QUOTE(Greenius @ 2013 03 15, 10:46)
Sveikos

turiu tokią problemą, kad mano akių vokai labai užkrenta.. ir makiažas matosi tik tada kai būnu užsimerkur turbūt

is vienos pusės juokinga, bet iš kitos verkt norisi, nežinau ar net apsimoka eit į saloną darytis, vis vien nelabai matysis...
Gal kas nors turit panašią problemą ir patarsite ką nors?
Na Jus jau saket, kad Jums atrodo juokinga kai kazkas siulo pasidaryti operacija, ta komentara skaiciau. Sis pasiulymas manau is dalies nera jau toks piktybinis ir prastas. Nors as esu irgi is tu moteru, kurios yra pries operacija, kurios nera reikalingos. Esu uz jei zmogui tikrai laaabai atlepe ausys, labai kumpa didele nosis, viena krutis didesne nei kita, akiu gerinimo operacija norint atsikratyti atsibodusiu linziu arba akiniu ir pan, bet ka noriu pasakyt visu tuo? Mano mamukas irgi turi sia beda, jos akiu vokai uzkrite, negali niekada normaliai pasidazyti su seseliais. Na bet beda ne tame, beda tame kad kol jauna buvo, tol vokai na uzkrite siek tiek ir tiek, kai oda buvo jaunesne tol nebuvo dideles bedos, bet dabar kai jau 60 metu ant nosies ir oda pradejus senti, atsirado rauksles, vokai dar labiau uzkrito. Ji nera laaabai patenkinta tuo. Kitas pavyzdys Anusauskiene pasidare irgi ir ka pasake, kad linki visoms moterims turincioms sia maza beda istaisyti ir vargo nematyti. Jus kol jauna jus tos bedos smarkiai neizvelgiat, bet taip pat kaip mano mama ir Anusauskiene su amziumi tampa akys laaabai pavarge, nors tu nesijauti pavarges. Nors gal dabar ir nesvarstote tokios minties pasidaryti operacija, bet manau kai ateis 50 metu, tada pagalvosit kad tas kazkieno patarimas dabar atrodo visai nieko...