Įkraunama...
Įkraunama...

Avortija-Haworthia

QUOTE(Crassula @ 2006 04 13, 08:44)
user posted image
blush2.gif

lygiai tokia, tik tamsiai zaliais lapais mano uosviene kazkokdel agava vadina g.gif doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(elos @ 2006 04 13, 14:55)
o tai čia havortijos?  blink.gif  blink.gif thumbup.gif
kaip iš fantastinio siaubo filmo  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Aina @ 2006 04 13, 14:59)
lygiai tokia, tik tamsiai zaliais lapais mano uosviene kazkokdel agava vadina g.gif  doh.gif

Neskubek "smerkti" anytos--- jos gali buti ir agava---panasus augalai.
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2006 04 13, 08:44)
Idedu savo darzoviu nuotraukas

WOW thumbup.gif , labai gražios...
g.gif kada ant mišrainės pakviesi? lotuliukas.gif laugh.gif
Atsakyti
Turiu ir aš trijų rūšių , bet žiedai, tai jau atleiskit, aš juos iš kart nuraunu, kad neeikvotų jėgų "žydėjimui". Pagalys su keliais mažais nusususiais žiedeliais, jei juos taip galima pavadinti lotuliukas.gif .Dabar va jau dvi išleido, eisiu raut.
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2006 04 13, 21:22)
Turiu ir aš trijų rūšių , bet žiedai, tai jau atleiskit, aš juos iš kart nuraunu, kad neeikvotų jėgų "žydėjimui". Pagalys su keliais mažais nusususiais žiedeliais, jei juos taip galima pavadinti lotuliukas.gif .Dabar va jau dvi išleido, eisiu raut.

g.gif na reiiks pažiūrėti ar tikrai jau taip negražu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 13, 22:35)
g.gif na reiiks pažiūrėti ar tikrai jau taip negražu tongue.gif

Na ne tai, kad negražu, tiesiog žiedo kotelis toks netvirtas, kaip valas, virsta į visas puses, ant kitų gėlyčių. Aš nenuskinu tų žiedų, jei taip gamtos surėdyta, tegul žydi, tik matyt mano vyriškos giminės, nes kiek auginu, nėra turėjusi jokios atžalėlės, o pas kitas drauges, tai aplipusios vaikais.
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 04 13, 22:28)
Na ne tai, kad negražu, tiesiog žiedo kotelis toks netvirtas, kaip valas, virsta į visas puses, ant kitų gėlyčių. Aš nenuskinu tų žiedų, jei taip gamtos surėdyta, tegul žydi, tik matyt mano vyriškos giminės, nes kiek auginu, nėra turėjusi jokios atžalėlės, o pas kitas drauges, tai aplipusios vaikais.

na žiedelis tai netvirtas.bet pastebėjau,kad paliejus jis atsistoja tongue.gif tai gal sakau reikia daugiau laistyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 14, 09:59)
na žiedelis tai netvirtas.bet pastebėjau,kad paliejus jis atsistoja tongue.gif tai gal sakau reikia daugiau laistyti g.gif

Mano ar laistau ar nelaistau netvirtas, o per laistyti bijau g.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 04 14, 22:31)
Mano ar laistau ar nelaistau netvirtas, o per laistyti bijau  g.gif

vakar vieną netyčia nulaužiau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
vakar laistau aš saviškę ir žiūriu irgi jau nedidelis kaip antena stiebelis išlindęs, pirmą kartą žiedų sulauksiu, bet kaip mačiau pas draugę (aš iš jos gavau savają) tai nieko tokio labai gražaus, išstypęs stiebas ir keli žiedeliai. Gal ir netikslinga leisti žydėti, geriau tegu jėgas atiduoda pačiam augalui. Bet pirmą kartą tai smalsu kokie bus maniškės žiedeliai, gal spalva kitokia gal mutavo blink.gif nes augo tai šalia kitų sukulentų pasodinta. Bet rodos nesipyko augdami group.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 04 15, 11:30)
vakar laistau aš saviškę ir žiūriu irgi jau nedidelis kaip antena stiebelis išlindęs, pirmą kartą žiedų sulauksiu, bet kaip mačiau pas draugę (aš iš jos gavau savają) tai nieko tokio labai gražaus, išstypęs stiebas ir keli žiedeliai. Gal ir netikslinga leisti žydėti, geriau tegu jėgas atiduoda pačiam augalui. Bet pirmą kartą tai smalsu kokie bus maniškės žiedeliai, gal spalva kitokia gal mutavo blink.gif nes augo tai šalia kitų sukulentų pasodinta. Bet rodos nesipyko augdami group.gif

aš irgi sakiau pažiūrėsiu kas per žiedai,o kitais metais jei žydės tai gal irgi nulaušiu,kad neeikvotų savo jėgų g.gif
Atsakyti
Monami gal aš čia ne į temą, bet noriu paklaust kaip tu prižiūri kiškiakopūstį ( mačiau tavo kolekcijoje)4u.gif Aš turiu du - vienas žaliais lapeliais, kitas kaip tavo. Bet kažko nupeipe tokie pas mane verysad.gif Kažkas jiems netinka ir neparinka pas mane. Patark ax.gif
Atsakyti