Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Apelsina @ 2013 01 09, 11:25)
Ištempiau savo pirmuosius penkis pamiegojusius cibulius į šilumą ir šviesą... O Jūs senus "kailinius", t.y. sudžiūvusius ir atšokusius nuo svogūno lakštus nulupate? Visus? Nevisus? Kiek?  g.gif

Nebent būna visiškai atšokę, specialiai nematau reikalo lupinėti.
Atsakyti
Labas rytas.
Na as irgi pries pora dienu isnesiau i dienos sviesa savo viena vieninteli amarili. palaisciau, dabar lauksiu lapelio. wub.gif
pernai metais, kokius penkis lapus isleido, o ziedelio ne vieno. kazi ka ne taip dariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 01 09, 13:04)
Labas rytas.
Na as irgi pries pora dienu isnesiau i dienos sviesa savo viena vieninteli amarili. palaisciau, dabar lauksiu lapelio.  wub.gif
pernai metais, kokius penkis lapus isleido, o ziedelio ne vieno. kazi ka ne taip dariau g.gif

Atnešus iš poilsio vietos nereikia laistyti. Laistyti pradėti tik kai išlenda žiedstiebis. Laistyti į lėkštutę. Pasiskaitykit pirmam puslapį, tikrai daug kas bus aiškiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 09 sausio 2013 - 11:08
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 01 09, 11:08)
Atnešus iš poilsio vietos nereikia laistyti. Laistyti pradėti tik kai išlenda žiedstiebis. Laistyti į lėkštutę. Pasiskaitykit pirmam puslapį, tikrai daug kas bus aiškiau 4u.gif

Jei aš laistyčiau į lėkštutę, tai mano meileniai negautų nė lašiuko vandens schmoll.gif . Yra pasodinti moliniuose vazonėliuose, o ant dugno skylės dar lenkta molinė šukė, angliukai vienas ar keli, kitur dar pūstos granulės. Visada laistau tik per viršų. Ir tai vasarą kartais per daug perdžiūsta žemė, tenka nardinti su visu vazonu, kad tolygiai laistytųsi ax.gif . Per apačią įsivaizduoju laistymą, tik kai pasodinta plastikiniame vazonėlyje su daug dugno skylučių, be jokio drenažo. Ar Jūs taip auginate?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 09, 12:30)
Jei aš laistyčiau į lėkštutę, tai mano meileniai negautų nė lašiuko vandens schmoll.gif . Yra pasodinti moliniuose vazonėliuose, o ant dugno skylės dar lenkta molinė šukė, angliukai vienas ar keli, kitur dar pūstos granulės. Visada laistau tik per viršų. Ir tai vasarą kartais per daug perdžiūsta žemė, tenka nardinti su visu vazonu, kad tolygiai laistytųsi ax.gif . Per apačią įsivaizduoju laistymą, tik kai pasodinta plastikiniame vazonėlyje su daug dugno skylučių, be jokio drenažo. Ar Jūs taip auginate?

Aš plastikiniuose auginu su daug skylučių, o po vazonėliu esu padėjusi vienkartinę gilią lėkštelę. Į ją nemažai įsipila vandens, kai laistau. Gal ir nelabai kaip žiūrisi, bet kambaryje ne taip ilgai jie būna. Pavasarį iškeliauja į verandą ax.gif
Atsakyti
Paprastas raudonas..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dofkutis: 09 sausio 2013 - 13:51
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 09, 14:30)

Eisiu pasiieškot lazdžikės, dabar greit nerandu g.gif nepedagogiška, bet kartais taip norisi ax.gif trinktelt. Paskui (jei ką), apie puvinius info pirmam puslapį mirksiukas.gif

QUOTE(Dofkutis @ 2013 01 09, 15:51)
Paprastas raudonas..

Man vistiek raudoni kažkuo įpatingi ax.gif vis žadu mažint jų kiekį- negaliu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 09 sausio 2013 - 14:01
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 09, 12:30)

oho kokie ištvermingi Jūsų gėliukai bigsmile.gif
aš tai tokias naudoju lėkštutes biggrin.gif
šie indeliai paslankus, galima juos truputį suspausti, jei pritrūksta vietos ant palangės, o ir potvynis negresia, kai laistai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 09 sausio 2013 - 14:13
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 09, 13:30)

kas čia per teorija apie ateivius ir kosmosą?
Papildyta:
QUOTE(Dofkutis @ 2013 01 09, 14:51)
Paprastas raudonas..

Labiau oranžinis. Labai graži spalva
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2013 01 09, 13:51)
Paprastas raudonas..

[url

Taigi gražuolis 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 09, 14:12)
kas čia per teorija apie ateivius ir kosmosą?

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 01 09, 14:00)
Eisiu pasiieškot lazdžikės, dabar greit nerandu g.gif nepedagogiška, bet kartais taip norisi  ax.gif trinktelt. Paskui (jei ką), apie puvinius info pirmam puslapį mirksiukas.gif
Man vistiek raudoni kažkuo įpatingi ax.gif vis žadu mažint jų kiekį- negaliu. rolleyes.gif

Papildyta:

Gal ir turiu šiokį tokį polinkį į mazochizmą g.gif ax.gif biggrin.gif

Dabar bandysiu pasiteisinti biggrin.gif
Žinau apie puvinius smile.gif , gal ne viską, kas naujesnio, ar SM puslapiuose žinoma, bet nemažai blush2.gif . Pirmas puslapis perskaitytas ne kartą 4u.gif . Esu mėgėja, bet meilenius auginu jau apie penkioliką metų su didesniais azartais ir mažesniais, priklausomai nuo naminės ir darbinės situacijos. Esu meilenių fanė smile.gif . Mokiausi iš knygų, žurnalų, ne interneto. Ne kartą teko gelbėti nusipirktas sergančias gėlytes. Dažniausiai sėkmingai. Va, apie dezinfekavimą briliantine žaluma tikrai nebuvau girdėjusi ax.gif . Gal kai kurios mano žinios ir paseno g.gif .
Laistymas pas mane dažniau susijęs su nedalaistymu, negu perlaistymu, o moliniai vazonėliai, kaip žinia, linkę išgarinti drėgmę per sieneles biggrin.gif , taigi, žemei kartais tenka nederamai perdžiūti blush2.gif . Kokybiškai ją sudrėkinti galima tik pamerkiant į vandenį vazoną. Taigi, jei pilietiškai pasigailiu perdžiūvusios gėlytės- merkiu į vandenį bigsmile.gif . Vazoną su meileniu merkiu ne iki viršaus biggrin.gif (nemuškit fear.gif). Nelaikau tris paras biggrin.gif . Nieko jam neatsitinka smile.gif . Aišku, taip būna nedažnai, gal kokį kartą į sezoną, ne visiems, priklausomai nuo situacijos(ant kokios palangės stovi, ar ilgam buvo paliktas , koks oras už lango i tt.)

Ar jau reabilituosit blush2.gif ? Ar dar Steputė ateis su kočėlu blink.gif ?...
Atsakyti
aciu aciu,kad ir paprastas bet man jis irgi lb grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 09, 18:51)

Na ką galiu pasakyti. Pasiteisinai
Atsakyti