Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Linetax @ 2013 01 10, 21:31)
Nuostabus žydėjimas  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir kiek daug iš karto  bigsmile.gif

Ačiū
dar 9 turi žydėti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 10, 20:26)

oho kiek užderėjo žiedų vienu metu bigsmile.gif kokie visi gražūs, o svarbiausia, kad nuotraukos puikios ir atskleidžia visą grožį wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 10, 20:26)

Nerealiai, nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . T.y. realiai, bet jau nuostabiai bigsmile.gif
Šitokia gausa bigsmile.gif ... Ir visi dabar?

Jau matau, atsakymas yra, dar su pagerinta ateitim 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 10 sausio 2013 - 20:44
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 10, 22:26)

Čia kaip suprantu, kad neištrenktų bigsmile.gif korupcija? wub.gif nuostabus žydėjimas, o nuotraukos, kiekviena verta atviruko vardo 4u.gif

Dabar galvoju g.gif tai kokį man reiks kyšį nešt, Tavęs neperspjausiu schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 01 10, 21:50)
Čia kaip suprantu, kad neištrenktų bigsmile.gif korupcija? wub.gif nuostabus žydėjimas, o nuotraukos, kiekviena verta atviruko vardo 4u.gif

Dabar galvoju g.gif tai kokį man reiks kyšį nešt, Tavęs neperspjausiu schmoll.gif

Atspėjai. Kyšis biggrin.gif
Perspjausit ir dar kaip. Mano žiedai baigsis ir gal vėl kelis metus nežydės.
Atsakyti
Pasiridi pas mane skleidžia žiedus Susan ir Rilona, o Benfica šiemet kolkas leidžia tik lapus, ko gero šiemet nežydės schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 11 sausio 2013 - 15:27
QUOTE(MamaDanute @ 2013 01 11, 15:27)
Pasiridi pas mane skleidžia žiedus Susan ir Rilona, o Benfica šiemet kolkas  leidžia tik lapus, ko gero šiemet nežydės schmoll.gif .

Ką reiškia pirmas žodis?
Apskritai, tai ši žinutė - pagal geriausias Rojaus sodų forumo tradicijas - apie nieką. Ir nepagarba kitiems forumo dalyviams totali - nesiteikia net perskaityti, ką suvėmė. nail.gif nono.gif nail.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2013 01 11, 19:45)
Ką reiškia pirmas žodis?
Apskritai, tai ši žinutė - pagal geriausias Rojaus sodų forumo tradicijas - apie nieką. Ir nepagarba kitiems forumo dalyviams totali - nesiteikia net perskaityti, ką suvėmė. nail.gif  nono.gif  nail.gif  irnesakyk.gif

O kiek Tamstos žinučių apie nieką ? Aš atsimenu vieną prasmingą,gal dar vieną kokią pamiršau,atsiprašau tada. Čia ne šventraščio puslapiai,o bendravimo vieta. Turim tokią teisę, ir todėl čia nespengia tyla,kaip R.S. Ir,būk maloni,nebendrauk taip,kad nereiktų silpnesnių nervų moterėlei vietoj širdies vaistų-žiedų - išgerti tamstos papiltos tulžies,o kažkam trinti turiningus Steputės postus schmoll.gif
Atsakyti
Wau!!!!
Liutpede, koks grozis bigsmile.gif
Ir fotkes kokios superines thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Lutpede,2013 01 10, 20:26]

Nuostabus ziedai wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Šią temą puošia tokie žiedai, verti milijono. Tikrai.
Na, bet kai kurių pasisakymai tokie nebeskanūs schmoll.gif Kažkam turėtų būti labai gėda blush2.gif Ir kaip gali toks žmogus gėles auginti g.gif Čia tokiems "bajeriams" nevieta.
Atsakyti
Rodomės toliau.
user posted image
Raudoną spalvą sunku nutaikyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 12 sausio 2013 - 14:24
[quote=Lutpede,2013 01 12, 14:07]
Rodomės toliau.

Taip ir toliau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti