Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Linetax @ 2013 01 12, 23:59)
Visi, kuriuos paskutiniu metu rodžiau, išskyrus Papilio, pirkti Šiauliuose Ermitaže, o žaliažiedis - Klaipėdoje

Ir kaip jūs randat, kiek apsilankau ten tik red lion pridėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2013 01 12, 22:10)
Svekos graziu augalu augintojos bigsmile.gif Ieskojau, bet neradau reikiamos man informacijos. Amarilis leidzia ziedyna, bet jis pradejo dziuti, gal zinot kodel taip darosi, bijau, kad taip ir neprazydes g.gif  4u.gif

Deja, kartais būna ir taip verysad.gif nudžiūsta nepražydęs. Bet išsaugokit svogūną, kitais metais žydės.

Lutpede, Linetax Jūsų žiedai fantastiški wub.gif Linetax, man antrasis panašus į Moonlight, pati tokį turiu, spalva žalsvai geltona ir pagal žiedlapių formą labai panašus į maniškį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 13 sausio 2013 - 14:33
parodau dar porelę
pirmas buvo atpažintas kaip Dvigubas rekordas (?)user posted image
šitas iš nežiniukų. Nei tai Šokati karalienė, nei tai Philadelphia. man labiau į antrą panašus
user posted image
ankstesnis šitos žydėjimas buvo toks
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 13 sausio 2013 - 16:26
Linetax- kaip gražu thumbup.gif . Lutpede- koks nuostabus tęsinys thumbup.gif . Bet tai dabar įdomu pasidarė- tai ką, meilenių atskirų sezonų žydėjimai skiriasi kaip kokių sanpaulijų g.gif ? Ar čia tik fotoaparato ir apšvietimo fokusai?

Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 13, 17:59)
parodau dar porelę

Labai gražu wub.gif Tačiau keista, kodėl taip skiriasi žiedai ankstesnio žydėjimo ir dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 13, 17:40)
Linetax- kaip gražu thumbup.gif . Lutpede- koks nuostabus tęsinys thumbup.gif . Bet tai dabar įdomu pasidarė- tai ką, meilenių atskirų sezonų žydėjimai skiriasi kaip kokių sanpaulijų g.gif ? Ar čia tik fotoaparato ir apšvietimo fokusai?

jokių fokusų čia nėra. net tas Dvigubas Rekordas prieš kelis metus man kitoks atrodė. Vėliau ikelsiu nuotraukas palyginimui

Papildyta:
Taigi tas Pats Dvigubas rekordas
prieš 4 metus
user posted image
user posted image
pernai
user posted image
ir Philadephia ir šitas dvigubas rekordas nesėkmingo Nimphos pirkimo rezultatas ( pirkau 5 kartus, kol užtaikiau ant Nimphos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 13 sausio 2013 - 17:07
Kaip įdomu. Dabar galvoju, ar aš niekada to varijavimo nepastebėjau, ar ne visos veislės taip ax.gif ?
Bet tai sektų gana įdomi išvada, kad negalima remtis atpažįstant veislę viena nuotrauka palyginimui ax.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 13, 17:00)
jokių fokusų čia nėra. net  tas Dvigubas Rekordas prieš kelis metus man  kitoks atrodė. Vėliau ikelsiu nuotraukas palyginimui

Su kiekvienu žydėjimu šviesėja bigsmile.gif bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 13, 18:07)
Kaip įdomu. Dabar galvoju, ar aš niekada to varijavimo nepastebėjau, ar ne visos veislės taip ax.gif ?
Bet tai sektų gana įdomi išvada, kad negalima remtis atpažįstant veislę viena nuotrauka palyginimui ax.gif ?
Papildyta:

Su kiekvienu žydėjimu šviesėja bigsmile.gif  bigsmile.gif ...

na šiandieninis žydėjimas ir tas šviesumas, tai tamsių dienų rezultatas. Visi žiedai blankių spalvų
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 01 12, 17:53)
Šitas pirktas kaip PICOTEE, tačiau visai ne Picotee, mane nustebino žalsva žiedo spalva. O žiedkotis tai tikras gigantas - apie 60 cm ilgio  bigsmile.gif

pas mane tas pats nutiko biggrin.gif pirkau kaip Picotee, o pražydo lyg lyg toks kaip Jūsų mirksiukas.gif šis svogūnas tikras šaunuolis - išaugino 3 žiedstiebius, dabar žiūriu, kad dar ir ketvirtas išlindo bigsmile.gif pribaigs tie žiedai svogūną doh.gif kai prasiskleis daugiau žiedų bandysiu įamžinti smile.gif
maniškiai užsiaugino žiedstiebius apie 45cm smile.gif
o pirmasis žiedas labai labai wub.gif wub.gif wub.gif

Lutpede Jūsų fotosesija fantastiška wub.gif thumbup.gif kaip miela žiūrėti į gražius dalykus bigsmile.gif
Atsakyti
Lutpede, kokių gražuolių parodėte wub.gif wub.gif wub.gif Amarrile, mudvi abi iš tos pačios provincijos, bet man kartais tenka tai asmeniniais, tai darbo reikalais pakeliaut, o kaip grįžti be augaliuko biggrin.gif Taip ir atsiranda naujų gyventojų ant palangių smile.gif Visus pirkau vazonėliuose, tad nelabai pavyko iki galo apžiūrėt, bet negaliu skųstis, pakankamai sveiki, o žaliažiedis buvo nepasodintas, tai išsirinkau sveiką. Amazing, tikriausiai netyčia užtaikiau, jų iš tikrųjų nevisuomet galima rast nusipirkt, nors Red lion, tai dažnai pastebiu smile.gif
Vera.vera, lauksiu pasirodant, palyginsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 13 sausio 2013 - 17:34
Į tokią gausybę žiedų,į tokį grožį žiūrint ,lengviau pavasario sulauksim wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 13, 17:09)
na šiandieninis žydėjimas ir tas šviesumas, tai tamsių dienų rezultatas. Visi žiedai  blankių spalvų

Teisingai, gali būti. Bet man ta pastelė net gražesnė wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 13, 17:00)

ir Philadephia ir  šitas dvigubas rekordas nesėkmingo Nimphos pirkimo rezultatas ( pirkau 5 kartus, kol užtaikiau ant Nimphos)

Sweet ar Red? Ar tiesiog Nymph? Bet nelabai tepralošėte, šitie žiedai irgi labai gražūs, nebent tuos jau turėjote smile.gif
Atsakyti