Įkraunama...
Įkraunama...

Organic Shop,Planeta Organica,Baikal Herbals

Laba diena, noriu pasidalinti savo pastebėjimais smile.gif

http://eshop.elevita...kas-veidui.html
Baikal Herbals tonikas sausai ir jautriai odai - labai patiko. Galima net kremo po toniko netepti, sutvarko oda puikiai. Anksčiau būdavo išsausėjimų, paraudimų dabar to nebėra.

http://eshop.elevita...r-plaukams.html
Natūralus juodas Sibiro muilas kūnui ir plaukams - puikus. Pirmą kartą po prausimosi oda buvo tokia švelni. Puikiai išplauna ir plaukus. Tikrai pirksiu dar smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2014 03 23, 12:15)
Ateinu su atsiliepimais (po 5 dienu naudojimo) apie keleta Planeta Organica priemoniu:
Gelis-pylingas-buvau girdejusi geru atsiliepimu, bet netikejau, kad si priemone tokia gera. Galiu drasiai patvirtinti, kad tikrai veiksmingas, puikus produktas. Isvalo oda, padeda spuogeliu gyjimui, sutraukia poras. Buvau perspeta, kad gali sausinti oda, bet kol kas to nepastebejau.
Zensenio serumas (sausai/jautriai odai)-tepu po pylingo ant vos dregno veido, greitai susigeria, nepalieka riebumo, oda buna svelni, minksta, tokia atsigavusi. Po keliu kartu nepastebejau, kad kimstu.
Kremas-fluidas (visu tipu odai)-lengvas, greitai susigeriantis drekiklis, geras makiazo pagrindas, nepastebejau, kad kimstu.
Peptidinis antioksidacinis serumas paakiams-svelnus, pradzioje uztepus kiek lipnus, bet paskui greit susigeria ir lipnumas dingsta, tinkantis jautrioms akims. Tepu nakciai, tai ryte akys tikrai atrodo pailsejusios, paakiu zona lygesne.
Naturalus argano aliejus (anti-age), bet naudojau plauku galiukams. Patiko, tik nereikia padauginti.

Man rūgštinio pilingo sausinimas pasijuto po keleto išbandymų, tai stengsiuosi gerai padrėkinti. O kurią priemonę galėtumėte veiksmingumu palyginti pilingu?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 03 26, 14:49)
Man rūgštinio pilingo sausinimas pasijuto po keleto išbandymų, tai stengsiuosi gerai padrėkinti. O kurią priemonę galėtumėte veiksmingumu palyginti pilingu?

Sakyciau PO gelis-pyligas tokia lengvesnė Natinuel Seba Fluid Aha's/Bha 12% versija.
Atsakyti
Droge vis dar Planeta organica nuolaidos yra ax.gif pylingas gelis apie 8lt, kai kurios priemones 40proc pigiau, sampunai balzamai apie 7lt, kaukes buvo auksine ir smaragdine kaina apie 15lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 03 28, 14:21)
Droge vis dar Planeta organica nuolaidos yra ax.gif pylingas gelis apie 8lt, kai kurios priemones 40proc pigiau, sampunai balzamai apie 7lt, kaukes buvo auksine ir smaragdine kaina apie 15lt mirksiukas.gif

gal zinot, iki kada?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 03 29, 01:04)
gal zinot, iki kada?wink.gif

nezinau doh.gif viena mergina jau senokai rase kad droge akcija tai as vakar abejojau ar dar bus, bet buvo,tai gal visa kovo men ar dar ilgiau ax.gif
Atsakyti
Vakar dar tikrai buvo. O šiaip rodos nuo 04-06 keisis nuolaidos, bent pagal laikraštuką jų.
Atsakyti
Tęsiu pažintį su "Банька Агафьи"

Ankstesni atsiliepimai apie šios serijos produktus čia

Po kelių nevykusių pirkinių suabejojau, ar verta dar ką bandyti, bet vėl sugundė maža kaina, patogi kelionėms pakuotė ir neįprasti produktai smile.gif

Valomoji kaukė su degutu:

user posted image

Apie šią kaukę vien geri atsiliepimai irecommend puslapyje, bet matyt visus juos rašė riebiaodės biggrin.gif Man sausai odai tai ką aš žinau. Išvalo, sutraukia taip, kad oda net girgžda nuo švarumo. Kaukė malonios kreminės konsistencijos, šviesiai pilka, primena gatavas molio kaukes. Turbūt gera, bet NE sausai odai.

Baltas molis plaukams ir kūnui

user posted image

Plaukams tai ne, bent jau ne mano. Labai sunkiai pasiskirsto ant galvos, neputoja, palieka sausą neiššukuojamą lizdą. Man netinka net iš bėdos (kaip pvz Agafjos muilai indeliuose). O va kūnui super thumbup.gif Pojūčiai prausiantys labai įdomūs, neįprasti bigsmile.gif Kvapas vos užuodžiamas, neutralus. Nesausina. Manau, kad pirksiu kelionėms dažniau. Tiesą, kiekio užtenka vos 2-3 kartams 4u.gif
Atsakyti
Elevitos el. parduotuveje dabar irgi Planeta Organica kosmetikai nuolaidos 40-50 % thumbup.gif ne visoms priemonems, bet tikrai nemazai. Man si kosmetika nereali, tiek savo gera sudetim, tiek kainos ir kokybes santykiu ax.gif
Atsakyti
Taip, Elevitoje dabar ( iki balandžio pab.) bus -40proc. 4u.gif

Mano keli atsiliepimai:
user posted image
Plaukų kaukė- laabai skalsi(turbūt metams užteks), nors mano plaukai ilgi. Neapsunkina, plaukai lengvai išsišukuoja ( nors šukavau su no-tangle šepečiu), slysta tarp pirštų thumbup.gif

Veido prausiklis mišriai-riebiai odai:
user posted image
kuo puikiausiai nuprausia makiažą ( pudrą) thumbup.gif Netempia odos, nesausina, neerzina- puikus produktas ir dar už nerealią kainą rolleyes.gif O kvapas wub.gif Putoja vidutiniškai, bet man užteko.

Plaukų purškiklis su proteinais ir pieno serumu:
user posted image
N-e-r-e-a-l-u-s wub.gif plaukai blizga, nuima pasišiaušimą wub.gif Turiu dar tokį pat tik mėlyną, su amino r. ir pieno serumu, irgi- PASAKA, plaukai lygūs lygūs, nepasišiaušę wub.gif thumbup.gif

Naujos linijos šampūnas riebiems plaukams su makadamijų aliejumi: gerai putoja, gerai išplauna, labai skaniai kvepia smile.gif Plaukai išdžiuvę būna purūs ir labai malonūs wub.gif
user posted image
Atsakyti
O aš padėjau į šoną BA populiarųjį šampūną ir balzamą... unsure.gif Taip džiaugiausi, taip pamėgau, bet pastebėjau, kad pradėjo rastis pleiskanos (ko niekada nebūna) ir plaukai sausėja (o va čia jau problema man) doh.gif
Atsakyti
Orestes, kaip dažnai plaunat galvą? nepastebėjot, gal kokias kitas dar priemones plaukų priežiūroje pakeitės ir ne BA čia kalta?.. smile.gif

aš pati jau gal kokius 2 mentus naudoju ir jokių problemų, iš pradžių naudodavau pakaitom su kitais, o dabar kokius 8 mėn. vien BA kankorėžių šampūną bei balzamą, jokių kaukių nenaudoju. tik pro retą pasipurškiu daugiau prie šaknų šios nenuplaunamo balzamo
user posted image
Atsakyti