Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Labas daržininkės 4u.gif , o pas mane nestiklintam balkone dabar karaliauja žemuogės, išgrūdau visus svogūnus, nes namuose aplink juos jau muselės pradėjo skraidyt doh.gif . Dar rabarbaras iškeliavo į balkoną, bet kažko nušalo blush2.gif , ai, gal dar atsigaus. Pasisėjau balkone salotas, petražoles, bazilikus 3 rūšių, dar pora vazonėlių salotų jau sudygusių išnešiau į balkoną. Pomidorų sėjau gal 5 rūšių, visi sudygo, bet vakar persodinau tik pačius pačiausius, ir tai gavosi 13 vazonų doh.gif . Agurkai drąsiai žydi ir agurkiukus augina okupavę visą palangę. Taip laukiu kada sušils oras ir jie drąsiai galės balkone raitytis smile.gif . Dar vakar gavau 6 ar tai paprikas, ar čili, nesupratau, bet tegu auga. Paskui keliaus į balkoną. O kambariuose ant palangių dar auga kalendros, rozmarinai, krapai (pirmą kartą kiek auginu jie man gražiai auga 4u.gif ), bazilikai 2 rūšių, pipirmėtės, na ir dar kažkas, bet jau nepamenu ką ten sėjau g.gif . tai taip ir ūkininkauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2012 04 25, 12:03)
. Agurkai drąsiai žydi ir agurkiukus augina okupavę visą palangę. Taip laukiu kada sušils oras ir jie drąsiai galės balkone raitytis smile.gif

oho kokie jau dičkiai. O kada sėjai? g.gif
Atsakyti
Labas daržininkės 4u.gif , o pas mane nestiklintam balkone dabar karaliauja žemuogės, išgrūdau visus svogūnus, nes namuose aplink juos  jau muselės pradėjo skraidyt doh.gif . Dar rabarbaras iškeliavo į balkoną, bet kažko nušalo blush2.gif , ai, gal dar atsigaus. Pasisėjau balkone salotas, petražoles, bazilikus 3 rūšių, dar pora vazonėlių salotų jau sudygusių išnešiau į balkoną. Pomidorų sėjau gal 5 rūšių, visi sudygo, bet vakar persodinau tik pačius pačiausius, ir tai gavosi 13 vazonų doh.gif . Agurkai drąsiai žydi ir agurkiukus augina okupavę visą palangę. Taip laukiu kada sušils oras ir jie drąsiai galės balkone raitytis smile.gif . Dar vakar gavau 6 ar tai paprikas, ar čili, nesupratau, bet tegu auga. Paskui keliaus į balkoną. O kambariuose ant palangių dar auga kalendros, rozmarinai, krapai (pirmą kartą kiek auginu jie man gražiai auga 4u.gif ), bazilikai 2 rūšių, pipirmėtės, na ir dar kažkas, bet jau nepamenu ką ten sėjau g.gif . tai taip ir ūkininkauju mirksiukas.gif

oho koks derlius nusimato thumbup.gif Tai balkonas turetu but milziniskas kad tiek sutalpinti blink.gif lotuliukas.gif Man jau pritruko fantazijos kaip reiks viska sutalpinti kad ir dviejuose balkonose... o kaip dar apsaugot nuo vejo ir lietaus .... neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 04 25, 12:47)
balkonas turetu but milziniskas kad tiek sutalpinti blink.gif  lotuliukas.gif Man jau pritruko fantazijos kaip reiks viska sutalpinti kad ir dviejuose balkonose... o kaip dar apsaugot nuo vejo ir lietaus .... neisivaizduoju doh.gif

dar nuo vaikų, šuns ir vaikų kamuolių... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 04 25, 12:18)
oho kokie jau dičkiai. O kada sėjai?  g.gif

Sėjau kovo pradžioje, bet jiems labai patiko vakarinė palangė, šilta, saulytė didžiąją dalį dienos kepina, tik laistyt nepamiršt ir auga kaip ant mielių.
QUOTE(Montera @ 2012 04 25, 12:47)
oho koks derlius nusimato  thumbup.gif  Tai balkonas turetu but milziniskas kad tiek sutalpinti blink.gif  lotuliukas.gif Man jau pritruko fantazijos kaip reiks viska sutalpinti kad ir dviejuose balkonose... o kaip dar apsaugot nuo vejo ir lietaus .... neisivaizduoju doh.gif

Oj, nekalbėk. Jau sumasčiau, kad pusę ten dėsiu, kitą pusę ten, dar ant sienos kabinsiu doh.gif lotuliukas.gif . Tik pomidorus ant palangės auginsiu, nes bijau, kad lauke jiems nepatiks. Aš pernai turėjau 2 balkonus, tai šeimyna burbuliavo, kad net katinams vietos apsisukt balkone nėra lotuliukas.gif . Dar galvojau ridikėlių balkone pasėt, bet lietus lyja, tai nelysiu ten. Tiesa, dar neparašiau, kad vos ne kiekvienam didesniam vazone su gėlyte ir žirniukas raitosi ax.gif . Nors dėl žirnių derliaus teks balkone kokį lovelį pasėt, nes viduje tuoj daigelius tai vaikas, tai katinai nuvalgo.
Atsakyti
Labas daržininkės 4u.gif , o pas mane nestiklintam balkone dabar karaliauja žemuogės, išgrūdau visus svogūnus, nes namuose aplink juos  jau muselės pradėjo skraidyt doh.gif . Dar rabarbaras iškeliavo į balkoną, bet kažko nušalo blush2.gif , ai, gal dar atsigaus. Pasisėjau balkone salotas, petražoles, bazilikus 3 rūšių, dar pora vazonėlių salotų jau sudygusių išnešiau į balkoną. Pomidorų sėjau gal 5 rūšių, visi sudygo, bet vakar persodinau tik pačius pačiausius, ir tai gavosi 13 vazonų doh.gif . Agurkai drąsiai žydi ir agurkiukus augina okupavę visą palangę. Taip laukiu kada sušils oras ir jie drąsiai galės balkone raitytis smile.gif . Dar vakar gavau 6 ar tai paprikas, ar čili, nesupratau, bet tegu auga. Paskui keliaus į balkoną. O kambariuose ant palangių dar auga kalendros, rozmarinai, krapai (pirmą kartą kiek auginu jie man gražiai auga 4u.gif ), bazilikai 2 rūšių, pipirmėtės, na ir dar kažkas, bet jau nepamenu ką ten sėjau g.gif . tai taip ir ūkininkauju mirksiukas.gif

Jooo tikra ūkininkė. Na bet aš pastebėjau, kad ūkininkaujant pirmus metus, tai nepigus malonumas - žemė/substratas nepigus, o kur dar tokią krūvą vazonikų prisipirkti doh.gif ... pas mane auga 33 daigeliai pomidorų, nu kitąmet tikrai pakaks max 10.
Ir dar labai liūdna - pirkau braškių sėklikių, pokelis brangus, o ten tik 11 tebuvo, išdygo 3, o liko kol kas tik 1 mažuliukas ir tai man atrodi, kad neišsilaikys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 04 25, 19:51)
Jooo tikra ūkininkė. Na bet aš pastebėjau, kad ūkininkaujant pirmus metus, tai nepigus malonumas - žemė/substratas nepigus, o kur dar tokią krūvą vazonikų prisipirkti  doh.gif ...

ta proga stengiuos neskaičiuot doh.gif ir vis nejauku prieš MB kai reikia konors dar ir dar.. blush2.gif bet jau jau lyg ir viskas, jei tik žemės nepritrūksiu unsure.gif
Atsakyti
Jooo tikra ūkininkė. Na bet aš pastebėjau, kad ūkininkaujant pirmus metus, tai nepigus malonumas - žemė/substratas nepigus, o kur dar tokią krūvą vazonikų prisipirkti  doh.gif ... pas mane auga 33 daigeliai pomidorų, nu kitąmet tikrai pakaks max 10.
Ir dar labai liūdna - pirkau braškių sėklikių, pokelis brangus, o ten tik 11 tebuvo, išdygo 3, o liko kol kas tik 1 mažuliukas ir tai man atrodi, kad neišsilaikys  verysad.gif

Pas mane pokelyje buvo 8 sėklos, o išdygo 3 braškės (iš kurių viena labai labai labai dar mizerna ir vargu ar ko iš jos sulauksiu...). tai va ir pirk sėklom doh.gif, geriau jau daigais - ir vargo ne tiek ir bent jau matai, ką perki doh.gif O kainavo pokutis 8,99 Lt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 25 balandžio 2012 - 19:29
Jooo tikra ūkininkė. Na bet aš pastebėjau, kad ūkininkaujant pirmus metus, tai nepigus malonumas - žemė/substratas nepigus, o kur dar tokią krūvą vazonikų prisipirkti  doh.gif ... pas mane auga 33 daigeliai pomidorų, nu kitąmet tikrai pakaks max 10.
Ir dar labai liūdna - pirkau braškių sėklikių, pokelis brangus, o ten tik 11 tebuvo, išdygo 3, o liko kol kas tik 1 mažuliukas ir tai man atrodi, kad neišsilaikys  verysad.gif

galiu paguosti, kad kitąmet susitaupys ant vazonų, pikiavimo indelių. tačiau žemių vistiek reikės. o ir naujų sėklų, naujų veislių biggrin.gif
tik 30 pomidorų tikrai jau kad per daug. aš va turėsiu 11, ir nežinau nežinau, ar ne per daug. nes kai reikia laistymui tampyt bambalius vandens... wacko.gif
o dėl MB, anoks čia nejaukumas. kai supranta, kad tai hobis, teikiantis džiaugsmą, o dar ir palaimą gomuriui... biggrin.gif kas čia nejaukaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 25 balandžio 2012 - 19:45
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 25, 20:43)

tik 30 pomidorų tikrai jau kad per daug. aš va turėsiu 11, ir nežinau nežinau, ar ne per daug.

o dėl MB, anoks čia nejaukumas. kai supranta, kad tai hobis, teikiantis džiaugsmą, o dar ir palaimą gomuriui... biggrin.gif kas čia nejaukaus.

g.gif o aš tik žiūriu kad visi mano 25 pomidorai sutilpų ir dar koks porą dumplainių.. Gal reiks visgi kam padovanot, nes spėju žemių pritrūksiu. Na bent jau užtai kitais metais daug maž žinosiu kiek užtenka pomidorų paskanavimui..

su pinigėliais dabar ne pati geriausia padėtis, bet svarbiausia, kad supranta rolleyes.gif o man kaifas nerealus.
Ta proga, kad paskutinis didesnis apsipirkimas seniuos buvo, pasičiupau ir pakutį špinatų. Kaip greit jie sudygsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2012 04 25, 13:03)
dar nuo vaikų, šuns ir vaikų kamuolių... lotuliukas.gif  doh.gif

Nu tiesiog numatet ateiti... vadinasi susinesiau vazonus kaikuriuos i kambari nuo vejo tai mano grazuole besiduodama ikrito i vazona ir graziausiai atsisedo ant agurko.... tai itariu kad aleliuja bus tam agurkui doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 25, 20:28)
Pas mane pokelyje buvo 8 sėklos, o išdygo 3 braškės (iš kurių viena labai labai labai dar mizerna ir vargu ar ko iš jos sulauksiu...). tai va ir pirk  sėklom doh.gif, geriau jau daigais - ir vargo ne tiek ir bent jau matai, ką perki  doh.gif O kainavo pokutis  8,99 Lt  blink.gif

tai mano irgi tos pačios sėklikės, likęs daigelis irgi mizernas, tai jau nesitikiu iš jo, nors gal... Kitąmet pirksiu pigesnes, kitos firmos, tai nors neskaudu bus prarasti. va pirkau žemuoges, tai labai gerai sudygo, aišku nemažai daigiukų išgriuvo, bet dar labai daug liko ir, atrodo, auga bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 25, 20:43)
galiu paguosti, kad kitąmet susitaupys ant vazonų, pikiavimo indelių. tačiau žemių vistiek reikės. o ir naujų sėklų, naujų veislių biggrin.gif
tik 30 pomidorų tikrai jau kad per daug. aš va turėsiu 11, ir nežinau nežinau, ar ne per daug. nes kai reikia laistymui tampyt bambalius vandens...  wacko.gif

na aš taip irgi mąstau, kitąmet bus skalsiau, turėsiu patirties - šiemet pirmą kartą užsiimu tuo. Pernai sėjau dumplainius, tai ir šiemet tie patys tebeauga, jau dvimečiai. dar pernai sėjau krapus, bet nepatiko jie man, ne tas kvapas; ir rukolą turėjau, norėjau paragauti, nes net nežinojau kas jie tokie blush2.gif
O su pomidorais tai taip jau gavosi, net nesitikėjau, kad taip gerai sudygs ir visi atrodo gražiai auga, sėjau 2 rūšis... dabar augančių daigelių ir išmesti net negalėčiau schmoll.gif gal kur lauke prie daugiabučio reiks pasodint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 25 balandžio 2012 - 21:12