Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas

QUOTE(Vitulka @ 2013 03 15, 14:23)
makiažas visagalis smile.gif

Pritarsiu tikrai, profesionalai makiažą ir ant problematisku vokų gerai padaro, kad matytųsi....
Atsakyti
QUOTE(Greenius @ 2013 03 15, 13:46)
Sveikos smile.gif turiu tokią problemą, kad mano akių vokai labai užkrenta.. ir makiažas matosi tik tada kai būnu užsimerkur turbūt  biggrin.gif  is vienos pusės juokinga, bet iš kitos verkt norisi, nežinau ar net apsimoka eit į saloną darytis, vis vien nelabai matysis...  verysad.gif
Gal kas nors turit panašią problemą ir patarsite ką nors?  blush2.gif

Makiazas tai nera tik akiu makiazas. Be viso to dar ir veidas tame yra, oda, skruostai ir lupos biggrin.gif Siaip imanoma isryskinti visokio tipo akis ir ivairiai apzaisti betkokia problema. Betkokiu atveju makiazas kaip jau minejau nesibaigia ties akimis ir ziurimas bendras vaizdas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 03 16, 11:39)
Makiazas tai nera tik akiu makiazas. Be viso to dar ir veidas tame yra, oda, skruostai ir lupos  biggrin.gif  Siaip imanoma isryskinti visokio tipo akis ir ivairiai apzaisti betkokia problema. Betkokiu atveju makiazas kaip jau minejau nesibaigia ties akimis ir ziurimas bendras vaizdas  4u.gif

Sutinku bigsmile.gif bet esu išties pastebėjus jog kaip kam....mano mama pvz turi būtinai lūpas pasidažyti, o akim didelio dėmesio neskiria, o man atvirkščiai akys svarbiausios....
Atsakyti
ačiū už patarimus, mielosios smile.gif
p.s. kai kam juokinga kaina už operaciją, o man juokingas pasiūlymas darytis operaciją biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Greenius @ 2013 03 17, 01:58)
p.s. kai kam juokinga kaina už operaciją, o man juokingas pasiūlymas darytis operaciją  biggrin.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif
As esu uz operacijas tik tada, jei kunas isdarkytas, jei del to jauciamas didelis kompleksas, zmogus negali gyvent pilnavercio gyvenimo. Tada operacija tikrai reikalinga. Bet kai randa priekabiu del smulkmenu, kuriu kiti net nemato ir leidzia pjaustyt savo kuna, tai man tiesa pasakius gaila tokiu zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(Greenius @ 2013 03 15, 10:46)
Sveikos smile.gif turiu tokią problemą, kad mano akių vokai labai užkrenta.. ir makiažas matosi tik tada kai būnu užsimerkur turbūt  biggrin.gif  is vienos pusės juokinga, bet iš kitos verkt norisi, nežinau ar net apsimoka eit į saloną darytis, vis vien nelabai matysis...  verysad.gif
Gal kas nors turit panašią problemą ir patarsite ką nors?  blush2.gif

Na Jus jau saket, kad Jums atrodo juokinga kai kazkas siulo pasidaryti operacija, ta komentara skaiciau. Sis pasiulymas manau is dalies nera jau toks piktybinis ir prastas. Nors as esu irgi is tu moteru, kurios yra pries operacija, kurios nera reikalingos. Esu uz jei zmogui tikrai laaabai atlepe ausys, labai kumpa didele nosis, viena krutis didesne nei kita, akiu gerinimo operacija norint atsikratyti atsibodusiu linziu arba akiniu ir pan, bet ka noriu pasakyt visu tuo? Mano mamukas irgi turi sia beda, jos akiu vokai uzkrite, negali niekada normaliai pasidazyti su seseliais. Na bet beda ne tame, beda tame kad kol jauna buvo, tol vokai na uzkrite siek tiek ir tiek, kai oda buvo jaunesne tol nebuvo dideles bedos, bet dabar kai jau 60 metu ant nosies ir oda pradejus senti, atsirado rauksles, vokai dar labiau uzkrito. Ji nera laaabai patenkinta tuo. Kitas pavyzdys Anusauskiene pasidare irgi ir ka pasake, kad linki visoms moterims turincioms sia maza beda istaisyti ir vargo nematyti. Jus kol jauna jus tos bedos smarkiai neizvelgiat, bet taip pat kaip mano mama ir Anusauskiene su amziumi tampa akys laaabai pavarge, nors tu nesijauti pavarges. Nors gal dabar ir nesvarstote tokios minties pasidaryti operacija, bet manau kai ateis 50 metu, tada pagalvosit kad tas kazkieno patarimas dabar atrodo visai nieko... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popcornas: 17 kovo 2013 - 17:26
raudonų lūpų vestuvinis...ypač gražu vasarai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 04 10, 01:04)
raudonų lūpų vestuvinis...ypač gražu vasarai  wub.gif

4 foto labai labai romantiška.. tokia retro wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upsy_daisy: 10 balandžio 2013 - 08:22
Sakykite merginos, kurios ismano apie makiaza... Buvau pasidaryti vestuvini bandomaji makiaza. Ant veido ziauriai matesi pudra, apserpetojus oda ir t.t. Is arti jei pamatyciau toki nuotakos veida, issigasciau, atrode kibiras sluoksniu pudros. Nors gera kosmetika, make Up Forever, bet gal man netinka ji, ar gali buti del to toks veidas? O rauksles kaip isryskejo doh.gif Nors realiai atrodau jaunesne, bet tas makiazas mane tikrai pasendino. Nusisypsojus rauksles taip ir likdavo toj pacioj vietoj verysad.gif
Eisiu daryti pakartotinai pas ta pacia vizaziste, ji sako, kad mano veidas "netinkamai" paruostas, reik pilingo, drekinimo, tuomet tokio vaizdo nebutu, be to, pudra ale visada matosi, bet pradedu galvoti, kad gal zmogui tiesiog patirties truksta unsure.gif
Atsakyti
Manau, kad pas gera visaziste darantis su gera kosmetika pudros neturi matytis... cia man butu baisiausias kosmaras, jei per vestuves taip padarytu, geriau tada paciai pasidazyti.. kiek esu macius padazytu mergaiciu is arti, daznai teko matyti toki vaizda, nezinau, gal kitoms tinka...
As noriu atrodyti gaiviai ir subtiliai, dariausi bandomaji pas viena visaziste, neradome bendros kalbos tuo klausimu, tai eisiu pas kita smile.gif manau kad reikes nestis savo kosmetikos, jei matysiu, kad kazkas ne taip .. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatra_Kaunas: 10 balandžio 2013 - 08:58
Dalis tiesos yra smile.gif bet tai pamatysis kai 2 kartas bus, ar oda neparuosta, ar tiesiog kitokiu priemoniu Jusu odai reikia smile.gif
Atsakyti
Savo oda labai dziaugiuosi, neproblematiska, skaisti, is esmes nereikia jokiu pudru jai, bet visazistes itikineja , kad nuotraukose vaizdas geresnis bus. Kur buvau bandomajame dejo make up makiazo pagrinda, dienos sviesoje matesi kad kazko yra deta. As pati sau deduosi Dior pudryte, sulygina spalva suteikia spindesi, ir niekaip neiziuresi kad kazko tepta...tai jei kasdienai odele atrodo graziai, tai vestuviu diena tikrai nenoreciau prastesnio varianto blink.gif
Atsakyti