QUOTE(Dezza @ 2013 04 25, 16:45)
Sveikos
Vakar dariausi bandomąjį vestuvinį makiažą
Likau nepatenkinta, nors išbandėm ir kelis variantus. Pasenau gal kokių 10 metų. Oda atrodė kažkokia popierinė, visiskai nenatūrali. Akys buvo smarkiai per ryškios, lūpos taip pat... Net nebežinau ar bandyt dar pas kažką eiti, ar čia visur taip bus, gal ten ta pūdra spec. tokia, kad nuotraukose gražiai atrodytų

O mb kai pamatė, sakė pati pasidažau daug gražiau.. Gal turit kokių išbandytų variantų, nes vis mokėt kažkam pinigus ir likt nepatenkintai nelabai norisi
Och, toks jausmas, kad apie mane parasete, labai jus suprantu
Kadangi pati su tuo susiduriau... Ir maniau, kad gal cia as kazkokia senamadiska ar nieko nesuprantanti, kad negaliu ziuret i ta shpakliu su neaisku kokiom akim, kaip uztinusi ar kaip apuokas
Ejau tris kartus bandomiems makiazams pas skirtingas vizazistes, nes budavo baisu, paziuredavau i veidrodi ir neatpazindavau saves, rauksles isryskedavo, veidas popierinis kaip jus sakot, atrodydavau pasenus, MB kai pamate, irgi ta pati sake, kad geriau as pati pasidazyciau. Na siandien kaip tik ejau trecia karta, ir trecias kartas patiko, tad ir pasirinkau sia mergina - ne profesionale beje, o tik megeja

Isdaze graziai, taip kaip ir isivaizduodavau, paziurejau i veidrodi ir pagaliau pasakiau sau KOKIA AS GRAZI
Todel tikrai rekomenduoju bandyti dar karta. Mane bande cia itikineti, kad TAIP IR TURI BUTI, makiazas turi matytis, tu nepripratus bla bla bla...Netiesa. Viena dauge pasake - makiazas turi buti toks, kad paziuretum i veidrodi ir iskart turi patikti, iskart. Siandien man taip ir buvo