Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Jutarės Balcony Red:
user posted image

Uodegas pomidorų lovelis:
user posted image

Partizanės Shady Lady
user posted image

Lavrynkos pomidoriukai:
user posted image

Monteros
user posted image

Papildyta:
kaip maišuose auga ax.gif
user posted image
user posted image

user posted image

Partizanės prieskoniai
user posted image

Monteros balkonas
user posted image
Cia jau balkone kas gyvena:
user posted image
user posted image

Papildyta:
ankstesnė tema 4u.gif
Atsakyti
BALKONINIŲ POMIDORŲ VEISLĖS IR REIKALINGO VAZONO DYDIS:
Minibell, Venus, Vilma, Balconi Red - nuo 15 cm, geriau 20 cm;
Aztec, Black Cherry žemaūgis, Bajaja, Chery Falls, Thumbling Tom, Red Robyn - nuo 35 cm;
Shady Lady - nuo 45 cm.
Vazono aukštis turi būti didesnis, nei parašytas plotis.

ŠIEMET MES REKOMENDUOJAME VAZONUOSE NAUDOTI VITAPLANT ŽEMES
user posted image

kitais metais rekomendacija gali kisti, nes kasmet gamintojai supakuoja naujus žemės mišinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 24 balandžio 2012 - 20:59
QUOTE(Montera @ 2012 04 24, 09:46)
bazilikai tai krumeliais auga. Vieni yra vazoniai maziukai kiti didesni krumeliai

ale taip atrodo:
user posted image

Labai grazus bazilikai 4u.gif Ar cia vienas daigelis vazonelyje? Ir kada jus skabyt pradedate, kad sakotusi? g.gif
Atsakyti
Nauja tema thumbup.gif

Atsakyti
Smagiai atrodo nauja temukė thumbup.gif

QUOTE(Partizanė @ 2012 04 24, 20:58)
auginsiu šiemet pirmąsyk, bet spec balkoninę veislę. tai auginsiu kokiuose 7 litruose. tokį turiu, tokiame ir auginsiu. kaip ji sau nori, taip tegu ir prisitaiko.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir aš taip manau, bet mano ne balkoninė veislė, ale tegul irgi prisitaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 25, 08:17)
Smagiai atrodo nauja temukė  thumbup.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir aš taip manau, bet mano ne balkoninė veislė, ale tegul irgi prisitaiko  lotuliukas.gif

Labai spalvinga nauja temutė ir informatyvi 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Koks šaltas rytas 4u.gif

QUOTE(madmuazele @ 2012 04 16, 12:25)
Ciliukai marinuojami pagal Giedriaus recepta

pamačiau šį gėrį ir baigi unusigriaužt, kad čiliukų nepasisodinau verysad.gif verysad.gif

Gal dar atsiras kokia gailestingoji, kuri pasidalintų (pageidautina kažkur rčiau Lazdynų) ?? blush2.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
*MONAMI* 4u.gif Aciu uz nauja temuke smile.gif
O kiek mano foto pirmam lape thumbup.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
aciu uz nauja tema thumbup.gif man kazkaip mergaites atrodo,kad isnesus savo darza i balkona,zenkliai suletejo ju augimas,bet gal taip ir turi but g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2012 04 24, 23:06)
Labai grazus bazilikai 4u.gif Ar cia vienas daigelis vazonelyje? Ir kada jus skabyt pradedate, kad sakotusi? g.gif

Cia ne mano as tik kaip pvz paemiau sita foto kad matytus kaip auga lotuliukas.gif
Mano dar maziukai blush2.gif Taip kad tas pats klausimas ir mane kankins kada skabyt pradet g.gif
Papildyta:
Vakar drauge retino savo braskes tai man atveze visa kruva daigu thumbup.gif Tai nakti sodinau kai vaikai uzmigo bijojau tokius laikyt iki ryto iskastus. Ziuresim kaip tos braskes cia augs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 25 balandžio 2012 - 07:36
QUOTE(MigleMama8 @ 2012 04 25, 08:28)
atrodo,kad isnesus savo darza i balkona,zenkliai suletejo ju augimas,bet gal taip ir turi but g.gif

g.gif priminkit, o kokia jūsų daržo "sudėtis"? Pas mane neįstiklintam gyvena salotos paprastos ir svogūnai.. na dar ir rukolos priešmirtinę malda murma... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2012 04 25, 09:51)
g.gif priminkit, o kokia jūsų daržo "sudėtis"? Pas mane neįstiklintam gyvena salotos paprastos ir svogūnai.. na dar ir rukolos priešmirtinę malda murma... verysad.gif

Pas mane pomidorai,agurkai,melionai ir baklazanai.Na su jais viskas kaip ir ok,tik atrodo kaip kambary augo graziai,dabar stovi vietoj g.gif bet lai grudinasi biggrin.gif merginos,o kuo jus tresiat pomidorus?ir kas kiek laiko?
Atsakyti