.. Bet jau po savaitės išleidžia iš ligoninės ir net nesiima jie spręsti reikalų su sanatorija sad.gif Kaip suprant sanatorijoje dar eilės nemažos, tai reiškia kažkiek dienų bus namuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2011 07 07, 04:20)
Kaune.. Bet jau po savaitės išleidžia iš ligoninės ir net nesiima jie spręsti reikalų su sanatorija sad.gif Kaip suprant sanatorijoje dar eilės nemažos, tai reiškia kažkiek dienų bus namuose  doh.gif

Site, eik pas savo seimos daktara ir reikalauk kad duotu jums siuntima reabilitacijai...REIKALAUK...JUMS TIKRAI PRIKLAUSO. Jeigu neduos tai eik i ligoniu kasas ir klausk kas jums priklausytu su tokia bukle ir diagnoze. Ja reikia butinai stimuliuoti ir motyvuoti, kad noretu pati atsistoti ant koju, tam kaip minejau labai butu gerai pschologine pagalba. Reikia bandyti viska kas imanoma.
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 07 07, 00:58)
Smagu vel tave girdeti,dziaukis atostogomis 4u.gif O as ryt atidirbu ir irgi isvarau atostogu 2 savaitem  thumbup.gif
Dar turiu viena gera zinia- as pagaliau  nestuke.gif  wub.gif
Kur Fergieprapuole?

WOW !!! sveikinu. kada laukiat? kiek jau laiko tai gerai ziniai?
geru jums atostogu.

QUOTE(sniege_s @ 2011 07 07, 01:39)
O as jau kraunuosi daiktus ir penktadieni isskrenu i Sveicarija cool.gif  Buvau visa ta laika pakankamai rami, bet dabar jau prdejau nerimauti ir nemiga kankina.....bet tai gal ir normalu, vistiek tikiuosi,kad viskas man ten bus gerai..... ax.gif
Svarbiausiai rasti darba, kas pa kolkas sunkiai sekasi....

sniege sekmes tau. nepamirsk cia musu, parasyk butinai kaip sekas. kai tik prisiminsiu tai vis kumsti palaikysiu smile.gif
Atsakyti
Tikrai jusu nepamirsiu,tik manau kad jau tiek laiko prie kompo tikrai nebu,bet retkarciais atsizymesiu... ax.gif
O kumstukus laikykit,kad tik pavyktu man koki darba susirasti...
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 07 07, 11:29)
Site, eik pas savo seimos daktara ir reikalauk kad duotu jums siuntima reabilitacijai...REIKALAUK...JUMS TIKRAI PRIKLAUSO. Jeigu neduos tai eik i ligoniu kasas ir klausk kas jums priklausytu su tokia bukle ir diagnoze. Ja reikia butinai stimuliuoti ir motyvuoti, kad noretu pati atsistoti ant koju, tam kaip minejau labai butu gerai pschologine pagalba. Reikia bandyti viska kas imanoma.

tai mums priklauso reabilitacija, tą žinau smile.gif tik kad reabilitologas laukia iki paskutinės minutės "planuodamas"
Atsakyti
Miela Site,teisingai rašo sniege s,jei neduos palatos gyd,eik į ligonių kasas-Aukštaičių 10,Kaunas ir pasakyk situaciją.Na o mūsų ligoninėje tvarko soc darbuotoja ir reabilitologė.Net suskambina dėl vietų.Sėkmės Site,eik pirmyn.
Atsakyti