Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Jutarės Balcony Red:
user posted image

Uodegas pomidorų lovelis:
user posted image

Partizanės Shady Lady
user posted image

Lavrynkos pomidoriukai:
user posted image

ir dar daug nuotraukyčių galima rasti ->
Ankstesnėje temoje
Atsakyti
Vau! thumbup.gif ale ir išsaugojai tokias senasnuotraukas wink.gif

ojojoj šiemet aš prie kažkokių atsilikėlių biggrin.gif Shady Lady kūdikystės stadijoj kol kas. Ir šiaip, saulė galėtų pašviesti gausiau, o tai daigeliai stiebiasi, spindulių nori...
Atsakyti
Labas vakaras,
atėjau ir nustebau, kad pernykščiai pomidoriukai su manimi sveikinasi bigsmile.gif biggrin.gif
Pernai buvo pirmi metai daržininkystės, tai šiemet jau ir šiltnamio užsimaniau doh.gif Bet turėsiu ir balkoninių - jau penkias rūšis blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na dar praėjusioj temoj buvo diskutuota apie derlių...
Žinot, kad iš balkono išmaitinsite keturių asmenų šeimą kasdien, lyg iš kokio šiltnamio, tikėtis nereikia. Tačiau turint dešimt vazoniukų, tikrai tikrai nemažai galima užkąsti smile.gif
Pradžiai patarčiau pasirinkt įvairių veislių, ir auginti kiekvieną pomidorą atskirame induke, atitinkančiame jo poreikius. Lovelyje galima auginti tik mažiausius. Ir dar, kuo daugiau vietos turės pomidoriukas, tuo gausiau jis derės.
Yra ir grandiozinių veislių, kurioms reikia milžiniškų vazonų, nepaisant to, kad jos balkoninės. Vasiai tai delno dydžio, tačiau žinoma kad jis nepriaugina tiek, kiek šiltnaminis.

Štai, veislės ir dydžiai:
Minibell, Venus, Vilma, Balconi Red - nuo 15 cm, geriau 20 cm;
Aztec, Black Cherry žemaūgis, Bajaja, Chery Falls, Thumbling Tom, Red Robyn - nuo 35 cm;
Shady Lady - nuo 45 cm.
Vazono aukštis turi būti didesnis, nei parašytas plotis.
Atsakyti
Sveikos, man vistiek neaišku kaip pomidorus auginti kibire. Nereikia dugne skylučių? Pirmojoje nuotraukoje pomidoriukai juk kibire g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2012 03 20, 20:50)
Sveikos, man vistiek neaišku kaip pomidorus auginti kibire. Nereikia dugne skylučių? Pirmojoje nuotraukoje pomidoriukai juk kibire  g.gif

nedariau jokių skylių dugne schmoll.gif Kuo puikiausiai augo ir derėjo biggrin.gif
Atsakyti
as jau mergaites prarandu vilti prisidaigint pomidoru,kazkoki daigai nuskure,silpnai auga,kiti lapus meta...nezinau,kas cia man gausis.Jau galvoju pirkt daigus,bet kazin ar kas daigina pardavimui tuos balkoninius(vilma tai pirkau anais metais),o kazi kaip su kitom veislem?kaip kitoms pamidorininkems sekasi daigint?gal kuri nores parduoti smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2012 03 20, 21:04)
as jau mergaites prarandu vilti prisidaigint pomidoru,kazkoki daigai nuskure,silpnai auga,kiti lapus meta...nezinau,kas cia man gausis.Jau galvoju pirkt daigus,bet kazin ar kas daigina pardavimui tuos balkoninius(vilma tai pirkau anais metais),o kazi kaip su kitom veislem?kaip kitoms pamidorininkems sekasi daigint?gal kuri nores parduoti smile.gif ?

Kodėl man kyla įtarimas,kad jiems neleidziama pagyventi sausom kojom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2012 03 20, 22:57)
nedariau jokių skylių dugne schmoll.gif Kuo puikiausiai augo ir derėjo biggrin.gif

Tai laistydavote retai? Pernai vazonuose auginau, o dabar gundausi kibire pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2012 03 20, 21:23)
Tai laistydavote retai? Pernai vazonuose auginau, o dabar gundausi kibire pabandyt.

Jei uždarame balkone po stogu ir reguliuojamai laistyt, visai daugmaž apytiksliai maždaug ganėtinai įmanoma biggrin.gif hehe
aš točnai perliečiau arba supūdyčiau, nes žmoniškai nemoku.
Atsakyti
Patarkit ka auginti grazaus balkone, pietineje puseje, nes daug kas neatlaiko to karscio
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 20, 22:50)
Jei uždarame balkone po stogu ir reguliuojamai laistyt, visai daugmaž apytiksliai maždaug ganėtinai įmanoma biggrin.gif hehe
aš točnai perliečiau arba supūdyčiau, nes žmoniškai nemoku.

Balkonas uždaras, bet pietų pusė. Tai jaučiu ir aš supūdyčiau bijodama, kad nesudžiūtų. lotuliukas.gif
Atsakyti