Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 30 tema

QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 13, 10:41)
na bet jūs ten ekstremaliai... Gal mažai aplaistėt biggrin.gif O gal kaip tik normaliai aplaistėt, kad visos nelaimės tik pro šalį wink.gif

laistom vis dar, kas vakarą lotuliukas.gif

QUOTE(Vilienė @ 2012 07 13, 10:50)
Oooo artėja įkurtuvės!!! thumbup.gif
Mes Krokuvoj, o namuose lenkai šeimininkauja - grįžę rasime stalviršius virtuvėje ir stalviršį vonioje. Vejamės, bet MB sakė su meistrais negyvens, visi išsinešdins tada kelsimės biggrin.gif

nebematėm prasmės laukti, šiandien man stalviršį uždės tai liks visai nebedaug doh.gif žodžiu kai reikia keltis, tai dar belekiek investuot reikia į viską doh.gif
Atsakyti
sena tema
Kai pasiklausau kiek trunka kraustymasis, tai baisu darosi, tikiuosi tiek netruks kiek santechniko laukimas... Vis dar nesulaukiu sad.gif Jei be krano ir WC ar atsirastų norinčių aplankyti mane ax.gif turiu laisvą pirmadienį antradienį arba ketvirtadienį ateinančius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 07 13, 12:13)
laistom vis dar, kas vakarą  lotuliukas.gif
nebematėm prasmės laukti, šiandien man stalviršį uždės tai liks visai nebedaug  doh.gif žodžiu kai reikia keltis, tai dar belekiek investuot reikia į viską  doh.gif

O as jusu noriu paklausti, ka nusprendete del fasado g.gif ? Ar dejote klinkeri,ar uzdejote tik struktura?
Mes niekaip neapsisprendziam doh.gif dar kai suzinojau,kad kampine plytele 9lt/vnt,tai zandikaulis atsivepe doh.gif Metras kampo gaunasi 109lt, o tu kampu name doh.gif Ir dar ieskom meistru pagal rekomendacijas,tai 60lt./m2. kazkoks kosmosas doh.gif Svarstom gal aplamai simet uzarmuoti ir palikti iki kitu metu,gal pavasari kainos mazesnes bus g.gif gal tada AnaDeizy jau ir kontaktais pasidalins, kurie pigiai daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 07 13, 11:41)
O as jusu noriu paklausti, ka nusprendete del fasado g.gif ? Ar dejote klinkeri,ar uzdejote tik struktura?
Mes niekaip neapsisprendziam  doh.gif dar kai suzinojau,kad kampine plytele 9lt/vnt,tai zandikaulis atsivepe  doh.gif Metras kampo gaunasi 109lt, o tu kampu name  doh.gif Ir dar ieskom meistru pagal rekomendacijas,tai 60lt./m2. kazkoks kosmosas  doh.gif Svarstom gal aplamai simet uzarmuoti ir palikti iki kitu metu,gal pavasari kainos mazesnes bus  g.gif  gal tada AnaDeizy jau ir kontaktais pasidalins, kurie pigiai daro  mirksiukas.gif

kampiniu plyteliu pirkti nereikia... reikia pirkti klinkerio plytas ir jas pjaustyti i plyteles.

SKUBIAI REIKIA KONTAKTO, KAS NORMALIAI MURINA SHIEDEL KAMINUS. Reikia, kad butu isbandyti ir geri meistrai. Giedruole, Jus ten kazka murinot/permurinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 13 liepos 2012 - 12:07
smile.gif ne mes nieko nepermūrinom smile.gif Lokys permūrino - pats smile.gif Man kaminą sumūrino sienų mūrininkai.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 13, 13:11)
smile.gif ne mes nieko nepermūrinom smile.gif Lokys permūrino - pats smile.gif Man kaminą sumūrino sienų mūrininkai.

Lokys permurino cia toks pasakymas... permurino po meistru 4 nesekmingu bandymu. smile.gif

Bet Jus ten kazka su kazkuo konsultavotes, kvietet atstovus kazkokius ar as kazka maisau...?

P.S. tai kada realiai meetas pas Jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 13 liepos 2012 - 13:13
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 13, 11:19)
sena tema
Kai pasiklausau kiek trunka kraustymasis, tai baisu darosi, tikiuosi tiek netruks kiek santechniko laukimas... Vis dar nesulaukiu sad.gif Jei be krano ir WC ar atsirastų norinčių aplankyti mane  ax.gif turiu laisvą pirmadienį antradienį arba ketvirtadienį ateinančius smile.gif

as noreciau, ypac kad pasiulytos dienos yra ne savaitgalis! Labiau tiktu 2dienis arba 4dienis.

O as labai noriu kraustytis, net puse kambario jau idezes sudejau, rubus supakavau pasilikau tik pagrindinius nesiojimui biggrin.gif
Atsakyti
Gavom statybos leidima. Kokie formalumai yra privaloma pradedant statybas?

* Techinine prieziura vis dar privaloma ? Nuo kada ja reikia forminti, t.y. nuo darbu pradzios ar ?

* Kaip su statybos zurnalu ?

Dekui is anksto.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 13, 12:06)
kampiniu plyteliu pirkti nereikia... reikia pirkti klinkerio plytas ir jas pjaustyti i plyteles.

SKUBIAI REIKIA KONTAKTO, KAS NORMALIAI MURINA SHIEDEL KAMINUS. Reikia, kad butu isbandyti ir geri meistrai. Giedruole, Jus ten kazka murinot/permurinot?

nežinau, keistai kažkaip. Aš pirkau Tona ir jokių klausimų - pardavėjas atvažiavo, sumūrijo, įteikė amžiną garantiją ir darbams ir dūmtraukiams ir išvažiavo - jokių likučių, jokių bajerių jokio meistrų ieškojimo.
Atsakyti
Aš jau beveik džiaugiuosi, kad niekas nenori biggrin.gif nes labai to komforto trūksta...
Tai ir sakau kuriom dienom galiu priimti, jei kas norit pasirinkit dieną ir pirmyn.
Man nenuskilo, kad sheedelį rinkausi su 45 laipsnių alkūne, todėl dabar kondensatas teka ne į rinktuvą, o į židinį arba per jungimus. Siūlau kamino reikalais pasikonsultuoti su Korida. Kaži kaip jam sekas, labai jau tylus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 13, 15:58)
nežinau, keistai kažkaip. Aš pirkau Tona ir jokių klausimų - pardavėjas atvažiavo, sumūrijo, įteikė amžiną garantiją ir darbams ir dūmtraukiams ir išvažiavo - jokių likučių, jokių bajerių jokio meistrų ieškojimo.

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 13, 15:13)
Aš jau beveik džiaugiuosi, kad niekas nenori biggrin.gif nes labai to komforto trūksta...
Tai ir sakau kuriom dienom galiu priimti, jei kas norit pasirinkit dieną ir pirmyn.
Man nenuskilo, kad sheedelį rinkausi su 45 laipsnių alkūne, todėl dabar kondensatas teka ne į rinktuvą, o į židinį arba per jungimus. Siūlau kamino reikalais pasikonsultuoti su Korida. Kaži kaip jam sekas, labai jau tylus smile.gif

norim ax.gif bet bijom ax.gif PATI GIEDRUOLĖ kviečia blush2.gif
aš balsuočiau už ketvirtadienį ax.gif
Atsakyti