Įkraunama...
Įkraunama...

Avortija-Haworthia

QUOTE(Crassula @ 2006 04 10, 20:54)

o čia tai grožis thumbup.gif
Papildyta:
turiu ir aš, draugė davė mažutį daigelį dabar jau manoji vaikų privedusi. Bet manoji ne tokios formos kaip tavo Monami. Maniškė kažkaip labiau prasiskleidusi, o žiedų tai dar nesu turėjusi, bet draugės žydėjo ružavai morkiniais žiedeliais. Tai manau ir mano tokia turėtų būti.
Draugė sakė kad jau pradėjo žydėti kai ji atskyrė visus vaikučius. Man vis gaila buvo draskyti savo kompozicijos (susodinta kartu su kaktusu ir dar kitais sukulentais, net pavadinimo nežinau).
Gaila neturiu skairmeninio fotiko, įdėčiau kaip manoji atrodo
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 04 11, 17:19)
turiu ir aš, draugė davė mažutį daigelį dabar jau manoji vaikų privedusi. Bet manoji ne tokios formos kaip tavo Monami. Maniškė kažkaip labiau prasiskleidusi, o žiedų tai dar nesu turėjusi, bet draugės žydėjo ružavai morkiniais žiedeliais. Tai manau ir mano tokia turėtų būti.

na man irgi praskydusios gražiau,bet čia jau tokia rūšis,nes ta iš kurios gavau tokią parsivežė ax.gif
Atsakyti
Aš irgi tokį grožį turiu wub.gif Tik kolkas jis man nėra žydėjęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2006 04 10, 22:54)

Kokios nematytos gelytės g.gif Labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 10, 17:55)
p.s.neradau jokioj temoj apie tokią gėlę,jei kur nors kalbama apie ją nukreipkite mirksiukas.gif

TAIGI MES PRIE KAKTUSŲ APIE JAS PAKALBAM bigsmile.gif
KAI KADA ax.gif laugh.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau kaip jos atrodo - labai gražios Havortia Trunkata. Jei kuri turi ir kada nors turėtų "plianciukų" aš eilėje nupirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 04 12, 15:06)
TAIGI MES PRIE KAKTUSŲ APIE JAS PAKALBAM  bigsmile.gif
KAI KADA  ax.gif  laugh.gif

ax.gif aš ten užklausiau ar jos prie kaktusų,tai man atsakė,kad čia prie sukulentų tai ir likau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betelgeiz @ 2006 04 12, 16:33)
Apžiūrėjau kaip jos atrodo - labai gražios Havortia Trunkata. Jei kuri turi ir kada nors turėtų "plianciukų" aš eilėje nupirkti  4u.gif

As turiu, tik itariu kad su plianciukais- tai gal tik po kokiu penkiu metu pavyktu...labai mazyte doh.gif
Atsakyti
Čia mano augaliukas, paveiksluotas anksčiau, o dabar jau ruošiasi žydėti. Tiesą sakant, tas kotelis žiedo tai man nepatinka, kaip valas, liaunas toks, svyra, nesilaiko tiesiai, bet vistiek smagu , kad žydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 04 13, 01:29)
Čia mano augaliukas, paveiksluotas anksčiau, o dabar jau ruošiasi žydėti. Tiesą sakant, tas kotelis žiedo tai man nepatinka, kaip valas, liaunas toks, svyra, nesilaiko tiesiai, bet vistiek smagu , kad žydi  smile.gif

Labai graziai nuauges tavo augaliukas...ziedai, aisku, unsure.gif ....

Idedu savo darzoviu nuotraukas
user posted image

ir
user posted image

blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crassula: 13 balandžio 2006 - 08:49
QUOTE(Crassula @ 2006 04 12, 16:17)
As turiu, tik itariu kad su plianciukais- tai gal tik po kokiu penkiu metu pavyktu...labai mazyte doh.gif

Linkiu kad sekmingai toks grozis uzaugtu ir plianciuku prigamintu, o mes palauksim palauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2006 04 13, 09:44)
Idedu savo darzoviu nuotraukas

o tai čia havortijos? blink.gif blink.gif thumbup.gif
kaip iš fantastinio siaubo filmo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elos: 13 balandžio 2006 - 12:56