QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 25, 20:28)
Pas mane pokelyje buvo 8 sėklos, o išdygo 3 braškės (iš kurių viena labai labai labai dar mizerna ir vargu ar ko iš jos sulauksiu...). tai va ir pirk sėklom

, geriau jau daigais - ir vargo ne tiek ir bent jau matai, ką perki

O kainavo pokutis 8,99 Lt
tai mano irgi tos pačios sėklikės, likęs daigelis irgi mizernas, tai jau nesitikiu iš jo, nors gal... Kitąmet pirksiu pigesnes, kitos firmos, tai nors neskaudu bus prarasti. va pirkau žemuoges, tai labai gerai sudygo, aišku nemažai daigiukų išgriuvo, bet dar labai daug liko ir, atrodo, auga
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 25, 20:43)
galiu paguosti, kad kitąmet susitaupys ant vazonų, pikiavimo indelių. tačiau žemių vistiek reikės. o ir naujų sėklų, naujų veislių

tik 30 pomidorų tikrai jau kad per daug. aš va turėsiu 11, ir nežinau nežinau, ar ne per daug. nes kai reikia laistymui tampyt bambalius vandens...

o dėl MB, anoks čia nejaukumas. kai supranta, kad tai hobis, teikiantis džiaugsmą, o dar ir palaimą gomuriui...

kas čia nejaukaus.
na aš taip irgi mąstau, kitąmet bus skalsiau, turėsiu patirties - šiemet pirmą kartą užsiimu tuo. Pernai sėjau dumplainius, tai ir šiemet tie patys tebeauga, jau dvimečiai. dar pernai sėjau krapus, bet nepatiko jie man, ne tas kvapas; ir rukolą turėjau, norėjau paragauti, nes net nežinojau kas jie tokie
O su pomidorais tai taip jau gavosi, net nesitikėjau, kad taip gerai sudygs ir visi atrodo gražiai auga, sėjau 2 rūšis... dabar augančių daigelių ir išmesti net negalėčiau

gal kur lauke prie daugiabučio reiks pasodint