Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

[quote=sniege_s,2011 07 06, 23:39]
[quote=vasareuk,2011 07 07, 01:58]
Papildyta:

Smagu vel tave girdeti,dziaukis atostogomis 4u.gif O as ryt atidirbu ir irgi isvarau atostogu 2 savaitem thumbup.gif
Dar turiu viena gera zinia- as pagaliau nestuke.gif wub.gif
Sniege Kiap tavo nuotaikos? kada isvaziuji?
Sveikute, visu pirma sveikinu tave su nestuke.gif labai dziaugiuosu uz tave,o kiek jau laiko leliukui? Imk tau balioneliu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as jau kraunuosi daiktus ir penktadieni isskrenu i Sveicarija cool.gif Buvau visa ta laika pakankamai rami, bet dabar jau prdejau nerimauti ir nemiga kankina.....bet tai gal ir normalu, vistiek tikiuosi,kad viskas man ten bus gerai..... ax.gif
Svarbiausiai rasti darba, kas pa kolkas sunkiai sekasi....
[/quote]

Dabar mums 9 savaites tiktai,tai dar daug laiko augsim ir didesim smile.gif Aciu uz balionelius.
As tarp kitko irgi vaziuoju i Sveicarija aplankyti savo buvusios bendradarbes thumbup.gif Vienu metu jau buvom aprime ir galvojom,kad paliksim Sveicarija kitam kartui,o siemet vaziuosim i Prancuzija,bet po to dar karta pasikalbejom,paziurejom Sveicarijos foto ir nusprendem kad bala nemate tu prancuzu biggrin.gif Taigi penktadieni jau abi busim Sveicarijoj wub.gif O i koki miesta tu vaziuoji?
Sekmes tau didziausios kelioneje ir darbo paieskoje 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2011 07 07, 09:53)
WOW !!! sveikinu. kada laukiat? kiek jau laiko tai gerai ziniai?

Aciu uz sveikinimus,esu labai laiminga wub.gif Mums 9 sav dabar,o didzioji diena planuojama vasario 6,tarpkitko per mano mamos gimtadieni biggrin.gif (beje 3 is musu seimos gime vasari- mama,brolis ir as ,taigi vasaris musu seimai dosnus menuo biggrin.gif )
Ir tau smagiu atostogu,dziaukis laiku kuri gali praleisti su seima,nes kai sugrisit i kasdienybe bus kitaip.Taigi,enjoy smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(stebetoja_ @ 2011 07 06, 23:07)
Aciu us informacija, smagiu atostogu  4u.gif  thumbup.gif

Aciu uz palinkejima del atostogu.Tikiuosi,kad nors kiek padejau su informacija.sekmes jums ir parasykit ar prasiteset licenzija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 07 liepos 2011 - 22:05
QUOTE(vasareuk @ 2011 07 08, 00:12)
Dabar mums 9 savaites tiktai,tai dar daug laiko augsim ir didesim  smile.gif Aciu uz balionelius.
As tarp kitko irgi vaziuoju i Sveicarija aplankyti savo buvusios bendradarbes  thumbup.gif Vienu metu jau buvom aprime ir galvojom,kad paliksim Sveicarija kitam kartui,o siemet vaziuosim i Prancuzija,bet po to dar karta pasikalbejom,paziurejom Sveicarijos foto ir nusprendem kad bala nemate tu prancuzu  biggrin.gif Taigi penktadieni jau abi busim Sveicarijoj wub.gif O i koki miesta tu vaziuoji?
Sekmes tau didziausios kelioneje ir darbo paieskoje  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Aciu uz sveikinimus,esu labai laiminga  wub.gif Mums 9 sav dabar,o didzioji diena planuojama vasario 6,tarpkitko per mano mamos gimtadieni  biggrin.gif (beje 3 is musu seimos gime vasari- mama,brolis ir as ,taigi vasaris musu seimai dosnus  menuo  biggrin.gif )
Ir tau smagiu atostogu,dziaukis laiku kuri gali praleisti su seima,nes kai sugrisit i kasdienybe bus kitaip.Taigi,enjoy  smile.gif  4u.gif
Papildyta:

Aciu uz palinkejima del atostogu.Tikiuosi,kad nors kiek padejau su informacija.sekmes jums ir parasykit ar prasiteset licenzija.

As busiu kursuose Ziuriche, o gyvensiu 50km nuo jo Turgi miestelyje....o tu kur busi?
jei busi ziuriche galetume kur kavytes pagerti...))
Gerai merginos, uz poros valandeliu isvykstam is namu, iki malonaus,parasysiu jau jum kai busiu Sveicarijoe ax.gif
O tu vasare(beje as taip pat vasari gimusi biggrin.gif )jei busi tose apylinkesi imesk man telefoniuka savo i az
ikiukas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 07 08, 08:43)
As busiu kursuose Ziuriche, o gyvensiu 50km nuo jo Turgi miestelyje....o tu kur busi?
jei busi ziuriche galetume kur kavytes pagerti...))
Gerai merginos, uz poros valandeliu isvykstam is namu, iki malonaus,parasysiu jau jum kai busiu Sveicarijoe ax.gif
O tu vasare(beje as taip pat vasari gimusi biggrin.gif )jei busi tose apylinkesi imesk man telefoniuka savo i az
ikiukas visoms 4u.gif

As gyvensiu Ilanz,tiksliau kaimelyje prie Ilanz.Kaip kartas siandien pravaziavau Ziuricha,bet ryt zadam traukti link Reino kriokliu i Schloss Laufen,jei uzteks laiko dar noreciau prie Ciuricho ezero papulti arba senamiesty pasizvalgyti.Imesiu tau telefona i Az.
Kaip tavo kelione sekesi?kaip savijauta?
Atsakyti
sveikos.
kaip sniege isikurei? kaip darbo paieskos?
vasare, kaip jusu atostogos? ir kaip savijauta?
o mes toliau kepinames, cia kasdien 34-37, karstis. tik vandeny tupet gera smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,kaip laikotes?
As po truputi,einu i kursus, mokausi kalbos,darau pamokas ir kartais islendam i svecius ar konors grazaus paziureti. Per diena vien su kalbos mokymusi pavargstu daugiau,nei lietuvoj po paros darbo....sunkiai man dar labai sekasi su kalba,suprantu jau gal nemazai,bet pasakyti labai sunkiai gaunasi...net nezinau kaip bus,labai tikiuosi,kad prakalbesiu,dar tik savaite as cia.... ax.gif Dar pries pat isvaziuojan turesiu pora pokalbiu del darbo.
Tai tiek ziniu is mano parapijos
iki
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 07 17, 16:55)
Sveikos mergytes,kaip laikotes?
As po truputi,einu i kursus, mokausi kalbos,darau pamokas ir kartais islendam i svecius ar konors grazaus paziureti. Per diena vien su kalbos mokymusi pavargstu daugiau,nei lietuvoj po paros darbo....sunkiai man dar labai sekasi su kalba,suprantu jau gal nemazai,bet pasakyti labai sunkiai gaunasi...net nezinau kaip bus,labai tikiuosi,kad prakalbesiu,dar tik savaite as cia.... ax.gif Dar pries pat isvaziuojan turesiu pora pokalbiu del darbo.
Tai tiek ziniu is mano parapijos
iki

nu saunuole, viskas gerai. prakalbesi, manu po menesio jau kalbesi biski, o po dvieju jau visai patenkinamai smile.gif. bent jau as po poros men pradejau kalbet su zmonem smile.gif. sekmes.
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paklausti ar kas nors is cia yra isidarbine per victor wolf? Radau kelis atsiliepimus, taciau nemaciau, kad kazkas per juos isvaziavo? Gal atsiras norinciu pasidalinti patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 07 17, 23:27)
nu saunuole, viskas gerai. prakalbesi, manu po menesio jau kalbesi biski, o po dvieju jau visai patenkinamai smile.gif. bent jau as po poros men pradejau  kalbet su zmonem smile.gif. sekmes.

aciu uz linkejimus,kol kas sekasi neblogai iriuosi po truputi,suprantu vis daugiau,o kalbu taip kaip iseina, bet vis daugiau ir daugiau..... smile.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau pagalbos blush2.gif . Atvaziavau i svetima miesta ir namuose palikau visus savo slaugos uzrasus bei knygas. Gal kas is jusu kompiuetrije turi medziagos apie slaugos proceduras, manipuliacijas? Ar zinot kur butu galima rasti internete? Gan senai baigiau mokslus ir noriu kai ka prisiminti, pasitikslinti. Aciu 4u.gif .
Atsakyti
sveikos merginos. kaip laikotes visos?
Vasare kaip tavo reikalai?
mes jau grize i UK po ilgu atostogu.
Rugpjucio gale jau pradedu eit i darba....nieko nebemoku smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
atsiprasau, kad su savo klausimais braunuosi i tema, bet gal bus norinciu ir galinciu atsakyti ax.gif
Ieskau siulo galo pradzios. Kraustomes gyventi i UK. Noreciau dirbti seneliu namuose slaugytoja.
Esu BP slaugytoja(stazas 16m)taip susikloste, kad licencija galioja dar 2metus, taciau 3m.stazas nutrukes siu metu geguze.
1.Ar yra vilties isidarbinti su nutrukusiu darbo stazu?
2. Nuo ko pradet tvarkyt dokumentus,kokiu ju reikia, kur pradzioj kreiptis? Nes suprantu, kad diplomo ir licencijos vertimo neuzteks. Kadangi atitrukus nuo slaugos reikalu, tai net nezinau kur kreiptis i kokia institucija.
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2011 08 06, 16:09)
Laba diena  4u.gif
atsiprasau, kad su savo klausimais braunuosi i tema, bet gal bus norinciu ir galinciu atsakyti  ax.gif
Ieskau siulo galo pradzios. Kraustomes gyventi i UK. Noreciau dirbti seneliu namuose slaugytoja.
Esu BP slaugytoja(stazas 16m)taip susikloste, kad licencija galioja dar 2metus, taciau 3m.stazas nutrukes siu metu geguze.
1.Ar yra vilties isidarbinti su nutrukusiu darbo stazu?
2. Nuo ko pradet tvarkyt dokumentus,kokiu ju reikia, kur pradzioj kreiptis? Nes suprantu, kad diplomo ir licencijos vertimo neuzteks. Kadangi atitrukus nuo slaugos reikalu, tai net nezinau kur kreiptis i kokia institucija.

sveika. mes jau kelis kart rasem, yra tokia institucija anglijoje, NMC, Nursing and Midwifery council, nueik i ju puslapi ten viskas yra. jie ir isduos tau angliska licenzija. nemanau, kad 3m pertrauka tau sutrukdys gauti licenzija.
Atsakyti