jau radau tavo naują temą.Seniai reikėjo. Šaunuolė 
reikės centų pasitaupyti, sako reikia už gėles jei iš savų dovanoji nors vieną centą paimti, kad pas kitą augtų ir pas tave nenuvystų
Dėl dalybų sutinku
Papildyta:
dar matau kad ne tik gėlės pas mus bendra, tavo mažasis kaip ir mano zbitka gimus 2003 metais. Čia tai jau nereikės dalintis, turim abi tokius pat egzempliorius

reikės centų pasitaupyti, sako reikia už gėles jei iš savų dovanoji nors vieną centą paimti, kad pas kitą augtų ir pas tave nenuvystų

Dėl dalybų sutinku

Papildyta:
dar matau kad ne tik gėlės pas mus bendra, tavo mažasis kaip ir mano zbitka gimus 2003 metais. Čia tai jau nereikės dalintis, turim abi tokius pat egzempliorius

Ir aš prie jūsų
mano pirmoji Haworthija ir spėju nepaskutinė, nes labai jau faini augaliukai

Papildyta:
Šitam puslapyje daug labai rūšių superinių:
http://www.haworthia.com/

Papildyta:
Gražu
O aš šiandien saviškę eisiu persodinti, atskirsiu vaikučius

O aš šiandien saviškę eisiu persodinti, atskirsiu vaikučius
QUOTE(Auges @ 2006 04 19, 10:05)
Ir aš prie jūsų
Papildyta:

Papildyta:
oho kokia įdomi

QUOTE(Jasmin @ 2006 04 19, 10:16)
šiandieni ir rytoj geriausios dienos persodinti

gal man koks vaikelis kliūtų

[quote=Auges,2006 04 19, 10:05]
Ir aš prie jūsų
Tokią fražuolę šeštadienį nusipirkau Kaune Megos Senukuose. Dar liko, kaip ir kitokių sukulentų ir kaktusų. Asortimentas daug didesnis nei bet kurioje Maximoje. Gal ir ne šviežiai užvežta, bet aš ten buvau pirmą kartą, tai įspūdis labai neblogas.
Ir aš prie jūsų

Tokią fražuolę šeštadienį nusipirkau Kaune Megos Senukuose. Dar liko, kaip ir kitokių sukulentų ir kaktusų. Asortimentas daug didesnis nei bet kurioje Maximoje. Gal ir ne šviežiai užvežta, bet aš ten buvau pirmą kartą, tai įspūdis labai neblogas.
[quote=*MONAMI*,2006 04 19, 09:26]
oho kokia įdomi
galiu, bet mano tokia pati kaip tavo kur temos pradžioje nuotraukoje, tik labiau prasiskleidusi.
Tikrai nori, pasodinti tau į atskirą vazoniuką. Kaina 1 cnt.
Papildyta:
tai va kad geriausios dienos šiandien ir ryt, kažin ar spėsiu. Pas mane du tokie stovai gėlių kaip tave MONAMI. taigi laiko vis trūksta

oho kokia įdomi

galiu, bet mano tokia pati kaip tavo kur temos pradžioje nuotraukoje, tik labiau prasiskleidusi.

Papildyta:
tai va kad geriausios dienos šiandien ir ryt, kažin ar spėsiu. Pas mane du tokie stovai gėlių kaip tave MONAMI. taigi laiko vis trūksta
QUOTE(Jasmin @ 2006 04 19, 11:09)
Papildyta:

Papildyta:
gerai noriu

tai va galvoju,kad ir aš nespėsiu

MONAMI, su vaikiukais teks palaukti. Nebijok nepradings, o jei labai nori dabar tai prašau į svečius ir pati raukis, suskaičiavau 4 vaikiukus (pasiliksiu vieną). Matai, kai gėlių daug turiu tai vakar tik dalį persodinau, pirmiausia sanpaulijas (ir tai ne visas) kol žydėti nepradėjoir kitas kurios jau sos šaukėsi. O kaktusus ir sukulentus pasilikau šiandienai, bet...Laikausi prietaro-kai seniau sakydavo nedėk kopūstų kai sergi moteriškomis ligomis, tai aš kažkaip tomis dienomis stengiuosi nekonservuoti daržovių (rudenį) ir prie gėlių nekišu rankų (išskyrus laistymą). O šaindien mano planus sugriovė....

gerai, sutariam
O gal žinai kada dabar bus palankios dienos?