Kainos Vilkpedeje keliais litais mažesnės nei internetinėje parduotuvėje.
Jau yra pirkti Planeta Organica Dead sea linija
QUOTE(xde @ 2014 02 15, 17:02)
Jau yra pirkti Planeta Organica Dead sea linija
Ačiū
Parekomenduokit,koks geriausias kuno sveitiklis is Planeta organica? Ar jie kuom nors skiriasi savo sveiciamuoju efektu ar tik kvapais?
QUOTE(greeny1231 @ 2014 02 19, 19:13)
Parekomenduokit,koks geriausias kuno sveitiklis is Planeta organica? Ar jie kuom nors skiriasi savo sveiciamuoju efektu ar tik kvapais? 
Ankstesniuose puslapiuose jau gyriau Afrikos cukrinį šveitiklį, nesikartosiu
QUOTE(_sala_ @ 2014 02 20, 09:44)
Ankstesniuose puslapiuose jau gyriau Afrikos cukrinį šveitiklį, nesikartosiu
O šiaip manau jie skiriasi dar ir tuo, kad vieni cukriniai, kiti druskiniai, tai šiaip skiriasi. Kiek esu naudojusi druskinių, nors ir kitų firmų, jie šiurkščiau šveičia, jei yra žaizdelių gali ir graužti 
Apie šitą kalbat?

Patikrinau sudėtį - geras. Gal pirkt, nesinori pinigų didelių švaistyt šveitikliams kūno
QUOTE(illuminated @ 2014 02 20, 11:02)
Apie šitą kalbat?
http://www.planetaor...apaya-Scrub.jpg
Patikrinau sudėtį - geras. Gal pirkt, nesinori pinigų didelių švaistyt šveitikliams kūno
O jo kokiuose Droguose yra? Elevitos Klaipėdoj neturim.
http://www.planetaor...apaya-Scrub.jpg
Yra Droge. Buvo kaina apie 19 lt vietoj 28
QUOTE(Noya @ 2014 02 20, 23:19)
turiu. kvapas toks specifinis, bet poveikis man patinka. ziemos metu man labai gerai nuramindavo oda, nuimdavo raudoni.
QUOTE(burbulina @ 2014 02 21, 16:57)
turiu. kvapas toks specifinis, bet poveikis man patinka. ziemos metu man labai gerai nuramindavo oda, nuimdavo raudoni.
siandien kaip tik nusipirkau
Man ju kvapas kaip tik patinka, specifinis toks.
QUOTE(greeny1231 @ 2014 02 19, 20:13)
Man rodos, kad tik kvapais, kalbu apie ta linija, kuri yra Droguose, kitu nezinau. Tie kvapai nuostabus, galeciau, griebciau visu rusiu iskart
Tęsiu pažintį su "Банька Агафьи"
ankstesni atsliepimai čia
1. Muilo-beržų kūno šveitiklis

Nepatiko. Šveičiamųjų dalelių itin mažai, kvapas paprasto pigaus muilo. Nesusipratimas kažkoks
2. Maitinamasis kūno pylingas

Kvapas fantastiškas
- kvepia duona, medum, mišku, saldžiai
Šveičiamųjų dalelių vėlgi mažai. Labiausiai man jos priminė kmyną (o gal rimtai?
) Naudotis pylingu smagu, bet šveičia minimaliai. Antrą kartą nepirkčiau - man, mėgstančiai kuo šiurkštesnius šveitiklius, čia tik juokas. Turbūt ir nebandysiu kitų šios serijos šveitiklius, įtariu, man jie visi bus per švelnūs
3. Juodoji kūno kaukė

Kaukė greičiau šviesiai pilka, nei juoda, molinės konsistencijos, pasiskirsto normaliai, nusiplauna sunkokai. Sunku išbūti su ja 15 min, pradeda darytis šalta ir nuobodu
Kiekio man vos užteko 1 kartui
, poveikio nepastebėjau (turbūt po 1 karto nelabai ir būtų galima tikėtis?)
Viskas pirkta Eurokose, konkrečiai Kauno Savo PC, visų priemonių kaina 3,99 lt
ankstesni atsliepimai čia
1. Muilo-beržų kūno šveitiklis

Nepatiko. Šveičiamųjų dalelių itin mažai, kvapas paprasto pigaus muilo. Nesusipratimas kažkoks
2. Maitinamasis kūno pylingas

Kvapas fantastiškas
3. Juodoji kūno kaukė

Kaukė greičiau šviesiai pilka, nei juoda, molinės konsistencijos, pasiskirsto normaliai, nusiplauna sunkokai. Sunku išbūti su ja 15 min, pradeda darytis šalta ir nuobodu
Viskas pirkta Eurokose, konkrečiai Kauno Savo PC, visų priemonių kaina 3,99 lt
QUOTE(dontstop @ 2014 02 22, 10:22)
Labai ačiū už tokį išsamų produktų "reportažą"